Od kdy “vychovávat”?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6449
8.8.21 20:42
@Lucie_Sx píše:
Tohle je za me strasna buzerace a uuuplne zbytecna.

To je jako bys dite ted ucila cist, aby to jako pak v te skole melo vysledky.
Je to blbost.
Ty deti jeste nejsou zrale na to, aby poslouchaly jak hodinky. Navic to poslouchani bohate natrenujes na tom milionu ostatnich veci, ktere „postavit nahoru“ nejdou. (Treba prebaleni, obleceni, kocar, jidlo atd atd).

Upresnim: pokud muzu neco odstranit z dosahu a usetrit tim vsem nervy, tak to udelam.

Já to mám jak u čeho. Co mi vysloveně vadí nebo když něco dělá fakt často, tak to pryč dávám. Teď začala plácat do TV a tak budeme vrtat na stěnu, třeba. Ale tu kytku hrabe jen sem tam a chci to radši trénovat, protože pak jsme jinde než doma (u babi např. ) a tam to uklizene nemají a nemůžu ji od toho odnášet dokola, protože se vztekne a bude to stejně chtít pořád dělat. Prostě věci, co potřebuju naučit, trénuju už teď. Třeba i rozhlížení přes silnici, i když to třeba pochopí až v 5 letech. Asi kdyby to výsledky nemělo žádné, bych to nedělala, ale ona dobře rozumí a fakt některé věci pochopila. Ještě kdyby jí někdo vysvětlil, jakej je opruz ji honit při každém přebalování po celém bytě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.8.21 20:44
@Liška32 píše:
Já to mám jak u čeho. Co mi vysloveně vadí nebo když něco dělá fakt často, tak to pryč dávám. Teď začala plácat do TV a tak budeme vrtat na stěnu, třeba. Ale tu kytku hrabe jen sem tam a chci to radši trénovat, protože pak jsme jinde než doma (u babi např. ) a tam to uklizene nemají a nemůžu ji od toho odnášet dokola, protože se vztekne a bude to stejně chtít pořád dělat. Prostě věci, co potřebuju naučit, trénuju už teď. Třeba i rozhlížení přes silnici, i když to třeba pochopí až v 5 letech. Asi kdyby to výsledky nemělo žádné, bych to nedělala, ale ona dobře rozumí a fakt některé věci pochopila. Ještě kdyby jí někdo vysvětlil, jakej je opruz ji honit při každém přebalování po celém bytě :roll:

Jo tak ja byla schopna i na te navsteve dat kriticke veci nahoru :) (a pak pri odchodu vratit zpet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí