Od kdy jogurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy jogurt?
Od kdy dáváte mimču jogurt a jaký? Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S příkrmy jsem začala od 6m a jogurt přišel na řadu mezi 8 až 9 měsícem.
Bílý, 3% tuku, bez konzervantů, sladidel, přísad.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám od 8 měsíců, Klasik od Olmy. Markétka ho ale nechce jíst samotný, takže ho míchám s přesnídávkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to máme v necelých 7-mi měsících ještě čas
Děkuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
od 8. měsíce bílou holandii, nejdřív byla nadšená, pak už míň a pak už ji jedla jen s „něčím“ (ovoce nebo přesnídávka)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davam od ukonceneho 8 mesice holandii bilou nebo activii bile pohlazeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávali jsme od 7m, z důvodu velké zácpy, na kterou nepomáhalo ani ovoce, přísun tekutin… Pomohl, ulevil, nejdřív jedl smetanový choceňský, pak i jiné bílé, pak se děsně seknul, že jogurt né, tak jsme dávali ty jogurty Hami, co nemusí být v lednici a teď zase baští jogurt, bio z Billy, většinou ochucený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se to povedlo až napotřetí. V 8 měsících malý po jogurtu zvracel, v 9 taky a až v 10 se to povedlo. Stejně jim ale moc nedá, ostatně já jogurty taky nejím a můj otec na ně má alergii, takže je s podivem, že do něj občas aspoň něco dostaneme(-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
od 7m , doporučuji holandii nebo activii jenom bílé a míchnout třeby s piškotem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktorka mi doporučila už od 6. Počkala jsem do 7 a kousek. Je to T. nejoblíbenější příkrm. Nejčastěji má Bio z Alberta. Když jím sama Choceňský a loudí, tak mu taky dám.
- Citovat
- Upravit
od 8m, holandii nechtěl, oblíbil si klasik Olma, bio z val mezu (je teď na něm cajthamlová), provní 2 měsíce pouze s přesnídávkou, jinak jsem to do něj nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
normální jogurty
nám je 7 a něco měs. a dávám normálně bílé+takové ty svačinky co vypadají jako přesnídávky a jednou týdně normální ovocný jako máme my.. snad to nevadí, když je to opravdu tak jednou týdně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit