Odbitý ultrazvuk 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
19.2.19 23:05
@Anonymní píše:
A jak se tohle může stát? že nemůžou najít plod.. No já budu asi s největší pravděpodobností stejnej případ 8o můžeš o tom napsat více info? Jak to vše dopadlo :roll:

Tak poprvé bylo těhotenství o dost mladší, tj. v děloze v podstatě nic neviděli. Za týden a něco se objevilo embryo. Nakonec to skončilo špatně, ale až ve 12tt a nijak to nesouviselo s tím začátkem. Teď jsem jela s krvácením, tak jsem tušila, že je konec. Říkali, že v děloze embryo není (já věděla, že nevyšlo ven) a HCG ukazovalo těhotenství, takže se přikláněli k tomu, že bude někde zaseknuté ve vejcovodu a půjde o mimoděložní. To mě vyděsili tedy řádně. Nakonec skoro za 24 hod. embryo vyšlo samo doma. Nevím, zda ho v té děloze přehlédli (byli tam 2 doktoři) nebo jestli mohlo ven cestovat tak dlouho…v podstatě to je jedno. Nechovali se špatně, ale moc mi těhotenství nevěřili, když na UTZ nic neviděli, vyptávali se na pozitivní testy atd. Až pak tedy, že naberou to HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 23:06
@Celina píše:
Na můj vkus je to moc záhad najednou :roll:

Jak to myslite? Podle meho názoru tu člověk už nemůže napsat ani svou zkušenost protože všem je vše divné. Prostě mě paní dr na kontrole odbyla neustále povídala své a nepustila mě ke slovu . O cyste ví už delší dobu a asi ji znepokojuje že ji mám tak dlouho nebo nevím proč tomu přiklada takovou váhu. Měla frmol ale to co jsem ji říkala o těhotenství jednoduše nevnímala. Nechápu proč.

• Citovat
  • Upravit
561
19.2.19 23:13

Myslím, že zakladatelka neuvádí celou pravdu a věc si navíc dost zkreslila, proto to celé absolutně nedává smysl… Pochybuju, že by jakýkoli doktor nezkontroloval zda je embryo tam, kde má být a zda je vše v pořádku. Zvlášť pokud by se mělo jednat už o 8tt… Dále nechápu jak může jít někdo k doktorce s konkrétní věcí (nechat si potvrdit těhotenství) a pak od ní klidně odejít bez této informace 8o Hlavně že pak napíše anonymně na eMimi, že doktorka odflákla utz… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.19 23:16
@Anonymní píše:
Jak to myslite? Podle meho názoru tu člověk už nemůže napsat ani svou zkušenost protože všem je vše divné. Prostě mě paní dr na kontrole odbyla neustále povídala své a nepustila mě ke slovu . O cyste ví už delší dobu a asi ji znepokojuje že ji mám tak dlouho nebo nevím proč tomu přiklada takovou váhu. Měla frmol ale to co jsem ji říkala o těhotenství jednoduše nevnímala. Nechápu proč.

A proč jste netrvala na odpovědi a klidně odešla bez ní? Vám přece šlo o potvrzení těhotenství, ne o cystu, jak můžete odejít z ordinace bez toho co potřebujete vědět? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 23:18
@lorelai947 píše:
Myslím, že zakladatelka neuvádí celou pravdu a věc si navíc dost zkreslila, proto to celé absolutně nedává smysl… Pochybuju, že by jakýkoli doktor nezkontroloval zda je embryo tam, kde má být a zda je vše v pořádku. Zvlášť pokud by se mělo jednat už o 8tt… Dále nechápu jak může jít někdo k doktorce s konkrétní věcí (nechat si potvrdit těhotenství) a pak od ní klidně odejít bez této informace 8o Hlavně že pak napíše anonymně na eMimi, že doktorka odflákla utz… :roll:

Popsala jsem svoji situaci dnes u dr. Už jak mě brala ujišťovala další pacientku že to nebude na dlouho. Minimálně už to mi znělo divne. Prostě řešila jen cystu, podle me ji pripadalo nepravděpodobné že bych přes ní mohla otěhotnět. Proč píšu anonymne vás nemusí zajímat. Mám tady rodinu a nechci aby něco zatím věděli když to nemám potvrzené. Pokud se vám něco nezdá tak to nekomentujte. Určitě mám náladu si vymyslet příběhy a dávat to na emimino. Tak zakomplexovana vážně nejsem. Hezky večer.

• Citovat
  • Upravit
48576
19.2.19 23:51

Tak při první prohlidce by měl doktor zjistit zda je vše na svém místě tedy v děloze popřípadě dle týdnů zda tluče srdce…
Jinak teda dodám že sem šla ke gynekologovi taky těhotná.podle ms 10tt ..za sebou sem měla nespočet těhotenských testů prozvracenych dní a nateklá prsa a na konec to byla jenom cysta.
Pokud se o plodů srdci a tom všem kolem neříkala tak bud je úplně blbá a nebo tam nic není..Šla bych na krev …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
20.2.19 08:52

Anonymko - moc nechápu toto: „podívala se na mě „vnitřne“ Ani nesla nějak dozadu.. Viděla jen vaječníky, prý mám cystu okolo 5 cm vodovou“ Děloha je totiž vidět na UTZ před vaječníky - nejprve tedy viděla určitě dělohu, pak až vaječníky… Tzn., plod by prostě za každou cenu musela vidět… Buď jsi těhotná (a nějak Ti zapomněla říct, že to tam vidí) a ta cysta se jí s tím těhotenstvím nelíbila nebo prostě v děloze nic neviděla a myslí si, že vše (těhotenské příznaky i pozitivní test) způsobila ta cysta. Jinak běžné je, že pokud plod v děloze je a je vidět, tak pyšné mamince gyndařka ukáže… Opravdu bych si tam zašla ještě jednou - nebo jen za sestřičkou - určitě bude mít od dr. záznam z toho vyšetření - tak vyčte, co tam o Tvém stavu dr. napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.19 09:18
@Planetka85 píše:
Anonymko - moc nechápu toto: „podívala se na mě „vnitřne“ Ani nesla nějak dozadu.. Viděla jen vaječníky, prý mám cystu okolo 5 cm vodovou“ Děloha je totiž vidět na UTZ před vaječníky - nejprve tedy viděla určitě dělohu, pak až vaječníky… Tzn., plod by prostě za každou cenu musela vidět… Buď jsi těhotná (a nějak Ti zapomněla říct, že to tam vidí) a ta cysta se jí s tím těhotenstvím nelíbila nebo prostě v děloze nic neviděla a myslí si, že vše (těhotenské příznaky i pozitivní test) způsobila ta cysta. Jinak běžné je, že pokud plod v děloze je a je vidět, tak pyšné mamince gyndařka ukáže… Opravdu bych si tam zašla ještě jednou - nebo jen za sestřičkou - určitě bude mít od dr. záznam z toho vyšetření - tak vyčte, co tam o Tvém stavu dr. napsala…

Taky mě to zarazilo… To je jak dívat se na krční mandle a cestou nevidět jazyk :think: celé je to divné....... Zakl. byla jsi na té krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 12:28
@Planetka85 píše:

Ke konci týdne tam jdu znovu a radši se jí ještě jednou zeptám, protože z jejího jednání je mi vše strašně nejasné. Minimálně nám jsou divné ty prášky co mi napsala protože prý na cystu nejsou, podle internetu slouzi k udržení těhotenství.. Jsem fakt zmatená. O těhotenství mi ale nic neřekla. :zed:

• Citovat
  • Upravit
29350
20.2.19 12:36
@Anonymní píše:
Ke konci týdne tam jdu znovu a radši se jí ještě jednou zeptám, protože z jejího jednání je mi vše strašně nejasné. Minimálně nám jsou divné ty prášky co mi napsala protože prý na cystu nejsou, podle internetu slouzi k udržení těhotenství.. Jsem fakt zmatená. O těhotenství mi ale nic neřekla. :zed:

ty prášky asi nejsou jen na udržení těhotenství, podívej se do příbalového letáku…

1. Co je GYNPRODYL a k čemu se používá
Tento přípravek je hormonální progesteronová léčba.
Je určený pro poruchy související s nedostatkem progesteronu:  v případech nepravidelného cyklu z důvodu poruchy ovulace  při bolestech a poruchách před menstruací  při krvácení (krvácení z důvodu fibromu,..)  při terapii v období menopauzy (v souvislosti s estrogenovou terapií)

Pokud ti dělala vaginální sono, viděla i dělohu, to se fakt nemusí strkat nikam víc dozadu… jinak příznaky cysty jsou stejné jako příznaky těhotenství a nebo i stavu těsně před menstruací, takže jen z příznaků se toho se stoprocentní jistotou moc vyvodit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
20.2.19 19:21
@Anonymní píše:
@katyna1984 rozumím, cysta ale pozivitni testy nedělá, a myslím si že např clear blue je dost spolehlivý v dnešní době.

Ale dělá. HCG rostlo. A za vše mohla cysta, těhotná jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 00:16

Chtěla bych předem upozornit že sem si že informace které sem patří sobě a o me situaci uvedla jsou pravdivé. Nemám proč si vymyslet. Právě sem si vzala gynprodyl na večer. Přítel se lekl hodinu po tom sem se začala motat motat se mi hlava nemohla sem spát z postele doslova sem reagovala kdybych byla doma sama tak nevím nevim. Opravdu mému stavu nerozumím a jsem z toho celá zmatená. Nevím, má soukromá gynekoložka v tomhle opravdu zklamala, odflakla mě a dala mi léky které mi ani nesedí. Už mám toho dost, radši se necham vyšetřit v nemocnici na gydne tam mi aspoň udělají kompletní vyšetření jako minulé (u zánětu mocaku.) budu klidnější. Vy co s tím nesouhlasíte, rikejte si co chcete. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.19 00:17
@Anonymní píše:
Chtěla bych předem upozornit že sem si že informace které sem patří sobě a o me situaci uvedla jsou pravdivé. Nemám proč si vymyslet. Právě sem si vzala gynprodyl na večer. Přítel se lekl hodinu po tom sem se začala motat motat se mi hlava nemohla sem spát z postele doslova sem reagovala kdybych byla doma sama tak nevím nevim. Opravdu mému stavu nerozumím a jsem z toho celá zmatená. Nevím, má soukromá gynekoložka v tomhle opravdu zklamala, odflakla mě a dala mi léky které mi ani nesedí. Už mám toho dost, radši se necham vyšetřit v nemocnici na gydne tam mi aspoň udělají kompletní vyšetření jako minulé (u zánětu mocaku.) budu klidnější. Vy co s tím nesouhlasíte, rikejte si co chcete. :(

Pardon - že info které jsem tu o sobě uvedla - oprava

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.19 00:19

Oprava *vstát z postele. Doslova jsem nereagovala.. Pořád mi není nejlíp. Omlouvám se za chyby

• Citovat
  • Upravit
24992
21.2.19 06:05
@Anonymní píše:
Chtěla bych předem upozornit že sem si že informace které sem patří sobě a o me situaci uvedla jsou pravdivé. Nemám proč si vymyslet. Právě sem si vzala gynprodyl na večer. Přítel se lekl hodinu po tom sem se začala motat motat se mi hlava nemohla sem spát z postele doslova sem reagovala kdybych byla doma sama tak nevím nevim. Opravdu mému stavu nerozumím a jsem z toho celá zmatená. Nevím, má soukromá gynekoložka v tomhle opravdu zklamala, odflakla mě a dala mi léky které mi ani nesedí. Už mám toho dost, radši se necham vyšetřit v nemocnici na gydne tam mi aspoň udělají kompletní vyšetření jako minulé (u zánětu mocaku.) budu klidnější. Vy co s tím nesouhlasíte, rikejte si co chcete. :(

tak ja nevim, cetlas pribalovy letak ? je tam: Je třeba brát na vědomí, že obzvláště osoby, které řídí auto, nebo obsluhují stroje, jsou ohroženy ospalostí a/nebo občasnými závratěmi souvisejícími s užíváním tohoto léčivého přípravku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí