od května stále nic

Anonymní
29.12.09 11:42

od května stále nic

ahoj holky,taky se k vám přidávám, v červnu tohoto roku jsme se s manželem brali, od května neberu prášky, a stále se nedaří,doktor v praze mi dělal vyšetření a řekl mi že neovoluji,a mám malé vaječníky tak mi předepsal clostylbegyt tento měsíc jsem ho začala brát poprvé hned 5 den po menstruaci,a pak jsem dostala recept utrogestan mám brát ráno a večer, začala jsem ho brát od 25.12.2009 a po nich mě boleli prsa a bříško,také mi řekl pan doktor,že plodné dny bych měla mít od 12-16 dne cyklu,tak jsme to s manželem skoušeli,tak jsem zvědavá jestli mi přijde menstruace 5.01.2010,ale myslím si že ano.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
170
29.12.09 12:16

ahoj holky potřebuju poradit jak otěhotnět, máte určitě nějaké tkušenosti,předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.12.09 18:23

Ahoj anonymni,ja cekam MS taky 5.1. tak uvidime,beru tez clostybegyt,tak doufejme,ze uz neprijde,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.12.09 22:09
22 píše:
ahoj holky potřebuju poradit jak otěhotnět, máte určitě nějaké tkušenosti,předem děkuji

No, prvně to chce najít chlapa, pak volnou postel a pak trochu sexu… Nevím co na tohle říct jinýho :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
30.12.09 23:24
Ahoj holky, shrnu svoje poznatky :wink
ovulace je cca 10-15 dni před MS, protoze kazda mame cyklus jinak dlouhy, ten termin co ti rekl doktor plati pouze pro cyklus dlouhy 28 dni
prstickova metoda
polstar pod zadek po snazeni
kontryhelovy caj pro upravu cyklu
kyselina listova aby nebyly chromozomalni problemy
vitaminy SeleZink + E pro tebe i partnera - u partnera vyrazne zlepsi spermiogram
mereni bazalni teploty, abys vedela kdy ovulujes + sledovani hlenu a cipku
kotvicnik pro partnera
no a pak spoustu spoustu štěstí, aby to vyšlo

Doufam, ze jsem na nic podstatneho nezapomnela.
Nevim co z toho funguje, ale kombinace tohodle vseho u mne zafungovala - presny vypocet ovulace podle teploty a bylo to…
Tak budu drzet palecky, at se co nejdrive podari :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
icepower
8.2.10 22:41

Ahojky, mám ten samý problém. Od května jsem vysadila antikoncepci, skoro tři měsíce nedošla menstruace, doktor chtěl vyčkat bez předepsání léků, pak mi předepsal utrogestan ráno a večer po dobu deseti dnů. Nevím, jestli to máš stejně. No máme tady únor a stále nic. Čekáme. Jestli chceš, tak mi můžeš napsat, jak jsi na tom ty. Uvítám každou radu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex