Odborné učiliště a následná nástavba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@romanos7 píše:
nevim teda podle jakych osnov a knih studovat kdyz nekde to neposkytuji. Musel bych se zeptat jeste na jinych skolach
přijdeš za učitelem poprosíš a zeptáš se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@ka2ka píše:
to urcite.To by me tak bavilo chodit za kazdym ucitelem a ptat se na osnovy a ucebnice.To bych se na to radsi vykaslal.To radsi nejakej kurz kdyz uz neco
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
to urcite.To by me tak bavilo chodit za kazdym ucitelem a ptat se na osnovy a ucebnice.To bych se na to radsi vykaslal.To radsi nejakej kurz kdyz uz neco
Prosímtě, hlavně to nevzdávej a pravidelně nám o svém studiu referuj. Vypadá to na super seroš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
hmmm tak to jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
A běda nám, běda nám, jestli ti to nepůjde!!!
Nebylo receno ze na nejakou skolu pujdu.ha ha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
hmmm tak to jo
Studijni materialy by mi mozna na nejake skole mohl zajistit i reditel skoly po dohode s uciteli.Ale to neznamena ze do nejaky skoly pujdu.Diky za nazory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
To je taky jediné, co mě tu ještě drží, ha ha.
treba by ses jeste divila kdybych mel jednicky a dvojky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Studijni materialy by mi mozna na nejake skole mohl zajistit i reditel skoly po dohode s uciteli.Ale to neznamena ze do nejaky skoly pujdu.Diky za nazory
Ředitel? Proč by to proboha dělal? To je jako bys chtěl, aby ti v restauraci donesl jídlo majitel.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
@romanos7 Podle vás normální, ale normy pro absolvování maturitní zkoušky jsou mnohem vyšší.
a trochu to prehanis s tema normama a prijde mi ze s toho delas trochu aferu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 Myslím, že si tu úroveň nedokážeš představit. Na jaké úrovni umíš matematiku a třeba cizí jazyk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@romanos7 Myslím, že si tu úroveň nedokážeš představit. Na jaké úrovni umíš matematiku a třeba cizí jazyk?
docela dobre
- načítám...
- Citovat
- Zmínit