Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem měla delší cykly, kolem a přes 30 dní. Měla jsem ho brát první měsíc 5-9 DC jeden ráno a když se nepovede, tak další tři měsíce 5-9DC ráno a večer
A zadařilo se hned, tak hodně štěstí ![]()
Já myslím, že dr. ví jak ti ho má dát ![]()
Ahojky anonymní ![]()
Já beru clostík už třetí cyklus a beru ho jeden denně od 8DC pět dní,takže do 12DC.Cyklus mám 28-29 dní.Doktorka ví co dělá.Teď jsem ho brala 3 měsíc a čekáme zda se zadařilo.Přeji hodně štěstí a brzy v bříšku mimíska
.
tak se chci s váma podělit o novinu.Clostík mi pomohl k miminku
,včera jsem našla //.Po třetím cyklusu braní clostíku.
děkuji moc.Tobě taky gratuluju.Chci se optat…ty čekáš po clostíku jedno nebo dvě mimíska?
Po Clostíku dvě
Po prvotním šoku se na ně ale strašně těším, bude doma legrace
![]()
Ty jsi chodila při braní na folikulometrii? Já tam měla folikuly dva ![]()
ne nechodila.Jen jsem tak na zkoušku zašla k dr. a ta mě ji udělala min. měsíc a bylo jich tam hodně.Tak předpokládám,že i tento měsíc jich tam bylo dost.Já jsem ovulovala normálně,ale clostík jsem brala jen na podporu.
ve středu jdu na gyndu,tak jsem zvědavá co mi řekne.Myslíš,že už pozná jestli tam jsou dvě či jedno?Mě by dvě nevadily a manža si zvyká na tu představu ![]()
To nevím
Já jsem byla na UTZ v 7+0 a bylo tam vidět jen jedno. A v 9+2 tam byli dvě
Ale spoustě holek tam bylo vidět rovnou dvě ![]()
Ahojky
mám prosbičku, mám na tenhle cyklsu zkusit na radu dr Clostík, dal mi ho až dnes a jsem 8DC, mám ho brát od zítra 4 dny.. tzn do 12DC, cykly mám 38 dní.. vím že se bere 3-7DC pri normoš cyklu.. nezkazím tím, nic dyž ho vezmu od 9DC?
Díky