Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@AniNevim Riziko je ve všem
i v bylinkovém čaji
Ale u mebendazolu menší než u albendazolu. Je to skupina látek, která má stejný základ, pouze jsou na ty molekuly navěšené „jiné konce“ a ty kapánek mění jejich vlastnosti. A právě mebendazol má snížené vstřebávání do krve (a tím jde přes játra), myslím, že je to max. čtvrtina, takže je k játrům šetrnější než albendazol či jiná antiparazitika. Vstřebávání do krve podporuje třeba tuky, takže současná konzumace tučného jídla na zejezení není úplně dobrá volba. Ale to myslím, píšou i v příbaláku. Pokud má prcek játra O. K., asi bych v tom neviděla problém. Zase jsme ale u toho, že mu Dr. evidentně předepsal antiparazitikum „co kdyby“ bez testů. jednak se testy můžou udělat směsné (já vím, melu to furt dokola
), případně opakovat v jednom či dvou dalších intervalech, kdy se zachytí mezitím nedetekovatelné larvární stadia - dospějí, začnou vylučovat oocysty či sebe atd…
Ono jde v podstatě o prd, odčervovák asi ještě nikoho nezabil, ale nikdo, ani ten lékař, dítěti taky nenapíše lék proti kašli, když ten kašel nemá…!!EDIT: ten mebenadzol se vstřebává z max. 20%, našla jsem archivní zápisky
- to s tím tukem platí furt:-)
@žaneta82 píše:
Dala mi odkaz kde albendazol objednám, na základě přístupových kodu, které mi dala.ale dala mi 2 tablety nez to prijde od svych vnoucat, ze je normalne odcervuje pravidelne…:-/
Tak to je hodně velký mazec, hodně vymakaný černý trh s léčivy…tak to bych si, upřímně, raději objednala albendazol u veterináře (bohužel tč. se čistý nepoužívá ani u zvířat, je třeba se podívat po MVDr. na SK, DE aj.). Tam je aspoň záruka, že je v tabletě či suspenzi to, co má být. Na SK možná mají i licenci na prodej albendazolu humánního, takže nějaký známý lékař tam by taky bylo řešení.
@smejdka dekuji moc. Take me prekvapilo, ze se nenamahali udelat stery, pritom jsme ho dostali na detske pohotovsti. Ovsem podezreni na razity jsme meli dlouho, rikali jsme to nasi detske doktorce. Ta krom cesneku nedoporucila nic. Cesnek od podzimu pridavam do kazdeho druheho jidla vc. polevek, varim tak uz leta. Neumim si ale predstavit nabidnout nasemu 2,5 letemu synovi topinku se syrovym cesnekem, kdyz ma zrovna blici obdobi. Na tu pohotovost jsme totiz jeli se zvracenim, ktere jsme ob jednu noc absolvovali uz 10 dni. Pritom si hodne stezoval na bolesti bricha. Lecba navrzena pediatrem jaksi nezafungovala ![]()
Tucna jidla prakticky nevarim a synovi vubec nenanbizim, tak moc dekuji za uklidneni.
@Litta píše:
Zkušenost nemám, ale detoxikačnímu poradci, který si na preparátech namastí kapsu, tomu bych nevěřila ani nos mezi očima.
Jak na to příšel?
Jakého parazita objevil?
Pokud by dítě mělo roupy (to nejčastěji), použila bych tablety od lékaře. Pokud jde o detoxikačního poradce a šarlatána, hodila bych tyto přípravky do koše!
@žaneta82 píše:Úplně chápu, že jsi měla nemocné dítě. Léčba trvala dlouho a komplikovala se. Člověk se pak chytá stébla… Má strach… Ale mám zkušenost, že Jonáš ani podobní léčitelé nepomohou… Syn onemocněl hned po narození. Dlouho si s ním lékaři nevěděli rady - jak neměl ještě zralou imunitu, neměl očekávané parametry ani při odběrech krve. Díval se na nás prof. Pafko a další kapacity… Ze zoufalství jsme navštívili i Jonáše. Nechali jsem tam (před 13-ti lety) 2.000,–. A mj. jsem mu měla každý den píchat do nohy jakýsi roztok po dobu 14 dní injekční jehlou - synovy byly 3 týdny! Hodila jsem to do koše. Pobyli nějaký čas v Motole na Jipce. Dnes je syn zdravý. Ale po mé zkušenosti - mám výbornou dětskou lékařku, které naprosto důvěřuji a řídím se tím, co mi ona řekne. Už nikdy bych k Jonášovi a podobný… nešla. A už vůbec ne s dítětem… Jestli bydlíš v Praze, mohu ti doporučit naši výbornou dětskou doktorku, pokud se svou nejsi spokojená…
