Odborné učiliště a následná nástavba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hlaholice píše:
Ale uvedomujes si, že i na soukromé škole budeš dělat státní maturitu? Je něco jiného to, že tě tam vezmou a něco jiného mít na to tu maturitu udělat. A zrovna třeba státní maturita z češtiny je dost o logice a porozumění textu. Nedá se na ni úplně moc naučit. Pokud tu maturitu nepotřebuješ a je to spíš o tom, že chceš sám sobě něco dokázat, asi by bylo lepší jít jiným směrem. Proč ti vlastně nestačí to vzdělání, které máš?
to vzdelani z odborneho uciliste staci.Ta maturita by byla jen tak pro zabavu treba.Jen tak jsem se o ni zminoval.Nebo zkusit taky nejakej rekvalifikacni kurz treba.Ale se vzdelanim jsem spokojenej co se tyce uplatneni, prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
to vzdelani z odborneho uciliste staci.Ta maturita by byla jen tak pro zabavu treba.Jen tak jsem se o ni zminoval.Nebo zkusit taky nejakej rekvalifikacni kurz treba.Ale se vzdelanim jsem spokojenej co se tyce uplatneni, prace
maturita je pro zábavu? nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
maturita je pro zábavu? nechápu
@romanos7 píše:
Pokud je to pro zábavu, tak se mi různé kurzy (nejen rekvalifikační) jeví jako lepší cesta. Ale rozhodnutí je samozřejmě jen a jen na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
maturita je pro zábavu? nechápu
nekdo muze brat pripravu na maturu v pohode, poznat jak studium od prvaku probiha, jake jsou zkousky atd. A ty kurzy se mi taky jevi jako zajimavy a mozna i praktictejsi.Ten H obor jak jsi doporucovala ze by byl lepsi si ho nejdriv absolvovat, tak to bych musel ale od prvaku a taky by to stalo penize ten H obor na soukrome skole
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
nekdo muze brat pripravu na maturu v pohode, poznat jak studium od prvaku probiha, jake jsou zkousky atd. A ty kurzy se mi taky jevi jako zajimavy a mozna i praktictejsi.Ten H obor jak jsi doporucovala ze by byl lepsi si ho nejdriv absolvovat, tak to bych musel ale od prvaku a taky by to stalo penize ten H obor na soukrome skole
na H obor můžeš jít na státní školu ne¨? já mám pořád pocit že jsi v tom zamotaný a představuješ si to jako hurvínek válku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
na H obor můžeš jít na státní školu ne¨? já mám pořád pocit že jsi v tom zamotaný a představuješ si to jako hurvínek válku
jenze statni skola vetsinou neumoznuje ucebni obor H v dalkove forme ale spis jen ve forme denni. Prece nebudu chodit na denni ucnak, musim chodit taky do prace. Zatimco soukroma skola ta umoznuje formu i dalkovou co se tyka ucebniho oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
jenze statni skola vetsinou neumoznuje ucebni obor H v dalkove forme ale spis jen ve forme denni. Prece nebudu chodit na denni ucnak, musim chodit taky do prace. Zatimco soukroma skola ta umoznuje formu i dalkovou co se tyka ucebniho oboru.
no ale můžeš si domluvit individuální plán
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
no ale můžeš si domluvit individuální plán
Vetsinou tohle nenabizeli. Rekli ze od prvaku Nekde jinde asi jo. Radsi zkusit maturu jen tak nebo rekvalifikaci nez nejakej H obor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Vetsinou tohle nenabizeli. Rekli ze od prvaku Nekde jinde asi jo. Radsi zkusit maturu jen tak nebo rekvalifikaci nez nejakej H obor
tak jasně že od prváku víš co je individuální plán?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
tak jasně že od prváku víš co je individuální plán?
Moc nevim co je individualni plan, ale asi to je ze bych mohl chodit na vyuku a praxi jednou tydne nebo jednou za ctrnact dni na osm hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Moc nevim co je individualni plan, ale asi to je ze bych mohl chodit na vyuku a praxi jednou tydne nebo jednou za ctrnact dni na osm hodin
takže nevíš co je individuální plán, ale víš že ho školy nenabízí ![]()
záleží na domluvě chodí se třeba jen na přezkoušení, praxe záleží na tom co děláš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
takže nevíš co je individuální plán, ale víš že ho školy nenabízí
záleží na domluvě chodí se třeba jen na přezkoušení, praxe záleží na tom co děláš
vyuceni mam kucharske prace.Mohl bych se na to jeste zeptat jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
takže nevíš co je individuální plán, ale víš že ho školy nenabízí
Nekde mi bylo receno ze prezkouseni ano ale konzultace nemaji a studijni materialy bych si musel sehnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Nekde mi bylo receno ze prezkouseni ano ale konzultace nemaji a studijni materialy bych si musel sehnat
tak to není takový problém ne? pokud to studium myslíš vážně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
tak to není takový problém ne? pokud to studium myslíš vážně
nevim teda podle jakych osnov a knih studovat kdyz nekde to neposkytuji. Musel bych se zeptat jeste na jinych skolach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit