Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, podle asi 10 ti pozitivnich testů jsem zjistila že jsem tehu(snažili jsme se dlouho tak jsem chtěla mít jistotu)(krome poz. testu i ranní nevolnosti, šílená bolest prsou žádná ms)
dnes jsem šla poprvé na utz měla bych být něco mezi 7 -8 týdnem (počítáno podle poslední ovulace a ms která byla naposled na Vánoce). Byla jsem objednána, moje gynekoložka to ale vzala strašným hopem, podívala se na mě „vnitřne“ Ani nesla nějak dozadu.. Viděla jen vaječníky, prý mám cystu okolo 5 cm vodovou.. Ale těhotenství mi nevyvrátila ani nepotvrdila. Přitom jsem ji o testech říkala.. Měla tam sice ještě jednu pacientku, se kterou to měla na dýl. Ale i tak, byla jsem objednána na danou hodinu, neměla by to takhle dělat.. Byla jsem tam se vším všudy asi 3 minuty..Teď jsem strašně zklamaná. nevím na čem jsem.. Ano a napsala mi jen gynprodyl který by měl být asi na tu cystu? Jestli jsem to pochopila správně.. Kdyby o těch práskách někdo věděl něco víc, určitě dejte vědět, mám brát jeden na noc.. Ach jo.. Stalo se někomu že doktor" odbyl "utz a nepodíval se pořádně do delohy? Nevím jestli nemám skočit o víkendu do nemocnice na pohotovost na utz, protože tento týden už doktory nestíhám. Sice budu zbytečně platit poplatek ale to je to nejmíň. Prosím o zkušenosti ne kritiku. Děkuji
A ptala ses doktorky, zda jsi těhotná? To se mi nezdá, že by nic neviděla ![]()
A na pohotovost chceš jít s čím? Zítra je taky den, zajdi si ke své dr anebo nejlíp na odběr krve a za pár hodin víš na čem jsi ![]()
@dalmatinka 123 Wau, ten film bych ráda viděla… nevíš název? Děkuji ![]()
@Markéta80 píše:
@debra.morgan třeba si došla na utz a zeptá se. Mne přijde divné e by jí doktorka neřekla e je těhotná. Asi není a pozitivní test má díky cystě
taky si myslim. ![]()
@Runina píše:
@dalmatinka 123 Wau, ten film bych ráda viděla… nevíš název? Děkuji
Pookusim si vzpomenout:D.bylo to hrozny psycho.byli to jako dva peibehy v jednom.psychicky nemocna zena a pohled normalnich lidi..ona netusila ze je nemocna ..vim ze nakonec to skoncilo ze ji nekam zavreli a zacla brat leky a pak teprve zjistila ze zadna dcera neni a nebyla..kdybych si vzpomnela dam vedet:D
@debra.morgan mne teda cystě pozitivní test naštěstí neudělala ale prý dělá, ale jen slabou čárku
. Ale cysta blokuje i ms take pak si ta ženská myslí že je těhotná a pak šok na utz že jen cysta ![]()
Ahoj, 7-8tt by melo byt vidět uz malinkata fazolka a rozhodně srdeční akce. Mimi by nemelo byt prehlidnutelne, melo by byt v dost větší „bubline“ na ultrazvuku. Je divne, ze by ti nedala fotku a nepotrdila tehu. Jak dlouho mas uz pozitivní test?
Na druhou stranu… Zrovna nedavno jsem vyslechla pribeh, kdy zena v 8tt sla k dr na ultrazvuk, pozitivní testy, nevolnost, bolesti prsou… Vsechno nasvedcovo těhotenství. Doktorka ale mela presne tento verdikt, nasla ji cystu, ktera tělo zmatla. Opravdu totiž tělo na cystu dokáže reagovat jako na mimi, coz je nepříjemné.
Nezbývá jen cekat, zda cysta zmizi sama, ale možná opravdu těhotná nebudeš
nevim, proč by ti to dr tajila.
Ahoj zakladatelko, jak to s tebou vypadá? Byla jsi někde, jsi těhu?