Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uvolní se. Nemysli na to, že máš sex jen proto, že chceš otěhotnět, ale proto, že chceš si tu chvilku užit….udělejte si třeba s manželem romanticky večer, kdy budete jen vy dva a ne vidina sexu=dítě
@Anonymní píše: Více
Orgasmus otěhotnění nepomáhá. To je nesmysl. Je to o psychice.. Vykašli se na výkon, na otěhotnění a užívej si s partnerem. A pokud příroda dá, otěhotnění přijde samo.
A manželovi nedělá problém mít sex, pokud na to trosku tlačíte? Ale podle mě ženský orgasmu nepomáhá k otehotneni, nebo jsem o tom nikdy neslysela
No já jsem snad kdysy v nějakém dokumentu viděla že tam říkali že při orgasmu se čípek opakovaně smočí v loužičce spermatu ktera vznikne v pochvě..tak že je to lepší ale to by ty orgasmy musely být naráz…nicméně..mám dvě děti a orgasmus jsem měla jen někdy před prvním těhotenstvím…před druhým skoro nikdy (to byl většinou sex typu: prostě na to rychle hupnem než se ten malej ďábel zase vzbudí) a nikdy současně s chlapem..spíš to bylo tak že jsem napřed měla orgasmus já a potom až on…a v takovém případě je to na nic…ženský orgasmus je hodně ovlivněn tím že ta ženská se prostě nedokáže u sexu úplně uvolnit…což je třeba důvod proc ho já teď mám fakt tak jednou za čtvrt roku..protože prostě 2 batolata který se můžou kdykoli probudit a nezřídka se stalo že začal jeden nebo druhý řvát zrovna když jsme s chlapem měli svou intimní chvilku…😂 🤭 🙈
Takže na to tolik netlač..užívejte si…zajedte si někam na welness víkend…
@Anonymní píše: Více
Ber to z té lepší stránky, aspoň manžovi zůstal a vo to go ![]()
Ahoj,
ani nevím, co chci vědět. Spíš nějakou útěchu, že to, že nemám orgasmus Vám nebránilo v otěhotnění. Vím, že orgasmus tomu významně pomůže.
Vždy jsem ho s manželem mívala, ale od té doby, co se snažíme a zvýšili jsme počet styků, tak ho mám třeba 1× z 5 styků. Nejspíše za to může psychika, spíše podvědomá, že se snažíme, moc bych si přála malé..
Snažíme se 10.měsíc.