Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidi,
mám na vás takovou otázku. Kolik kg má váš partner? Já jen kolik nás je s takovým velkým zvířetem.
Já…
partner 122kg ( přibral i o svátcích ) při 182cm, já 60kg při 172 cm.
Díky
Já při 182cm, 77kg (ale mnohem štíhlejší než dle čísel vypadá). Partner 190 cm a 81kg, hubeňour a kdyby měl o 20kg víc vůbec bych se nezlobila, i když snědl všechno cukroví stejně nepřibere:-).
@Anonymní píše: Více
Týjo. To máme zrovna skoro úplně stejné
já teda měřím pod 170, ale za týden mám rodit a včera v nemocnici váha 77
partner je o hlavu vyšší než já a taky váha těsně nad 80 ![]()
Môj je 2× ja.. teda aspoň váhou..
ja mam 171 cm a 50kg a on ma 192 cm a 103kg..
a tak sa nam to paci, celkom casto ma nosi na rukach… a neviem si predstavit sa schulit do muza, co by bol takych rozmerov ako ja ![]()
Oba 184 cm, partner 75 kilo, já nyní 92 kilo, což jsem přibrala za poslední dva roky, už mi není komfortní, že mám o tolik víc, vždy mezi námi bylo max 10 kilo. On měl cca 67, když jsme se poznali😅
@Mmmrkvička píše: Více
Kolem 180cm a asi 60kg, v září měl možná míň, líbí se mi extrémně hubení chlapi, ale není to vztah jako vztah, dlouhá story ![]()
@Mmmrkvička píše: Více
Jasně, já to pochopil ![]()
No, je fakt, že se nikam nevejdeme, autobus, divadlo apod. je vždycky trochu adrenalin.
Ale zase můžeme mít doma úložné prostory až ke stropu a v pohodě se do nich dostaneme. A partner při věšení záclon nepotřebuuje židli ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak já rodit nebudu a ani na to nevypadám…jak píšu u mě prostě ta čísla reálu neodpovídají, když jsem při své výšce měla 68kg všichni mě posílali do nemocnice, protože jsem byla jak anorektička…Takže rozhodně vedle něj tlustá nejsem, jsme oba hubení. Já bych chlapa brala mohutnějšího, vedle synovce, který má 199cm a tak 120kg si připadám drobná vedle přítele prostě normální štíhlá ženská. Ale je to to poslední co u chlapa řeším, protože ve všem ostatním je dokonalý chlap a partner
.