Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jsem tu úplně nová, pročítám si tady diskuze ale zatím jsem nenašla odvahu se připojit. Až teď. Můžu se zeptat, máte některá zkušenost s otěhotněním až po ovulaci? Dle různých teoretických textů je to možné cca 6 - 24 hodin po ovulaci. Ale jak je to doopravdy? Podařilo se to někomu třeba i déle? S manželem se snažíme o mimi, ale je pracovně moc vytížený a málokdy nám to vyjde přesně. Naposled tak cca 1,5 dne po ovu. Dík za příspěvky.
Xenie tak já jen v den ovulace a byl to kluk,dál už zkušenosti nemám,jo ještě mám holku,ta je 4 dny před ovulkou,ale po ovulce to nevím.Tak hodně štěstí
Díky Dano,taky si to myslím,ale třeba má i někdo na to jiný názor ![]()
Já bych řekla 13.11. - teplota po ovu by měla stoupnout o 0,2-0,3 stupně a držet se min. 3 dny nahoře, což odpovídá…
Můžu se taky zeptat,kdy byla ovulace?Potřebuji to vědět kvůli Duphastonu,který si mám vzít.Asi mi přišla o pár dní dřív
Kača
Kačo - čistě teoreticky dnes, ale nemáš tam ještě tu jistotu 2-3 vyšších teplot, který den potřebuješ brát ten duphaston, v den ovulace, nebo po ní? A jak ti dr. řekli, že to máš poznat? já bych se rozhodně řídila i hlenem, popř. bolestí na vaječníku.
Borisko,protože mám ovulaci pravidelnou 13 den,teď přišla 10 den
,tak proto vím,kdy si ho mám brát,beru ho 14-25,jenže jak jsem byla teď nevyspalá,mám nemocné děti,tak se asi ovulka přiřítila dřív.Můžu přidat graf třeba i minulý jestli to pomůže.
http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…
Jo a ještě k tomu hlenu,už nemám,bolest byla naposledy včera,největší byla předevčírem.A včera byla už slabá řárka na ovu testu.Tak asi počkám až do zítra a vemu si to zítra.Kača
Tak tady je ještě Kača,proběhla už ovulka?Co říkáte na to klesání teploty?Moc těhotně to asi nevypadá.
Ovulka vypadá na 3.12.,klesání většinou oznamuje příchod MS,ale …,jsou případy kdy zase začne stoupat,takže musíš jen čekat ![]()
Vím-to asi těžko,protože ještě před 7/12 jsem měla ovulační bolesti,to fakt poznám a byl hlen,takový jakýý má být,jen mě zmátl ty teploty,které začaly klesat,ale jak už jedna holčina psala,že to může být tím,že měřím při otevvřeném okně v ložnici,ty dva dny bylo u nás -5,uvidíme zítra jak to bude.Jinak díky.
Prosím kdy byla ovulka?
Díky Lenka
http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…