Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Litta asi jsi uplne mimo misu
nikdo tu nemluvi o nezadoucich ucincich, ale obsahu vakcin… ![]()
@žaneta82 jo pockej, on ti dal podepsat papír jo? Hm…tak to bych teda ja mela obavy. Nevim, ja osobne bych zasla za dr nebo do lekarny a chtela lek, který se používá normalne. I kdyz na netu sem ted cetla, ze necisti pouze streva, ale i jine organy, tak je asi dobrej, ale nevím. A je v navodu napsane, ze je pro deti? Pokud by tam bylo jasne napsano, ze to muze dvoulete, tak bych ho dala.
@Litta píše:
@Evelline Zpochybňuji tu nežádoucí účinky vakcín?
o alternativní způsob medicíny se zajímám od té doby co můj syn onemocnel salmonelozou a byla mu na to podana pediatrem ATB, která na tuhle nemoc být podána nesmí jinak onemocnení v těle utvrdí!!Dokonce mi to i doktorka s omluvou přiznala, že za to vlasně muže ona.Po té co se syn díky Jonášovce uzdravil se mi vysmála a řekla že je to náhoda. O očkování a jeho negativním dopadnu na díte jsem vedela uz driv, ale jako čerstvá maminka jsem propadla panice „co kdyby…“ a nechala se zmanipulovat okolím a radami babiček a jiných…Za nás to bylo takový amakový…Teď toho lituji. Lekarství je jeden velky byznys, ted uz to vím. Doporucuji precist tenhle clanek…http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/jan-hnizdil-uzdraveny-pacient-znamena-pro-zdravotnicky-byznys-ztratu-1053546
Mám čerstvou zkušenost s Vermoxem, minulý týden. Syn má 4 roky (13kg). Dala jsem jednu tbl, za měsíc další. Nic se nedělo, za dva dny extra průjem, nakonec po domluvě s pediatr. zřejmě viroza v kombinaci s Vermoxem, takže jinak by to bylo v pohodě. Že se uvádí jednorázový průjem. Malej mi pak i zvracel.
Vermox nasadila jen tak, že se škrábal, testy nedělala.
@Evelline píše:
@Litta asi jsi uplne mimo misunikdo tu nemluvi o nezadoucich ucincich, ale obsahu vakcin…
[/ci
@Škurana píše:
@žaneta82 jo pockej, on ti dal podepsat papír jo? Hm…tak to bych teda ja mela obavy. Nevim, ja osobne bych zasla za dr nebo do lekarny a chtela lek, který se používá normalne. I kdyz na netu sem ted cetla, ze necisti pouze streva, ale i jine organy, tak je asi dobrej, ale nevím. A je v navodu napsane, ze je pro deti? Pokud by tam bylo jasne napsano, ze to muze dvoulete, tak bych ho dala.No prave…take premyslim ze zajdu nejdriv za pediatrem…
@žaneta82 Já ty články znám, zajímám se o to také. Chápu tvůj postoj, tvoji zoufalost. Ale někde by to mělo mít rozumné hranice a necpala bych do dítěte něco, co mi doporučí bůhvíkdo. To si také mohu otevřít svou poradnu…
@žaneta82 mate narok na druhy nezavisly posudek, vemte leky, zpravu a dojdete se poradit s vasim pediatrem ![]()
@Litta píše:
@žaneta82 Já ty články znám, zajímám se o to také. Chápu tvůj postoj, tvoji zoufalost. Ale někde by to mělo mít rozumné hranice a necpala bych do dítěte něco, co mi doporučí bůhvíkdo. To si také mohu otevřít svou poradnu…
Ano a proto jsem mu to jeste nenasadila i kdyz mi bylo kladeno na srce ze mu to dam dat dnes vecer a sbiram informace a zitra zajdu na radu za pediatrem.
@Evelline píše:
@žaneta82 mate narok na druhy nezavisly posudek, vemte leky, zpravu a dojdete se poradit s vasim pediatrem
Urcite radu pediatra vyhledam… ![]()
@žaneta82 Tak v takovém případě jsem rozhodně na tvé straně, stavíš se k tomu dobře.
Mě jen děsí to, jak se ze slepé víry lékaři stala slepá a hluchá víra v ty ostatní - poradce, detoxikátory,… Někdy je to srovnatelně nebezpečné, všichni panikaří, překombinovávají a staví se na hlavu, protože „zase něco nám našli“ a „všichni umřeme“. ![]()
@Katchus píše:
Mám čerstvou zkušenost s Vermoxem, minulý týden. Syn má 4 roky (13kg). Dala jsem jednu tbl, za měsíc další. Nic se nedělo, za dva dny extra průjem, nakonec po domluvě s pediatr. zřejmě viroza v kombinaci s Vermoxem, takže jinak by to bylo v pohodě. Že se uvádí jednorázový průjem. Malej mi pak i zvracel.
Vermox nasadila jen tak, že se škrábal, testy nedělala.
Ten Vermox sme měli taky asi tak ve dvou letech mi to doktorka napsala, protože už si se mnou nejspíš nevěděla rady, pořád sem chodila s vkleknoucím se kašlem, takže co třeba zkusit toto
naštěstí nic nebylo a na třetí tabletu už sem se vykvákla