Odbitý ultrazvuk 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.19 21:06

Ano a ještě bych se chtěla zeptat, už tyden mě bolí prsa no dneska je to fakt k nevydržení a vylezli mi na prsou zelené žíly a jedna je i na hrudi, ty prsa jsou prostě jako kdyby nafoukly napnuty a děsně bolí tak nevím co to znamená. :roll:

• Citovat
  • Upravit
59396
19.2.19 21:09
@Anonymní píše:
No abych to popsala přesně, šla jsem tam, vzala mě. Říkala že na mě nemá moc času podívala se na vaječníky (protože cystu mam už delší dobu) a to je vše. Nic víc :think: pripadalo mi jak kdyby se dal už nepodívala. Nevím je to me první těhotenství. Jsme z toho s přítelem pěkně na nervy, nevíme na čem jsme. :nevim:

je to divné. V 8tt už je vše vidět. Nechápu že nemohla potvrdit těhotenství? Jsi vůbec těhotná? Asi bych si došla na krev jak je na tom hcg? Jak je vidět ona řešila jen cystu, přece v 8tt by měla potvrdit i srdeční akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.2.19 21:12
@Anonymní píše:
Ano a ještě bych se chtěla zeptat, už tyden mě bolí prsa no dneska je to fakt k nevydržení a vylezli mi na prsou zelené žíly a jedna je i na hrudi, ty prsa jsou prostě jako kdyby nafoukly napnuty a děsně bolí tak nevím co to znamená. :roll:

Jo ty prsa jak popisuješ jsou ukázkový těhotenský příznak :) jak se píše už výše, taky můžeš zjistit jestli teda jsi těhotná, když si zajdes na krev, ale to už můžeš na tu pohotovost a vyjde to stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 21:19
@Kriss Tina píše:
Zakladatelko máš od ní lékařskou zprávu?

Jen ten recept

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.19 21:19
@Kriss Tina píše:
Jo ty prsa jak popisuješ jsou ukázkový těhotenský příznak :) jak se píše už výše, taky můžeš zjistit jestli teda jsi těhotná, když si zajdes na krev, ale to už můžeš na tu pohotovost a vyjde to stejně :)

No už to tak vypada, že tam zajdem s přítelem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.19 21:26
@Markéta80 píše:
je to divné. V 8tt už je vše vidět. Nechápu že nemohla potvrdit těhotenství? Jsi vůbec těhotná? Asi bych si došla na krev jak je na tom hcg? Jak je vidět ona řešila jen cystu, přece v 8tt by měla potvrdit i srdeční akci.

No měla bych být, řekli mi to testy i me tělo. Nevím zajdu si o víkendu na pohotovost a zkusím ještě testy

• Citovat
  • Upravit
4507
19.2.19 21:26

Mě se to taky zda cele nějaké prapodivne. Moc se mi tomu nechce věřit, protože cele je to pritazene za vlasy a celkem by mě zajímalo, jak to dopadne. Ale teda nějak se mi nechce věřit tomu, ze kdyby doktorka od tebe dostala info, ze jsi těhotná, ze by nezkontrolovala plod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 21:28

Zakladatelko, ja jsem těhotná o tyden více. Včera jsem též byla na potvrzení, šlo mi hlavně o to, zda to není mimoděložní a je srdíčko. To opravdu není normální, že ti ani neřekla, zda je těhotenství v děloze, působí to na mě, že to dr úplně vypustila.

• Citovat
  • Upravit
16441
19.2.19 21:28

Aproc by te meli v sobotu na pohotovosti vysetrovat? Zajdi si ke svoji nebo lepe nove, preregistruj se, pohotovost potvrzeni tehotenstvi resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.2.19 21:29
@Anonymní píše:
Jen ten recept

To je divné, lékařskou zprávu bys měla dostat, už jenom z důvodu, kdybys právě šla třeba na tu pohotovost, aby tam doktoři byli trochu obeznámeni se situací. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
19.2.19 21:30

@Celina mě moje obvodní gynekoložka zprávu taky nedává z žádných kontrol :nevim: prostě to má u sebe v počítači a tím to hasne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.2.19 21:32

@Celina v 8tt musí být na utz něco vidět, třeba tam něco viděla, ale dal to nerozebirala a řešila prvotne tu cystu, bez zprávy těžko říct co je nález :nevim: každopádně celý ten postup je nějaký divný. Zprávu by samozřejmě dávat měla, psala sem o fotce že je na vyžádání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.2.19 21:33
@Anonymní píše:
No měla bych být, řekli mi to testy i me tělo. Nevím zajdu si o víkendu na pohotovost a zkusím ještě testy

je to divné, pokud jsi jí říkala o pozitivních testech tak jako první měla řešit těhotenství až pak cystu. Pokud v děloze nic není měla nabrat krev . Kolik jsi dělala testů? Sílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
19.2.19 21:35

Je to podivne. Me v sedmem tydnu koukal dr na plod celkem dlouho, premeril, zkontroloval, jak bije srdicko a udelal mi prvni obrazek.. A predevsim me objednali na nejaky 9-10tt na odbery krve pro prvni screening 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9618
19.2.19 21:37

@Celina tak k prukazce já jsem se zatím bohužel neprobojovala ale i tak jsem nikdy zprávu nedostala :nevim: a to bych řekla že doktorka je kvalitní a pečlivá :think: :nevim: ani co se potratu týče nebo počínajícího těhotenství :nevim: jako kdybych si ji vyžádala tak ji určitě dostanu ale normálně ji nedává :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí