Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky potřebuju poradit jak otěhotnět, máte určitě nějaké tkušenosti,předem děkuji
Ahoj anonymni,ja cekam MS taky 5.1. tak uvidime,beru tez clostybegyt,tak doufejme,ze uz neprijde,
22 píše:
ahoj holky potřebuju poradit jak otěhotnět, máte určitě nějaké tkušenosti,předem děkuji
No, prvně to chce najít chlapa, pak volnou postel a pak trochu sexu… Nevím co na tohle říct jinýho ![]()
Doufam, ze jsem na nic podstatneho nezapomnela.
Nevim co z toho funguje, ale kombinace tohodle vseho u mne zafungovala - presny vypocet ovulace podle teploty a bylo to…
Tak budu drzet palecky, at se co nejdrive podari
![]()
Ahojky, mám ten samý problém. Od května jsem vysadila antikoncepci, skoro tři měsíce nedošla menstruace, doktor chtěl vyčkat bez předepsání léků, pak mi předepsal utrogestan ráno a večer po dobu deseti dnů. Nevím, jestli to máš stejně. No máme tady únor a stále nic. Čekáme. Jestli chceš, tak mi můžeš napsat, jak jsi na tom ty. Uvítám každou radu…
ahoj holky,taky se k vám přidávám, v červnu tohoto roku jsme se s manželem brali, od května neberu prášky, a stále se nedaří,doktor v praze mi dělal vyšetření a řekl mi že neovoluji,a mám malé vaječníky tak mi předepsal clostylbegyt tento měsíc jsem ho začala brát poprvé hned 5 den po menstruaci,a pak jsem dostala recept utrogestan mám brát ráno a večer, začala jsem ho brát od 25.12.2009 a po nich mě boleli prsa a bříško,také mi řekl pan doktor,že plodné dny bych měla mít od 12-16 dne cyklu,tak jsme to s manželem skoušeli,tak jsem zvědavá jestli mi přijde menstruace 5.01.2010,ale myslím si že ano.