Od kdy rohlík?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
yriel píše:milunka1 píše:Ahoj MiluMichaelakkk píše:předpokládám,že v čerstvé zelenině není přidaná sůl…v obilninách a v luštěninách taky nééé…tak asi takmilunka1 píše:a z čeho vaříš?Michaelakkk píše:ano je…a proto bych je nikdy dítěti nedala…Gladys píše:Víš v kolika dětských přesnídávkách, které jsou určené pro mladší děti než roční je přidaná sůl
U rohlíku pozor, nejde ani tak o lepek, spíš o to, že rohlík je slaný a děti do roka by sůl neměli. Na žumlání bych radši dala něco jako kukuřičné křupky nebo rýžové „polystyreny“, mě dítě velice rychlo zpucovalo rohlík a chtělo další.Tady je jeden hezký článek o „skryté“ soli v potravě kojenců a batolat
http://www.rodina.cz/clanek8184.htmzas nepřeháněj
předpokládám, že jen z bio produktů
tady je myslím všechna námaha zbytečná, zvlášť když se tu nachází „chytrá“ MíšaProstě je něco špatnýho všude, tak ať je to v co největších dávkách, asi
Já to vidím úplně stejně jako ty, ale raději se moc nezapojuji, ještě bych se po ránu nas… štvala![]()
Ahojky
díky za upozornění…no,právě jsem se rozhodla,že tu trávit čas nebudu - proč házet perly sviním,že… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono člověk musí usuzovat podle sebe a ne toho, co mu prodejci nabídnou.. Není prý vhodné vepřové maso (nevim tedy do kdy a proč), neměli by tuňáka..a v příkrmech to je.. A to ani nemluvim o „dětských“ dobrotách a nápojích..všude to inzerují jako plné vitaminů, energie.. Ale je to plné toho, co by děti neměly.. Chce to vybírat podle vlastního rozumu a ne jen podle reklam a nápisů.. Stejně je nejlepší si to uvařit doma (teda pokud to dítě sní :/ )
- Citovat
- Upravit
Tak že rohlík, až když jsou zuby? :)
Tak že rohlík až budou zuby,? Je nám 8 a něco a Nemáme ještě zuby, můžu ji dát rohlík? Kuřáků od chleba občas dostane:), diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit