Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tae to je normalni u tohoto typu leku… Je to progesteron - ja ho prave z tohoto duvodu - motani hlavy - zavadela vaginalne. Jsem z Tebe holka trochu v rozpacich - dr. Ti nic nerekne plus Ty si sama nikde nic nezjistis, ani pribalovy letak nectes… Zajimej se trochu o veci, ktere se Te tykaji… Opravdu si dnes/zitra nekam skoc a ptej se! ![]()
@Planetka85 píše:
Tae to je normalni u tohoto typu leku… Je to progesteron - ja ho prave z tohoto duvodu - motani hlavy - zavadela vaginalne. Jsem z Tebe holka trochu v rozpacich - dr. Ti nic nerekne plus Ty si sama nikde nic nezjistis, ani pribalovy letak nectes… Zajimej se trochu o veci, ktere se Te tykaji… Opravdu si dnes/zitra nekam skoc a ptej se!
taky se u ni moc nechytam..... kdyz pominu to, ze odesla z ordinace bez toho aniž by se zeptala, jestli je nebo neni tehotna. coz je informace, pro kterou si šla......a ani ten zbytek mi moc nedava smysl, jen porad nadavat, to jo…
jako nemyslim to zle, jen tento myslenkovy postup vazne nechapu
na te krvni asi taky nebyla, predpokladam ![]()
@Anonymní píše:
Chtěla bych předem upozornit že sem si že informace které sem patří sobě a o me situaci uvedla jsou pravdivé. Nemám proč si vymyslet. Právě sem si vzala gynprodyl na večer. Přítel se lekl hodinu po tom sem se začala motat motat se mi hlava nemohla sem spát z postele doslova sem reagovala kdybych byla doma sama tak nevím nevim. Opravdu mému stavu nerozumím a jsem z toho celá zmatená. Nevím, má soukromá gynekoložka v tomhle opravdu zklamala, odflakla mě a dala mi léky které mi ani nesedí. Už mám toho dost, radši se necham vyšetřit v nemocnici na gydne tam mi aspoň udělají kompletní vyšetření jako minulé (u zánětu mocaku.) budu klidnější. Vy co s tím nesouhlasíte, rikejte si co chcete.
To motani hlavy, nevolnost apod je po gynprodylu normalni, máš to i v pribalaku. Dr ti nic jineho dát nemůže (leda utrogestan, ale to stejný princip). Pokud už nekrvácíš proudem, můžeš ho zavádět, většině lidí nesedne když ho polykají, ale zavedenej působí kde má a nedělá takovou neplechu kolem.
@debra.morgan Přesně tak, nechci působit zle, ale jde přeci o zakladatelku, tak se musí zajímat sama o sebe. Plus emimino je plný rad i informací, chce to číst už založené diskuze a ne jen zakládát nové… Ale samozřejmě každému, kdo se o miminko snaží, jej přeji z celého srdce! Nikdo si nezaslouží to trápení v podobě čekání a čekání…
@debra.morgan je to divné. kdy půjdu k doktorce že mám pozitivní test a nejspíš jsme těhotná, navíc v 8tt tak doktorka rovnou při utz říkala co tam vidí a pokud bych těhotná nebyla rovnou by nechala nabrat krev a já bych se rozhodně ptala jestli je vše ok. 8tt je u dost aby bylo vše na utz vidět. Ne odejít a nevědět,ale myslím si že kdyby tam těhotenství viděla tak by jí to řekla ![]()
@Anonymní píše:
Chtěla bych předem upozornit že sem si že informace které sem patří sobě a o me situaci uvedla jsou pravdivé. Nemám proč si vymyslet. Právě sem si vzala gynprodyl na večer. Přítel se lekl hodinu po tom sem se začala motat motat se mi hlava nemohla sem spát z postele doslova sem reagovala kdybych byla doma sama tak nevím nevim. Opravdu mému stavu nerozumím a jsem z toho celá zmatená. Nevím, má soukromá gynekoložka v tomhle opravdu zklamala, odflakla mě a dala mi léky které mi ani nesedí. Už mám toho dost, radši se necham vyšetřit v nemocnici na gydne tam mi aspoň udělají kompletní vyšetření jako minulé (u zánětu mocaku.) budu klidnější. Vy co s tím nesouhlasíte, rikejte si co chcete.
ty už jsi ty léky někdy dříve užívala? Asi ne, že? Tak jak mohla doktorka vědět, že ti nebudou sedět? Věštit neumí ani ona… a příbalové letáky asi taky nečteš, že? Ach jo… zeptat se doktorky rovnou přímo v ordinaci taky neumíš, zavolat jí, když si nejsi jistá, co ti vlastně řekla, taky ne… ale stěžovat si a nadávat tady, to ti jde… ![]()
To motani hlavy a nevolnost popripade az chvilkova zmatenost je normalni.mela sem utrogestan coz je to same a pevni tri dny sem mela stejne stavy.toho bych se nebala.prejde to.
@Celina ja si taky myslim..myslim ze jeji touhapo tom byt tehotna ji ta zatemnila mozek ze odpoved nejste tehotna neslysi..Ani s ust lekarky..ale zajima me jak to dopadne ![]()
Kdybys byla těhotná tak to dr.snad pozná i během 3min.vyšetření. Cysta způsobuje hormonální změny, které mohou simulovat příznaky těhotenství i pozitivní testy, vynechání ms atd. Spíš se divím, že Ti dr.nedala injekci na rozpuštění cysty. Mně to tak udělal vždy a naštěstí vždy odešla, i když mě několikrát strašil laparoskopií.
Jak to tak čtu, zakladatelce vůbec nerozumím
Ona jde na vyšetření kvůli těhotenství, odpovědi se (podle ní) nedočká a doktorky se ani nezeptá?
Na krev si taky nezašla. Těhotenství v 8tt přece na UTZ přehlédnout nelze
Zvětšená děloha, embryo se srdeční akcí … nechápu. To je vidět na UTZ dříve jak vaječníky. Doktorce nezavolá a řeší to na netu ![]()
@dalmatinka 123
možné to je, nebo doktorka těhotenství neřešila kdy nic neviděla a řešila tu cystu a ona se nezeptala. Přece když tam jdu že jsem těhotná tak čekám co řekne při utz
Já to vždy slyšela co říkala a jak jsem při utz slyšela jeden vitální plod tak jsem byla spokojená ![]()
@Markéta80 píše:
@dalmatinka 123možné to je, nebo doktorka těhotenství neřešila kdy nic neviděla a řešila tu cystu a ona se nezeptala. Přece když tam jdu že jsem těhotná tak čekám co řekne při utz
Já to vždy slyšela co říkala a jak jsem při utz slyšela jeden vitální plod tak jsem byla spokojená
Ja jednou videla film:D, kde pani furt chodila k lekari ze je tehotna.on ji vzdy rekl ze neni..Nakonec i v jeji mysli porodila doma a vozila tu silenou panenku a vsem rikala ze to je miminko a myslela si ze se vsichni zblaznili ze nevidi jeji holcicku…Verim ze se clovek dokaze tak zblaznit…(ta pani se pokousela o dite asi 20let) ale to snad nebude pripad zakladatelky ![]()
@dalmatinka 123 psychika dělá moc. U tím že psala že se snaží déle by jí přece doktorka řekla že je těhotná a vše odpovídá tt
Ale je divné že jí neřekla že těhotná není, nebo doktorka těhotenství prostě neřešila? Ale je jasné že by to ani nepřehlédla ![]()
@Markéta80 prosimte, kdoví jak ta jejich komunikace vypadala..... By mě zajímalo jestli se ještě něco dozvíme nebo už neee ![]()
@debra.morgan třeba si došla na utz a zeptá se. Mne přijde divné e by jí doktorka neřekla e je těhotná. Asi není a pozitivní test má díky cystě ![]()