Syn měl douhotrvající salmonelozu a pak Campilobaktera(snad to říkám správně).Díky Joášově metodě a detoxikačním poradcům, se uzdravil, lékaři už nevěděli co s ním. Nyní má podezření na autismum a po poradě s detox. poradcem mi bylo řečeno, že to má za vinu očkování v nesprávnou dobu, kdy byl syn oslabený, velké množství ATB za jeho krátký život a že jeho střeva, mozek aj. jsou zasaženy parazity. Proto mu nasadili 4 preparáty na mozek, nerv. soustavu, Atb a těžké kovy z očkování a zároveň Albendazol na odčervení. Preparáty znám, ty bral již dřív, ale ten Albendazol mi stále leží v hlavě…:-/
@Anonymní píše: Úplně chápu, že jsi měla nemocné dítě. Léčba trvala dlouho a komplikovala se. Člověk se pak chytá stébla… Má strach… Ale mám zkušenost, že Jonáš ani podobní léčitelé nepomohou… Syn onemocněl hned po narození. Dlouho si s ním lékaři nevěděli rady - jak neměl ještě zralou imunitu, neměl očekávané parametry ani při odběrech krve. Díval se na nás prof. Pafko a další kapacity… Ze zoufalství jsme navštívili i Jonáše. Nechali jsem tam (před 13-ti lety) 2.000,–. A mj. jsem mu měla každý den píchat do nohy jakýsi roztok po dobu 14 dní injekční jehlou - synovy byly 3 týdny! Hodila jsem to do koše. Pobyli nějaký čas v Motole na Jipce. Dnes je syn zdravý. Ale po mé zkušenosti - mám výbornou dětskou lékařku, které naprosto důvěřuji a řídím se tím, co mi ona řekne. Už nikdy bych k Jonášovi a podobný… nešla. A už vůbec ne s dítětem… Jestli bydlíš v Praze, mohu ti doporučit naši výbornou dětskou doktorku, pokud se svou nejsi spokojená…
Ve středu jsme navštívili novou pediatričku. Jde o doktorku, která praktikuje i různé alternativní medicíny, ne že by je upřednosťovala před klasickou medicinou, ale nezatracujeje je. Měli jsme s ní konzulatační hodinku, kdy si tam syn hrál a ona ho pozorovala a poslouchala mě. Po té mi řekla, chlapeček je naprosto zdravé dítě, ale vy byste se sebou měla něco dělat… Vysvětlila mi hodně, psychosomatiku dětí, moji nevyrovnanost, úzkost,…dala mi hodně rad… začala jsem je pomalu praktikovat a hle…syn snědl po několika měssících knedlík se svíčkovou omáčkou. Plakali jsme doma štěstím…Nedokážu popsat pocity radosti. Vím, že to půjde pomalu, ale půjde to.Jsme na sebe napojeni a když budu v pohodě a vyrovnaná já, tak bude i on…Ostatní vyšetření, na které jsme objednáni doplníme, ale věřím, že vše vyjde nagativně.
@žaneta82 No to je krásné! ![]()
Dr. Hnízdil má také takový přístup - mně se to moc líbí. Ale nedá se to říct všem maminkám, je to asi celkem šok, viď? Bohužel to tak často funguje, ani si to člověk neuvědomuje.
Je to, myslím, dost běžné.
Tak hlavně že už víte, jak na to. A pokroky budou větší a větší. ![]()
@Litta píše:Šok? Brečela jsem tam u ní jako malá holka. Říkala, že teorii mám zmáklou, ale chce to použít vše v praxi… Je to boj s tím jídlem, pořád protestuje, ale nakonec si vezme, hlavně že jí zatím to jedno jídlo teplé denně, zbytek nějak přijde, pracujeme na tom všichni jako rodina
@žaneta82 No to je krásné!
Dr. Hnízdil má také takový přístup - mně se to moc líbí. Ale nedá se to říct všem maminkám, je to asi celkem šok, viď? Bohužel to tak často funguje, ani si to člověk neuvědomuje.Je to, myslím, dost běžné.
Tak hlavně že už víte, jak na to. A pokroky budou větší a větší.
@žaneta82 píše:
Ve středu jsme navštívili novou pediatričku. Jde o doktorku, která praktikuje i různé alternativní medicíny, ne že by je upřednosťovala před klasickou medicinou, ale nezatracujeje je. Měli jsme s ní konzulatační hodinku, kdy si tam syn hrál a ona ho pozorovala a poslouchala mě. Po té mi řekla, chlapeček je naprosto zdravé dítě, ale vy byste se sebou měla něco dělat… Vysvětlila mi hodně, psychosomatiku dětí, moji nevyrovnanost, úzkost,…dala mi hodně rad… začala jsem je pomalu praktikovat a hle…syn snědl po několika měssících knedlík se svíčkovou omáčkou. Plakali jsme doma štěstím…Nedokážu popsat pocity radosti. Vím, že to půjde pomalu, ale půjde to.Jsme na sebe napojeni a když budu v pohodě a vyrovnaná já, tak bude i on…Ostatní vyšetření, na které jsme objednáni doplníme, ale věřím, že vše vyjde nagativně.
Bezva
To mi zní jako že jste na dobré cestě. Držím palce ![]()