Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem, tak nám vylezlo sluníčko,
tak se chci jen tak pro zábavu zjistit, jak na to tady na emiminu jdeme.
Já osobně jsem si odpoledne chlupky vytrhala strojkem a nic příjemného to opravdu není. ![]()
Jofinko - máš můj obdiv, já to zkusila depilátorem jednou a jednou voskem … anikdy víc ![]()
radši zůstanu u gillet mach 3, nebo Veetu - to je aspoň bezbolestný ![]()
Andělka
Vytrhavat - neboli to zase az tak (prvni dojmy byly taky spatne, ale clovek si zvykne, ted uz mi to nevadi fakt vubec) hlavne je klid na mnohem delsi cas!
Teda, ja to kombinuju - vytrhavani strojkem + ziletka (tam kde to fakt boli - podpazi apod.
![]()
Já teda taky používám klasicky žiletku, ale alespoň na nohy bych chtěla strojek, přece jenom to vydrží mnohem déle než klasické holení.
Používám oboje, jak žiletky,tak strojek. Strojkem to po několikerém použití ani nebolí, ale musí být chloupky kratší,problém je ten, že mi po něm ale chlupy zarůstají.
Takže žiletky vyhrávají:).
Ahoj, tak já taky jedu v žiletkách
. Strojek sice vlastním, ale zarůstají mi po něm chloupky a taky mi to trvá strašně dlouho. Žiletkou to mám raz dva. Holení zdar ![]()
Občas používám depilátor, není to tak hrozné a nic mi nezarůstá, ale trvá to dlouho a dělá to kravál (když největší asistent spí
). Takže používám ve valné většině žiletku, hlasovala jsem pro holení.
A holky jak řešíte třísla?
Já používám depilátor na celé nohy už řadu let a nedám na něj dopustit. Dokonce se vždycky před létem odhodlám a vytrhám i třísla (mám je fakt šílený
) Nohy jsou úplně v pohodě, ale u třísel trochu skučím, ale pak to vydží celý měsíc v pohodě a to mi za to stojí
![]()
Jinak když není zbytí žiletka to jistí ![]()
Ale rozhodně hlasuju pro nechlupatý ženský. Přecvičuju aerobik a jogu a přijde mi fakt děsný když někdo občas přijde s naprosto neholeným podpaždím a v tílku
I když je to každýho věc, je to jenom můj názor
![]()
Já jsem chodívala ke kosmetičce na depilaci horkým voskem (pouze na nohy), ale jsem strašná cíťa - řvala jsem bolestí. I když je pravda, že po nějaké době byly chloupky slabší a nerostlo jich tolik. Podpaží, třísla i klín jsem si vždy holila žiletkou, takže jsem po nějaké době přidala opět i ty nohy. Protože jsou určité „okamžiky“
, kdy jsem chtěla mít nohy hladké - a lítat ke kosmetičce každý týden, to by si asi ťukala na čelo. Hlasovala jsem pro holení.
Ahojky, tak já používám zá:,–(ně žiletky. Depilační strojek sice mám, ale zarůstají mi po něm chloupky, takže nadělá víc škody než užitku
. Taky se mi nezdá, že by to vydželo měsíc, musí se čakat, než chloupky narostou na určitou délku a to se mi nelíbí. A žiletky nikdy nezklamou, mám po nich nejhladší kůži a to jsem zkoušela i depilační krém apod…
Ahojky, já používám depilátor na nohy, žiletku na podpaždí a krém na třísla. Teď uvažuji o laseru, po kterém už žádné chlupy nenarostou, ale vůbec nevím jaká je cena. Nevíte někdo kolik to stojí?
Já používám žiletky Gilette Venus. Depilátor jsem vyzkoušela jednou a po prvé v životě jsem litovala, že mám dvě nohy
![]()
Laser je dost drahy…kolegyne manzel ho vlastni a kdyz jsmem to pocitaly, hruza, musi se to vickrat opakovat, zalezi asi jak u koho a cele nohy s nekolikerym opakovanim nam po secteni vyslo kolem 50 tis., spis vic…ja jsem pro depilator na nohy a Venus na ostatni…vosk jsem zkousela, ale vubec to neslo dolu..
Ahoj, taky mám ten problém, že mi po epilátoru zarůstají chloupky… Dřív jsem si jím holila všechno… nohy, třísla, podpaží, dokonce i ruce, páč jsem kapku víc obdařená… Teď na to není čas, opravdu jsem tím dřív byla posedlá a trávila tím hodinu denně… Takže teď to jistí žiletka, ruce jsem nechala zkusmo dorůst, snad to není zas tak hrozný… Ale musím docela pochválit ty pásky Veet s voskem! Dělala jsem si tím ruce vloni a byla to pohoda. Rychlovka, ale bylo pak potřeba dočistit epilátorem.
holeni zdar,
nastesti nejsem moc obdarena a tak mi staci se holit jen v sezone kratkych sukni a to jen tak 2× az 3× za cele leto…
jednou jsem zkousela depilator - pomoooooc auuuuuu, uz nikdy vic…
marka