Odčervení 2letého

113
20.1.14 23:18

odčervení u dětí

Ahoj maminky, naradu detoxikačního poradce mám odčervit našeho 2letého kluka. Mám tady i léky pro něj, ale bojím se průběhu. Máte s tím někdo zkušenosti? jak to probíhá? Dekuji za jakekoliv rady dekuji mnohokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
20.1.14 23:22

Ja osobni zkusenost nemam, ale kamaradka ano a uplne v pohode. A nas to mozna taky ceka, dnes mi bylo v MS receno, ze se syn dneska drbal a osivala rikal, ze ho to svedi, tak uvidime, co z toho bude. Tak drzim palce, at je prcek ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.1.14 23:23

Zkušenost nemám, ale detoxikačnímu poradci, který si na preparátech namastí kapsu, tomu bych nevěřila ani nos mezi očima.
Jak na to příšel?
Jakého parazita objevil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.1.14 23:26

Jo a toho poradce jsem si tedy nevsimla, kamoska s tim byla normalne u pediatry :nevim: Co teda nasel a jaky lek vam napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.1.14 23:27

@žaneta82 tak preci jen? Drzim palce. My odcervujeme ted, ale to uz vis. Budou to tri tablety s 14dennimi odstupy. Treti den po prvni tablete se rozjedl!!! :palec:
Ted ve stredu mel druhou tabletu. Ve stolici nic nepozoruji, ale nikdo nam nebral stery. Takze je to take jen sazka. Krom vseho jsem zacala nam vsem zehlit spodni pradlo, malymu striham nehty nakratko, rano umyvame prdku (to vsechno je moje iniciativa). Babicku jsem pozadala o odcerveni psa. Spravne by se meli odcervit vsichni zaroven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.1.14 23:29

Jake to jsou léky? Jinak ja deti odcervovala několikrát a nic jim nebylo, nic se nedělo. :nevim:.Proste každy dostal prasek, za par tydnu znovu a vse ok. Nejmensiho sem odcervovala poprve ve dvou a pul letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 23:30

@žaneta82 já jako malá měla dětskou mrlu, tuším jsou to roupy česky a vůbec nic to není. Jen jsem ráno vykadila hromádešku mrtvých červíků, máma to měla zkontrolovat v nočníku. Pak jsem je ještě jednou chytla když už jsem byla vetší, zjistili mi to v nemocnici náhodou při komplexním vyšetření, kde jsem ležela kvůli něčemu jinému, taky mi dali prášky na 7 dní a pak za 14 dní ještě přeléčit, kdyby se ještě nějaký zapoměli nebo vylíhli. Vůbec jsem nepostřehla, že se něco v těle děje.
Nebála bych se ani u malinkýho dítěte. ;)

• Citovat
  • Upravit
113
20.1.14 23:32
@Litta píše:
Zkušenost nemám, ale detoxikačnímu poradci, který si na preparátech namastí kapsu, tomu bych nevěřila ani nos mezi očima.
Jak na to příšel?
Jakého parazita objevil?

Syn měl douhotrvající salmonelozu a pak Campilobaktera(snad to říkám správně).Díky Joášově metodě a detoxikačním poradcům, se uzdravil, lékaři už nevěděli co s ním. Nyní má podezření na autismum a po poradě s detox. poradcem mi bylo řečeno, že to má za vinu očkování v nesprávnou dobu, kdy byl syn oslabený, velké množství ATB za jeho krátký život a že jeho střeva, mozek aj. jsou zasaženy parazity. Proto mu nasadili 4 preparáty na mozek, nerv. soustavu, Atb a těžké kovy z očkování a zároveň Albendazol na odčervení. Preparáty znám, ty bral již dřív, ale ten Albendazol mi stále leží v hlavě…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.1.14 23:35
@Škurana píše:
Jake to jsou léky? Jinak ja deti odcervovala několikrát a nic jim nebylo, nic se nedělo. :nevim:.Proste každy dostal prasek, za par tydnu znovu a vse ok. Nejmensiho sem odcervovala poprve ve dvou a pul letech.

Mě dala Albendazol.3 dny po sobe 1/2 tbl a pak opakovat po 1 dnu po dobu 4 tydnu.Ale musela jsem podepsat papir, ze je to na me riziko pro parazitology.To me trochu vyvedlo zmiry…:-/ Nevim co mam tedy cekat…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@žaneta82 Mozek zasažený parazity zjistil jako z čeho? Nějakým zázračným přístrojem z Amériky, doufám. A těžké kovy z vakcíny? Které? Ach jo, tahle módní vlna…

Příspěvek upraven 20.01.14 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
@AniNevim píše:
@žaneta82 tak preci jen? Drzim palce. My odcervujeme ted, ale to uz vis. Budou to tri tablety s 14dennimi odstupy. Treti den po prvni tablete se rozjedl!!! :palec:
Ted ve stredu mel druhou tabletu. Ve stolici nic nepozoruji, ale nikdo nam nebral stery. Takze je to take jen sazka. Krom vseho jsem zacala nam vsem zehlit spodni pradlo, malymu striham nehty nakratko, rano umyvame prdku (to vsechno je moje iniciativa). Babicku jsem pozadala o odcerveni psa. Spravne by se meli odcervit vsichni zaroven :think:

A jake leky davas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.1.14 23:41
@Litta píše:
@žaneta82 Mozek zasažený parazity zjistil jako z čeho? Nějakým zázračným přístrojem z Amériky, doufám. A těžké kovy z vakcíny? Které? Ach jo, tahle módní vlna…Příspěvek upraven 20.01.14 v 23:35

http://www.hrdinou.cz/…a-elekova-28
tady se pise o ockovani a jeho nasledcivh…
pristroj na mereni pouziva, ale malej ma jen 2 roky a je nemeritelny…
paraziti v ten. streve poziraji vitaminy, ktere maji zasobovat mozek…tak mi to bylo vysvetleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
20.1.14 23:41

@Litta nechapu proc tuto situaci zjednodusujes.. asi to pro zakladatelku neni lehke kdyz si jeji syn za 2,5 roku zivota musel tim vsim projit… a pokud si nikdy necetla odborne studie o ockovacich vakcinach tak mlc.. zadna modni vlna, ale bohuzel fakt tehle doby nebo ti prijde rtut v poradku?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.1.14 23:43

@žaneta82 Driv bylo Pyrvinium pak Vermox a ještě jedny leky z ciziny.Vzdy jsem je ale odcervovala kvůli našim nove prichozim zvířatům. Ty leky co mas ty, tak ted jsem na ne koukala a nic zvláštního na nich neni, ceho bych se mela bat, takze ja bych klidne dala, pokud je urceny i pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.1.14 23:45

@Evelline Zpochybňuji tu nežádoucí účinky vakcín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková