Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chci se zeptat mám manželku která aspergerův syndrom a sociální fobii máme 3 měsíčního syna už delší dobu se hádáme manželka se k synovi vůbec nemá starají se rodiče vypada to že se bude chtít rozvést a bude si chtít syna k sobě, chci si nechat syna manželka má divoké sny neví s klukem takže by ho nejraději uskrtila bere velaxin 75mg jakou mám šanci že by mi ho nechali nebo že by mi zůstal v péči u manzelcin u rodičů není možné může mi někdo poradit
Hlavne nechápu, ze jako východisko po 3 měsících vidíš rozvod…manželka je nemocna, což si věděl, hormony a těhotenství ji nepridaji a ty ji v tom chceš nechat? Není lepsi se spojit jako rodina a i s rodiči a hledat příčinu a případně řešení, co by ji pomohlo?
Jsme spolu 2,5 roku jako manželé když jdu do práce vstávám ve 3 hod tak se starají rodiče jinak se starám já ona nechce pořád mi vyčítá že chodím do práce musím s rodiči k lékaři starat se o topení bydlím v rodině domě a ona se chce rozvést já ne vím že je nemocná tak se jí to snažím s malým usnadnit prostě chtěla by mě jenom pro sebe nevím co delat
A z čeho chceš žít když budeš mít dítě v péči a nebudeš moc pracovat? A jejím psychiatrem si řešil její stav?
V příštím životě si nikdy nepořizuj dítě s někým, kdo bere AD.
@Zumpa píše: Více
Hodně štěstí, když je na nich 10% populace.
@baht921 píše: Více
Ona před tím nepracovala? Budeš chvíli žít z úspor a rodičáku, nebo pokud nebydlíte na konci světa, můžete v domě pronajmout pokoj… nebo jak si představuješ to dítě v péči?
Chyba byla splodit s tak nekvalitním biolog. materiálem vůbec dítě. Pokud dítě přežije manželčinu péči, tak máš o problémy na dalších 20+ let i tak vystaráno. ![]()
@Yasmen píše: Více
Třebas si musí nějak trapně na živobytí své a jeho rodiny vydělávat prací? ![]()
@baht921 píše: Více
Asperger neni nemoc, ale jestlize ma poporodní depresi tak to nemoc je a v nemoci neutikas!!