Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mela hormonalni stimulaci 10 dni(2× ivf).
Prvnich 5 dni aplikace injekci dobry, ale jak jsem k peru pridala jeste Cetrotide, tak uz jsem byla zrala na psychiatra ![]()
Po OPU jsem trpela jak pes
ale ja neskutecne spatne snasim narkozu a i bolest.
Délku stimulace si nepamatuji, myslím, že 7-8 dní. Při stimulaci jsem normálně chodila do práce, nedělalo mi to potíže. Po OPU jsem byla taky v pohodě, jen drobné špinění, mírná bolest břicha. Když mi odebírali asi 19 folikulů po IVF, skoro mě břicho nebolelo, naopak u nativu, kde odebírali 1 folikul, jsem pak půl dne měla neskutečné bolesti, musela jsem ležet v posteli, protože každý pohyb byl hodně nepříjemný ![]()
@peta1003 jak vubec dopadlo ivf? ![]()
Ja se prave bojim te bolesti, jsem srab😂
@Thomassss krasny pocet, kolik se jich chytlo? ❤️️ A povedlo se nejake vložení? ☺️️
Ted v tom jedu poprve, tak mam milion otazek a vzdy nevim jakou zacit😄 ❤️️
@Anonymní píše:
@peta1003 jak vubec dopadlo ivf?
Ja se prave bojim te bolesti, jsem srab😂
Z prvniho ivf bylo 8 vajicek a vsechna se do druheho dne oplodnila, ale patyho dne se dozila 4. Vsechna 4 se behem jednoho roku vlozila a bylo z toho jen jedno zamlkle tehotenstvi.
Z druheho ivf bylo 17 vajicek, ale do druheho dne jich zustalo zase 8, do patyho dne zustala pouze 2 embrya (neskutecne jsem to obrecela), ale za dva dny volali, ze to dve dohnala, takze zustala 4
odebraly se vzorky na genetiku a hned prvni ket se povedl ![]()
@Anonymní píše:
@Thomassss krasny pocet, kolik se jich chytlo? ❤️️ A povedlo se nejake vložení? ☺️️
Ted v tom jedu poprve, tak mam milion otazek a vzdy nevim jakou zacit😄 ❤️️
Bylo to druhé IVF, první nebyla žádná embrya, přestala se vyvíjet. Z druhého IVF jsme měli 5 embryí, hned první se chytlo - dcera. Po 10 měsících jsem šla na KET, druhé embryo se chytlo - druhá dcera
byl to prostě zázrak, za který nikdy nepřestanu děkovat Pronatalu a pánubohu
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj Ženy,Rada bych se zeptala, jak dlouho jste stimulovala, nez Vam odebrala vajicka?
Dekuji
Jak Vam stimulace vadila?
Pocity, bolesti po odběru?
Injekce 10 dni, nic mi nebylo. Nemam rada jehly, ale neboli to.
Odebrani vajicek v narkoze, nic nebolelo, jeste ten vecer jsem byla s prateli na pokec. Druhy den mi bylo zvlastne po narkoze, ale nic hrozneho.
8 folikul, 5 vajicek, 1 embryo, 1 miminko ![]()
Ahoj Ženy,
Rada bych se zeptala, jak dlouho jste stimulovala, nez Vam odebrala vajicka?
Jak Vam stimulace vadila?
Pocity, bolesti po odběru?
Dekuji