Od kdy do mateřského centra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
25.1.06 19:55

Ahoj holky,
tak jedno novější MC je u nás - Dům dětí a mládeže, Praha 3 www.ulita.cz
Je to od pondělí do čtvrtka, probíhají různé programy - např. přednášky, cvičení, břišní tance, jazykové nebo PC kurzy apod. Koukněte a uvidíte.
Jinak s věkem dětí je to různé. Jde hlavně o to, kde co nabízejí. Určitě vás ale nevyhodí, když se přijdete podívat. :-)
papaaačko Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.06 22:53

Kája a Pája

Zdravím vás:-)Náš klub na Praze10 opravdu hodně chválím.Odkaz na ně je:http://www.volny.cz/…no.praha/.My jsme se Samem začali chodit do herny a na cvičení až v 11měsících a měl celkem potíže s aklimatizací.Docela lituji, že jsme nezačali chodit na cvičení pro maminky s dětmi spojené s masážemi už od 2měsíců, jak je doporučováno.V herně je to věkově smíšené.Jsem při něm pro případ nouze, ale jinak ho nechávám se projevovat dle jeho libosti.Už jsme dokonce začali s plaváním a je to prostě skvělé!Jen ta cena:-(Sháním nějaké lekce angličiny zábavnou formou pro děti od jednoho roku.Nevěděl by někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.1.06 07:17

Ahoj Morticanno,

zkusila jsi mrknout na stránky A-centra? Fungují tam různé kluby. Já tam v těhu chodila cvičit. Fungovala tam i angličtina.

www.materstvi.cz

Zkus adresu vyťukat zvláť.

Pěkný den.
G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.06 07:27

my chodíme do klubu Kaja a Paja na cvičení-je tam i herna, kde si může dítko hrát asi 20min před cvič. a 20min po cvič.zdarma-jinak to stojí snad kolem 30Kč /hod (hernička).Chodí tam s námi dítka,která ještě nechodí. Rozdělují to podle ročníku nar. a evidentně to funguje. Hodina trvá 45min,různé říkanky, opičí dráhy, cvičení na balonech a na závěr vždycky zpíváme s kytarou a dětičky si vyberou nástroje podle chuti. Mají i www stránky.Lisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.1.06 09:12

Ja jsem nedavno koukala na stranky MC Rybicka, je to na Sporilove. Ale osobni zkusenost nemam. www.mcrybicka.unas.cz

• Citovat
  • Upravit
96
27.1.06 13:41

Holky, mohly byste mi prosím napsat, ty které chodíte nebo máte zkušenosti s Klokánkem Brno-Lesná, jestli tam v úterý a čtvrtek chodí i roční děti nebo spíše starší? Nedávno malý přestal spát dopoledne, tak bych mu chtěla konečně dopřát i dětský kolektiv, ale mám strach, jestli se tam nebudeme cítit odstrčení. Díky moc za odpovědi, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
30.3.12 10:17

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, zda má smysl jít s osmiměsíčním lezoucím mimčem do mateřského centra (Havířov - Majáček) na program Batolátka 0-15 měsíců, nebo počkat, až začne chodit. Chodíte do center i s lezoucími a ještě nechodícími?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.3.12 10:26
@evish píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, zda má smysl jít s osmiměsíčním lezoucím mimčem do mateřského centra (Havířov - Majáček) na program Batolátka 0-15 měsíců, nebo počkat, až začne chodit. Chodíte do center i s lezoucími a ještě nechodícími?

Nevim, neznám. :nevim:

Já chodím cca od půl roku když ani nelezl. :mrgreen: Ale určitě bych šla, ať si zvyká na ostatní děti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.3.12 11:05

.

Příspěvek upraven 12.04.12 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.3.12 16:52

Musíš vyzkoušet, chodila jsem s malým od pěti týdnů na cvičení - Hrátky pro miminka, vedla fyzio a musím říct, že v mnohém poradila a Honzík ji měl moc rád. Teď už chodí do herny a na Montessori ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
30.3.12 17:07

Ahoj, do MC jsem s malým začala chodit, když mu bylo 10 měsíců. Byl tam sice nejmladší, ale to nevadilo, jediný tam lezl, takže jsem ho musela víc hlídat, ale jinak v pohodě. :) Jak se učil chodit, nejdřiv dva nebo tři kroky a v MC poprvé udělal víc kroku, když si vzal kočárek pro panenky a začal s ním chodit. :lol: Teď je malému 16 měsíců, už jsou tam i stejně staré děti a lítá tam a hraje si. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí