Odchod od přítele se synem – pochybnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
22.1.26 20:25
@pisisvori píše: Více

V některých věcech to přeci jen rozdílné je.

• Citovat
  • Upravit
2091
22.1.26 21:05
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Minimálně a rozhodně ne v tom, o čem píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.1.26 22:44

@pisisvori ano vše jsem četla, odchod stále plánuji, ale přesně přišlo to co jsem čekala narážky ohledně syna, že si ho nechá že odejdu jenom já, že jsem nemocná, jenže věřte nedovedu si představit až malý bude mít rozum a půjde k tátovi jaké věci do něj nahučí, i s jeho mamkou🙈 stale možnost odstěhování je a bude jen přemýšlím nad tím co vlastně tedy bude lepší? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2758
23.1.26 06:05
@Fleshmaj píše: Více

On si ho tedy rozhodně nenechá :roll: To je typický styl manipulátorů. Já si nechám dítě a ty půjdeš sama… Takhle to tedy opravdu nefunguje, na nic takového nemá právo a on v žádném případě není ten, kdo by o tom měl rozhodovat :mrgreen: Ptala ses ho, co mu na vašem odchodu vadí, když řekl, že lituje, že s tebou má dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.1.26 08:07

@syslomil řekl mi že vlastně to tak nemyslel, že si dělal jenom srandu, a že pokud se chci rozejít tak je to čistě mé rozhodnutí a on by to respektoval🙈 🙄
Samozřejmě přislíbil že se změní, no vedela jsem že ne ale myslela jsem že mu to vydrží alespoň déle 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
23.1.26 11:29

Nejlepší je odchod neoddalovat. Pokud to oddalujete, či jej úplně zrušíte, jen posílíte jeho pozici v situaci a dočkáte se horšího a agresivnějšího chování. Zpočátku možná jen vůči vám, ale později jistě i vůči synovi. Takže šupky, dupky, ať jste pryč!

• Citovat
  • Upravit
22066
23.1.26 13:09
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

přesně ukážeš mu, že jsi ten slabší článek ve vztahu a bude si víc dovolovat a dítěti to určitě neprospěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2758
23.1.26 13:54

Jestli tohle je jeho styl humoru, tím spíš od něj pryč. Ale všichni přece víme, že to myslel vážně a chce s tebou manipulovat. Normální člověk neřekne milované osobě „odstěhuj se, lituju, že s tebou mám dítě“ a „dítě si nechám, ale ty půjdeš“. Když teda je vše na tobě a bude to respektovat, proč řekl, že ti dítě zabaví? To byl taky vtip? Odejdi a neskákej mu na řeči o změně. Tihle mají ponižování druhých jako přirozenost, slušné chování by musel předstírat a dlouho mu to nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.26 14:00

@Fleshmaj jako bych cetla o tom svem:D ja jsem psychicky labilni, nesvepravna se kterou je dite chudak a s nim bude v bezpeci. Ze si dite necha a ja budu sama. On ma dost penez takze si mysli ze kdyz rekne soudu ze zaplati kvalitni chuvu tak si sednou na zadek:D achjo

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
25.1.26 18:38
@Anonymní píše: Více

Kvalitní chůva, nebo chůva v mini? To je celkem rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
2758
25.1.26 18:56
@Anonymní píše: Více

Všichni tihle týpci jsou úplně stejně chudí duchem. Oni si fakt myslí, že stačí prohlásit „beru si dítě“, u soudu řeknou, že matka je psychicky labilní a mají vyhráno :lol: Kvalitní chůvu raději ani nekomentovat. Alespoň doufám, že naše soudy tak blbé nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
25.1.26 19:07
@syslomil píše: Více

Bohužel naše soudy nemají jednotné měřítko. Také by se mohli v některých případech zkrátit rozhodovací lhůty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky