Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ten link je pro me,nejak sem si nevsimla,ze nejsem prihlasena ![]()
Ahojte, tak ve 13 jsem objednaná k Dr., snad mi mé těhotenství potvrdí a už bude něco vidět. Tohle je hrozné čekání. Můžu se vás zeptat jak jste na tom byli s nevolnostmi. Mám žaludek jak na vodě skoro celý den, jediné co zabírá jsou polévky, to bych mohla pořád
Bříško bolí už méně, občas jen bodnutí.
Ahoj Lenuso,no s tim zaludkem na vode jsme na tom stejne,me je taky divne skoro cely den,a ani nejak nevim na co mam chut.jo jediny po cem mi je fakt dobre a chutna mi to,jsou mandarinky
A jak si dopadla u DR.?
Tak včera mi bylo Dr. potvrzeno těhotenství. Mímo je tam kde má. Já teda viděla jen černý flíček ale doktorka viděla i tu naší „fazolku“ a srdeční ozvy. No kontrolu jdu za 14 dní tak uvidíme jak pokročíme
. Na žaludek jsem si koupila nějaké tablety se zázvorem ale nepomáhají. Nejlíp je mi když ležím, ale to bych musela celý den
Představte si holky jak je můj manžel prdlej
dneska ráno mi řekl, že už musíme začít něco nakupovat, tak jsem ho musela zabrzdit. Už to doma předělává a dneska prý vymyslí jména
Snažím se mu vysvětlit že do 3 měsíce se může stát cokoliv,ale to on neposlouchá. Doufám, že to už všude nevykecává ![]()
Ahoj holky,muzete mi sem pisnout link na zari 2009?nejak to tady nemuzu najit a rada bych se pridala
diky