Odběry krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.1.09 09:24

Ahoj holky,muzete mi sem pisnout link na zari 2009?nejak to tady nemuzu najit a rada bych se pridala :) diky

• Citovat
  • Upravit
9044
19.1.09 09:26

ten link je pro me,nejak sem si nevsimla,ze nejsem prihlasena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.1.09 10:01

no toš se klidně přidej, bedeme rádi…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.1.09 10:45

Ahojte, tak ve 13 jsem objednaná k Dr., snad mi mé těhotenství potvrdí a už bude něco vidět. Tohle je hrozné čekání. Můžu se vás zeptat jak jste na tom byli s nevolnostmi. Mám žaludek jak na vodě skoro celý den, jediné co zabírá jsou polévky, to bych mohla pořád :-) Bříško bolí už méně, občas jen bodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.1.09 10:07

Ahoj Lenuso,no s tim zaludkem na vode jsme na tom stejne,me je taky divne skoro cely den,a ani nejak nevim na co mam chut.jo jediny po cem mi je fakt dobre a chutna mi to,jsou mandarinky :) A jak si dopadla u DR.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.09 15:54

Tak včera mi bylo Dr. potvrzeno těhotenství. Mímo je tam kde má. Já teda viděla jen černý flíček ale doktorka viděla i tu naší „fazolku“ a srdeční ozvy. No kontrolu jdu za 14 dní tak uvidíme jak pokročíme :D . Na žaludek jsem si koupila nějaké tablety se zázvorem ale nepomáhají. Nejlíp je mi když ležím, ale to bych musela celý den :lol: Představte si holky jak je můj manžel prdlej :-) dneska ráno mi řekl, že už musíme začít něco nakupovat, tak jsem ho musela zabrzdit. Už to doma předělává a dneska prý vymyslí jména :lol: Snažím se mu vysvětlit že do 3 měsíce se může stát cokoliv,ale to on neposlouchá. Doufám, že to už všude nevykecává 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí