Odčervení 2letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
21.1.14 00:08
@Litta píše:
@žaneta82 Tak v takovém případě jsem rozhodně na tvé straně, stavíš se k tomu dobře.
Mě jen děsí to, jak se ze slepé víry lékaři stala slepá a hluchá víra v ty ostatní - poradce, detoxikátory,… Někdy je to srovnatelně nebezpečné, všichni panikaří, překombinovávají a staví se na hlavu, protože „zase něco nám našli“ a „všichni umřeme“. :|

V době, kdy lékaři vlastně nad mým synem zlomili hůl a ve dvou letech mi bylo řečeno že nejspíš půjde o autismums, ale nemohou říct s jistotou, je ještě malý na diagnostikování, jsem se rozhodla pro jinou cestu. Já osobně silně věřím, že zdravé lidské tělo si dokáže poradit s jakoukoliv chorobou, že dnešní uspěchaný a negativně založený svět má na svědomí kde jaké nemoci, rakovinu apod. Že pozitivní myšlení a víra v sebeuzdravení dokáže zázraky. Já nechci aby lékaři potlačovali příčiny, ale léčili nemoci-uzdravovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.1.14 00:10

@žaneta82 S tím také souhlasím. ;) Přeji, ať je už jen lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.14 00:12
@Litta píše:
@žaneta82 S tím také souhlasím. ;) Přeji, ať je už jen lépe.

Děkujeme, pevně v tom věřím :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.1.14 00:24
@žaneta82 píše:
V době, kdy lékaři vlastně nad mým synem zlomili hůl a ve dvou letech mi bylo řečeno že nejspíš půjde o autismums, ale nemohou říct s jistotou, je ještě malý na diagnostikování, jsem se rozhodla pro jinou cestu. Já osobně silně věřím, že zdravé lidské tělo si dokáže poradit s jakoukoliv chorobou, že dnešní uspěchaný a negativně založený svět má na svědomí kde jaké nemoci, rakovinu apod. Že pozitivní myšlení a víra v sebeuzdravení dokáže zázraky. Já nechci aby lékaři potlačovali příčiny, ale léčili nemoci-uzdravovali.

s tim se tez ztotoznuji a moc drzim palce!
Ted jsem googlila ten nas Vermox a neni zrejme o co stat - nazory na ucinnost se velmi rozchazi, jsou spis negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.14 01:03
@žaneta82 píše:
o alternativní způsob medicíny se zajímám od té doby co můj syn onemocnel salmonelozou a byla mu na to podana pediatrem ATB, která na tuhle nemoc být podána nesmí jinak onemocnení v těle utvrdí!!Dokonce mi to i doktorka s omluvou přiznala, že za to vlasně muže ona.Po té co se syn díky Jonášovce uzdravil se mi vysmála a řekla že je to náhoda. O očkování a jeho negativním dopadnu na díte jsem vedela uz driv, ale jako čerstvá maminka jsem propadla panice „co kdyby…“ a nechala se zmanipulovat okolím a radami babiček a jiných…Za nás to bylo takový amakový…Teď toho lituji. Lekarství je jeden velky byznys, ted uz to vím. Doporucuji precist tenhle clanek…http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/jan-hnizdil-uzdraveny-pacient-znamena-pro-zdravotnicky-byznys-ztratu-1053546

Tyyy kráso, tak ty čteš Hnízdila a dvouletýmu klukovi chceš narvat Albendazol, na radu nějakýho šarlatána, jo? 8o 8o 8o :roll: Ten se právě do dvou let vůbec nedoporučuje. Tak aspoň, že jdeš za pediatrem, jsem zvědavá, co ti řekne :think:
A aby někdo diagnostikoval autismus ve dvou letech, to se mi nezdá, to by si teda soudnej doktor nedovolil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
21.1.14 02:23

Ufff…no tak to je fakt celkem drsný…albendazol děcku…Děvče zlaté seber sebe, prcka, seber ten albendazol a jak říkáš, zeptej se doktora. Humánního. :-) a upřímně, na konzultaci by stačil aspoň i veterinář :-) Mimochodem, koprologie není nijak extra drahá záležitost (a to i když se platí z vlastní kapsy), myslím, že pokud projevíš podezření na začervení a navrhneš lékaři rozbor s tím, že nechceš malého zbytečně zatěžovat antiparazitiky, tak ten vzorek vezme a do labiny to pošle (platí pojišťovna). Riziko je u tohoto záchyt např. tasemnice, lepší je směsný vzorek, ale na tasemnici ti albendazol v obvyklém množství stejně nezabere, tak pak je otázka, čemu zatopit dřív, jestli hypotetické tasemničce, nebo klukovo játrům…
A když už teda celostně, tak celostně, on totiž existuje názor, že určitá míra začervení je pro organismus „normální“. Jinak s názorem promoření populace parazity souhlasím, i s tím, že to u některých jedinců může způsobit řadu problémů. Velmi blízké je mi používání bylin a pokud je ta možnost, ráda je upřednostním před léky. Co mi ale ježí chlupy i na zadku je zneužívání léčiv a to zejména na malých dětech…
A ještě jedno mimochodem…na albendazol je cca stejná rezistence jako na mebendazol (Vermox), takže co a jak u koho působí je opravdu velmi individuální otázka. Fakt si ale neuvědomuju, že by něco s albendazolem v ČR registrovaného pro humánní medicínu bylo…
Předpokládám, že už teda chodíte k jiné(mu) Dr. než ke zmiňované lékařce s talentem pro zvyšování atb rezistence u bakterií :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.1.14 05:59

Albendazolem bych asi male dite neodcervovala. Zatezuje jatra, u nas se pouziva pro zvirata. Deti jsem nekolikrat odcervovala Vermoxem. Ve skolce to ma dle nasi detske asi tak 90% deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
21.1.14 06:55

@smejdka
Konecne prinosny prispevok.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.1.14 07:05

No mě by teda zajímalo, co je ten detoxikační poradce za veterináře… Nebo jinak… Kde vzal Albendazol? A jak to, že si ho troufá dát člověku (dvouletému dítěti!)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.1.14 10:39

@smejdka diky za prinosny prispevek. I ja jsem se setkala u doktoru se stejnym nazorem na jistou miru zacerveni, coz jistou logiku zrejme ma :think:
Chtela jsem se ale zeptat na Vermox. Nam ho napsali s tim, ze i kdyby maly cervy nemel, tak mu neublizi. Je to teda pravda nebo je tam take nejake riziko ohrozeni jater?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.14 11:54
@Gina108 píše:
Tyyy kráso, tak ty čteš Hnízdila a dvouletýmu klukovi chceš narvat Albendazol, na radu nějakýho šarlatána, jo? 8o 8o 8o :roll: Ten se právě do dvou let vůbec nedoporučuje. Tak aspoň, že jdeš za pediatrem, jsem zvědavá, co ti řekne :think:
A aby někdo diagnostikoval autismus ve dvou letech, to se mi nezdá, to by si teda soudnej doktor nedovolil :nevim:

Já právě včera dostala Abendazol, nikdy jsem o tom neslyšela, proto jsem začala hledat na netu co je to zač. Kdybych mu ho chtěla narvat tak nezakládám tohle téma a už včera bych mu ho lupla…Ale dekuji za rady, určitě to prodiskutuji, ale podávat ho tedy nehodlám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.14 11:55
@smejdka píše:
Ufff…no tak to je fakt celkem drsný…albendazol děcku…Děvče zlaté seber sebe, prcka, seber ten albendazol a jak říkáš, zeptej se doktora. Humánního. :-) a upřímně, na konzultaci by stačil aspoň i veterinář :-) Mimochodem, koprologie není nijak extra drahá záležitost (a to i když se platí z vlastní kapsy), myslím, že pokud projevíš podezření na začervení a navrhneš lékaři rozbor s tím, že nechceš malého zbytečně zatěžovat antiparazitiky, tak ten vzorek vezme a do labiny to pošle (platí pojišťovna). Riziko je u tohoto záchyt např. tasemnice, lepší je směsný vzorek, ale na tasemnici ti albendazol v obvyklém množství stejně nezabere, tak pak je otázka, čemu zatopit dřív, jestli hypotetické tasemničce, nebo klukovo játrům…
A když už teda celostně, tak celostně, on totiž existuje názor, že určitá míra začervení je pro organismus „normální“. Jinak s názorem promoření populace parazity souhlasím, i s tím, že to u některých jedinců může způsobit řadu problémů. Velmi blízké je mi používání bylin a pokud je ta možnost, ráda je upřednostním před léky. Co mi ale ježí chlupy i na zadku je zneužívání léčiv a to zejména na malých dětech…
A ještě jedno mimochodem…na albendazol je cca stejná rezistence jako na mebendazol (Vermox), takže co a jak u koho působí je opravdu velmi individuální otázka. Fakt si ale neuvědomuju, že by něco s albendazolem v ČR registrovaného pro humánní medicínu bylo…
Předpokládám, že už teda chodíte k jiné(mu) Dr. než ke zmiňované lékařce s talentem pro zvyšování atb rezistence u bakterií :?

Děkuji moc, určitě si zažádám o rozbor. I když jsem kdysi někde četla, že se paraziti nemusí vůbec v rozboru zachytit…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.14 11:56
@balenka píše:
No mě by teda zajímalo, co je ten detoxikační poradce za veterináře… Nebo jinak… Kde vzal Albendazol? A jak to, že si ho troufá dát člověku (dvouletému dítěti!)?

Dala mi odkaz kde albendazol objednám, na základě přístupových kodu, které mi dala.ale dala mi 2 tablety nez to prijde od svych vnoucat, ze je normalne odcervuje pravidelne…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.1.14 13:21

Tak jsem to konzultovala s pediatrickou. Říkala, že po prodělaných onemocnění - salmoneloza, Campilobaktera- s největší pravděpodobností parazity v těle má. Vyšetření-rozbor stolice je možný, ale zachytí pouze parazity ve střevech, ale Tomíček je s největší pravděpodobností může mít už i v krvi, na mozku,…prostě kdekoliv.Na parazity ve střevech působí Vermox, nevylučuje se do krve, ale pusobi pouze ve střevech, kdežto ABendazol, se rozpouští do krve a 100% odchází močí přes ledviny, tudíž tam riziko jaterní zátěže být může. Vlastně mi neřekla ani jo ani ne…:-/ Mám z toho strach, nechci mu ublížit, i když bych ráda mu pomohla. Počkám jak zabere Jonáška, ale nebudu riskovat jeho játra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
21.1.14 19:39
@žaneta82 píše:
Tak jsem to konzultovala s pediatrickou. Říkala, že po prodělaných onemocnění - salmoneloza, Campilobaktera- s největší pravděpodobností parazity v těle má. Vyšetření-rozbor stolice je možný, ale zachytí pouze parazity ve střevech, ale Tomíček je s největší pravděpodobností může mít už i v krvi, na mozku,…prostě kdekoliv.Na parazity ve střevech působí Vermox, nevylučuje se do krve, ale pusobi pouze ve střevech, kdežto ABendazol, se rozpouští do krve a 100% odchází močí přes ledviny, tudíž tam riziko jaterní zátěže být může. Vlastně mi neřekla ani jo ani ne…:-/ Mám z toho strach, nechci mu ublížit, i když bych ráda mu pomohla. Počkám jak zabere Jonáška, ale nebudu riskovat jeho játra…

To je zajímavý názor. Je fakt, že já beru v potaz zejména střevní helminty (byť mnozí v rámci svých larválních stadií migrují po celém organismu), pak červy plicní, tam je mebendazol na místě a účinný. U srdečních červů nevím, to bych musela mrknout (určitě na ně bere albendazol, ale u mebendazolu FAKT nevím). Mebendazol už nebere motolice, to je taky fakt. Nějaké parazitózy z řad prvoků a jiné verbeže, treponemy, toxu a kýhovýra co za mrchy v potaz neberu, ale s nimi by si neporadil ani albendazol :-)
Co mě ale mrzí…medicína postupuje mílovými kroky vpřed a taková banalita, jako je směsný vzorek, který se před třiceti lety dělal u každého podezření na blbého roupa, už teďka nikdo z Dr. udělat nenechá. Pak se ne/nasazují antiparazitika bez testů nebo na základě stěru či jendoho odběru (který opravdu nemusí zachytit vše) a pak se všichni strááášně divíme, jakto, že se zvyšuje rezistence i humánních parazitů (pomíjím rezidua antiparazitik v lidské stravě).
Kdybych do toho chtěla šťárat, asi bych Dr. poprosila jak o směsný vzorek (info dostane v příslušné laboratoři, pokud to ještě nedělala) a + tedy krevní testy na ty parazity, které podezřívá. Sama přece uznala, že chlapeček parazity mít bude, tak ať se snaží (nabývám dojmu, že je to ta samá s těma antibiotikama na salmonelu správně?) Byť každý test nemusí být 100%, tak z nějakého důvodu se ASI dělají a z nudy to ASi nebude :pankac:
S tím mebendazolem, no tak jednoduché to taky není, on (resp. metabolit) se do krve dostává, ale asi jenom max. čtvrtina nebo tak nějak, ale to zase chápu, že tě tím asi nechtěla zatěžovat.
Tak hezky bojujte… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková