Odborné učiliště a následná nástavba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@divine woman píše:
@romanos7 A to je co?
To neni dulezity proste matika a cizi jazyk na nejaky urovni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už se tu jen chodím bavit, co ještě vyplodí za debi. lovinu…..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak by me mohli vzit do druhaku prej na ten H obor a taky upravit dochazku a rozvrh hodin a nebo skusit kurz na H obor jak jsou ty narodni kvalifikace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@romanos7 Nezlob se, ale absolvent E učebního oboru asi na maturitu nemá. Státní maturita se nedá nijak ošulit.
Ja jsem teda v minulosti zkousel maturitni nastavbu dalkove postupne na ctyrech skolach a nepovedlo se. Vetsinou jsem skoncil ve druhem pololeti v prvaku a nebo jsem do druhaku uz nenastoupil tak nevim jestli by melo smysl zkouset jeste maturitni nastavbu na soukrome skole
Příspěvek upraven 18.07.19 v 07:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP Krista píše:
A na co tak nutně potřebuješ maturitu?
Nepotrebuju.Ale hodila by se treba na vedouciho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Ja jsem teda v minulosti zkousel maturitni nastavbu dalkove postupne na ctyrech skolach a nepovedlo se. Vetsinou jsem skoncil ve druhem pololeti v prvaku a nebo jsem do druhaku uz nenastoupil tak nevim jestli by melo smysl zkouset jeste maturitni nastavbu na soukrome skolePříspěvek upraven 18.07.19 v 07:37
Tvl…Tak co ještě chceš zkoušet, když jsi to nezvládnul na čtyřech!!! školách ![]()
Prostě se s tím smiř, že v tomto životě maturitu mít nebudeš ![]()
Tvoje jediná a ryze teoretická šance byla, když ještě nebyly státní maturity, že by někdo za snahu přivřel oko. Teď už to nehrozí. Je spousta lidí, co maturitu opakují kvůli jedinému chybějícímu bodu. A často to nedají ani napodruhé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly vsak v pohode.Uz by me to ani nebavilo delat znova nejakou nastavbu
Příspěvek upraven 18.07.19 v 23:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 už delší dobu na epipi šíří osvětu, třeba co se týče inkluze. Tenhle zcela nesoudný jedinec nám to tady ukáže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@romanos7 už delší dobu na epipi šíří osvětu, třeba co se týče inkluze. Tenhle zcela nesoudný jedinec nám to tady ukáže
jo. Nedávno diskutoval, jak strašně chce dodělávat maturitu a najednou ji nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka jsou lidi, co nemaj ani páru, o čem je vzdělání, jejich rozhled končí tam… těžko definovat, nabubřelou hloupost snadno odhlalíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
jo. Nedávno diskutoval, jak strašně chce dodělávat maturitu a najednou ji nepotřebuje.
Přesně tak!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit