Od kdy s dětmi do obchodů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5644
13.11.12 13:14

Ja byla s malou chte nechte v den propusteni z porodnice, takze 4 den po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.11.12 13:16

U nás asi tak od toho měsíce :think: ale nepodnikali jsme a ani nepodnikáme teď celodenní štace :lol: a v době chřipek většinou ležíme doma pod peřinou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3234
13.11.12 13:19
@verjanku píše:
@Michaela23
Do supermarketů až kolem roku? Tak to si vůbec nedokážu představit… :think: :nevim:

no pro mě je zas noční můra jít na velký 2h nákup sama se 2 dětma :nevim: jeden sedí ve vozíku, po 10min se začne vztekat že tam nechce být a druhý chodí vedle mě, drží se vozíku, teda spíš nedrží a lítá po obchodě a já za ním. No moje nervy :mrgreen: To radši děcka nechám doma a na nákup jedu sama a nebo napíšu chlapovi seznam a jede on ;) Nehledě na to, že i já trajdání po obchodech moc nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.11.12 13:20

Jo a holku jsme vezli z porodnice sockou v kočárku :lol:

• Citovat
  • Upravit
81481
13.11.12 13:20

Skoro hned. Nejsem žádný nakupovací maniak, obchodáky nesnáším. YVlítnout do potravin se spícím miminem v kočárku, naházet pár věcí, zaplatit a zmizet, po příchodu domů si umýt ruce - to mi přejde jako vceku bezpečná varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
13.11.12 13:21

Zrovna dneska vyrážíme, ale není to první nákup, už to absolvoval, poprvé tuším ve 3 nedělích. Do menšího obchodu hned po propuštění z porodnice ;) Nic se nesmí přehánět…ani izolace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.11.12 13:22

@verjanku moj ma rok a pol a este v supermarkete nebol :D
asi tri krat v malych potravinach, to je vsetko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
13.11.12 13:27

Já si nedovedu představit, že bych rok s malou nikam nešla :) přeci si taky potřebuji koupit něco na sebe, apod. Když vyrazíme na nákup - do Prahy tak je to vždy tak na 2-3 hoďky, takže malou tam i kojím :) kdyžž jdu s ní sama, tak je to vše pomalejší, když jde s námi i tatínek, tak je to občas kratší, občas delší, ale jednodušší :) nejsem první ani poslední…vždycky si umyju ruce, i když ji jdu kojit v nákupáku. doma to je samozřejmostí…nechci malou držet v izolaci, takže i venku je za každého poasí 6hodin denně určitě, a je spokojené miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
13.11.12 13:31

My byli s malým v obi, když mu bylo šest dní, a normálně s ním jezdíme nakupovat do supermarketu úplně běžně, ne tedy každý den. Jen ted na podzim bych určitě miminko nebrala do toho předvánočního nákupního šílenství, kde je hodně lidí a bacilů, takže do nákupního centra ho určitě brát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
13.11.12 13:33
@K.Black píše:
Jo a holku jsme vezli z porodnice sockou v kočárku :lol:

taky vidím jako mnohem horší MHD než obchoďák… ale když musíte během prvních dvou měsíců tak 2× týdně k nějakýmu doktorovi a po císaři nedokážete řídit, co jinýho zbývá :nevim: jsem jedinej řidič v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
13.11.12 13:35

My teda byli s dvoutýdenním miminem, co nemělo ani 3kg, v narvaný ikee, asi tak 6 hodin, taky jsem tam kojila atd. jo a teda jeli jsme vlakem a pak mhd. prostě jsme zhodnotili, že stejně se tomu nemůžem vyhýbat, kvůli těm doktorům, tak co už.

nemocnej nebyl doteď, jsou mu 4 měsíce. zato my oba každej dvakrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.11.12 13:39

Po šestinedělí úplně v klidu. a to mám zimní děti.

staršího jsem jednou, když nebyl zbytí, vzala ve 4 týdnech do OC. no a mladší chodil stejně od 2 týdnů do školky pro bráchu (kam bych ho dala nevím)

sice muže mám, ale má pracovní dobu 7-16 /realita až 18/ a když dorazí domů v 7večer, člověk toho už moc nezařídí.. :nevim:

ono se to zas nesmí přehánět.. :)

a ta otázka DO KDY, ta mě pobavila :D :D a souhlasím, není většího adrenalinového sportu, než takový nákup v globusu s ročním a 4letým dítětem. ne, kecám, je - jít s nimi do restaurace :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
13.11.12 13:50
@Nataša píše:a ta otázka DO KDY, ta mě pobavila :D :D a souhlasím, není většího adrenalinového sportu, než takový nákup v globusu s ročním a 4letým dítětem. ne, kecám, je - jít s nimi do restaurace :mrgreen: :jazyk:

jj, přesně tohle dobře znám, proto se obchodním centrům a velkým nákupům s dětma obloukem vyhýbám :mrgreen Restauraci zvládneme tak 2× do roka a fakt to stačí až nad hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.11.12 13:51
@ANEBjája píše:
taky vidím jako mnohem horší MHD než obchoďák… ale když musíte během prvních dvou měsíců tak 2× týdně k nějakýmu doktorovi a po císaři nedokážete řídit, co jinýho zbývá :nevim: jsem jedinej řidič v rodině

my neměli auto :roll:

• Citovat
  • Upravit
Naima
13.11.12 13:56

Naše jedenáctitýdenní nebylo nikde a ještě dlouho nikam nepůjde. Nemám potřebu ho tahat po obchodech, jídlo buď nakoupí taťka cestou z práce (v týdnu) nebo pro ně sjedu autem (o víkendu). Pokud si chci nakoupit oblečení, kosmetiku atd., tak zase nechávám malé doma. Shoppingů si ještě užije, teď ať radši chrní doma v postýlce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure