Sny se maji plnit o Vanocich...

lol
2543
19.12.09 20:42

Sny se maji plnit o Vanocich...

ahoj, jsem tady uuuplne nova a chci napsat par vet do uvodu. Zacetla jsem se tady do par denicku a musim rict, ze se vsude vidim…je to super, ze existuje tato stranka…jeste pred par mesici jsem si opravdu nemyslela, ze sem zabrouzdam a ze toto i existuje,ale uz je tomu tak…pri vyplnovani profilu mi prislo moc lito, ze nemuzu napsat „cekame dite“, ale „snazime se o dite“
Chci vsem jen v teto krasne dobe jako jsou Vanoce (alespon pro me, cas nadeji, apod :)) napsat jen, ze vsem drzim palecky a doufam, ze se nam splni ten nejvetsi sen a ze uz konecne neuvidim tu jednu nenavidenou carku na tt, ale konecne dve…a doufam, ze uz nebudu neprejici a zavistiva k mym kamaradkam a znamym, ktere otehotnely temer na poprve a se zajmem se me neustale ptaji, jak jsme na tom…tuhle vetu miluju…tze, drzme se a spojme se 8-) vse se urcite v dobre obrati, verim v to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30315
19.12.09 20:58

Krásně napsané a skvělý nápad. Také všem přeji co nejdřív dvě čárky a krásné a bezproblémové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
19.12.09 22:38

Lol, moc Ti budu držet palce, aby se Tvůj malý-velký sen splnil. A hlavně Ti popřeju pevné nervy a stálou víru v to, že sny se opravdu plní, jen to prostě někdy zabere víc času. (Kdysi dlouhodobější snažilka, která ve svůj sen nikdy nepřestala věřit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.12.09 22:54

Lol, sny se určitě plní a nejen o vánocích. Mě se splnil po 13 letech snažení a tobě přeju, aby se ti splnil už brzyčko! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
19.12.09 23:06

me se zrovna tenhle sen splnil u druheho ditka o vanocich :-) … preju at to vam , snazilkam, taky treba zrovna letos vyjde. me i rekli v CAR ze ten mesic ovulace pravdepodobne nebude, takze to bylo prekvapko velike 9.ledna na testu - bylo to asi poprve za ten rok a pul kdy jsem si fakt myslela ze to je blbost delat si test, ze nemuzu byt tehotna prece :lol:
Krasne Vanoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
20.12.09 12:10

Přeji všem krásné a pohodové vánoční svátky.A ať se všem splní co si přejí, hlavně kteří si přeji aby se v nich něco uhnízdilo :lol: Šťastné a veselé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
20.12.09 12:39

...

kdyz ctu vase prizpevky, sny se urcite plni, nesmime jen ztratit viru…zitra me ceka pregnyl (uz potreti) a volani na Gennet dle doporucenich (jsem zvedava jak dopadnu). Dam vedet a vam vsem drzim palce, at to vyjde ted o Vanocich alespon nekterym z nas, i kdyz nejlepe vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí