Od kdy rohlík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
9.3.11 16:22
yriel píše:
milunka1 píše:
Michaelakkk píše:
milunka1 píše:
Michaelakkk píše:
Gladys píše:
U rohlíku pozor, nejde ani tak o lepek, spíš o to, že rohlík je slaný a děti do roka by sůl neměli. Na žumlání bych radši dala něco jako kukuřičné křupky nebo rýžové „polystyreny“, mě dítě velice rychlo zpucovalo rohlík a chtělo další. :roll:Tady je jeden hezký článek o „skryté“ soli v potravě kojenců a batolat
http://www.rodina.cz/clanek8184.htm
Víš v kolika dětských přesnídávkách, které jsou určené pro mladší děti než roční je přidaná sůl :wink: zas nepřeháněj :-)
ano je…a proto bych je nikdy dítěti nedala… :jazyk:
a z čeho vaříš? :D předpokládám, že jen z bio produktů :mrgreen:
předpokládám,že v čerstvé zelenině není přidaná sůl…v obilninách a v luštěninách taky nééé…tak asi tak :wink:
Ahoj Milu :mavam:
tady je myslím všechna námaha zbytečná, zvlášť když se tu nachází „chytrá“ Míša :mrgreen: Prostě je něco špatnýho všude, tak ať je to v co největších dávkách, asi :think:
Já to vidím úplně stejně jako ty, ale raději se moc nezapojuji, ještě bych se po ránu nas… štvala :lol: :lol:

Ahojky :mavam: díky za upozornění…no,právě jsem se rozhodla,že tu trávit čas nebudu - proč házet perly sviním,že… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka B.
1.8.12 02:07

Ono člověk musí usuzovat podle sebe a ne toho, co mu prodejci nabídnou.. Není prý vhodné vepřové maso (nevim tedy do kdy a proč), neměli by tuňáka..a v příkrmech to je.. A to ani nemluvim o „dětských“ dobrotách a nápojích..všude to inzerují jako plné vitaminů, energie.. Ale je to plné toho, co by děti neměly.. Chce to vybírat podle vlastního rozumu a ne jen podle reklam a nápisů.. Stejně je nejlepší si to uvařit doma (teda pokud to dítě sní :/ )

• Citovat
  • Upravit
1
19.10.18 19:19

Tak že rohlík, až když jsou zuby? :)

Tak že rohlík až budou zuby,? Je nám 8 a něco a Nemáme ještě zuby, můžu ji dát rohlík? Kuřáků od chleba občas dostane:), diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí