Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ani123200 píše: Více
Pivo pije, ale neřekla bych v nějaké velké míře, nápoje pije neslazené, i kafe. Tam je problém v uzeninách si myslím. Maso máme zdravé, vesměs divočinu - myslivost. Na sladké není.
@Anonymní píše: Více
Teda manžela mas jradme vysokeho a poridis si maleho milence ![]()
@Mmmrkvička píše: Více
Já tedy na 182cm mám 74kg. Ty 4kg jsou za vánoce a budou muset dolů.
@Mmmrkvička píše: Více
Kolik je moc nepije.
Vetsina lidi zatahuje alkohol, sladke piti a sladkosti. Kolikrat mi pan tvdil, ja skoro vubec nepiji, jim minimalne dladke atd, kdyz si meli zapisovat vse co jen dali do ust, i kavu s mlekem, tak to najednou vypadalo hodne jinak. Kolikrat stacily spravne otazky a samy to pak priznaly, ale oni si opravdu casto mysleli ze 2 piva denne, 3 jogurty slazene,2 ledove caje, jsou v pohode
@Mmmrkvička Já 195/88, žena 172/58. Nejde jen o váhu. Znám lidi, kterým by čistě podle výšky a váhy vyjšla nadváha, ale jsou hora svalů a věřil bych, že mají,,těžké kosti." Fyzicky jsou na tom skvěle.
@Cizinka 999 píše: Více
No, kdyby ne, tak toho nejsou v obchodech plné regály, že? ![]()
To je různé, někdy 14 dnů ani pivo, jindy 5 piv za týden. ![]()
Tak Klopotková si pořídila impotentního, každému jeho nebe ![]()
Tak samozřejmě, proto je 90% jídla v obchodě sajrajt. Fakt jen malé procento lidí si vaří z čerstvých základních surovin kvalitní jídla, zbytek se cpe chemii, polotovary, a ty uzeniny jsou ještě ta lepší část, co do sebe cpou ![]()
Takze kupujes sunku bez dusitanu? Protoze to je ta slozka, ktera je v sunce problematicka. A sunka bez neni uplne bezna.
@Hibou píše: Více
No bohuzel neni proto ji jime minimalne. A ji to převážně manzel, ja si od toho uplne odvykla. Staci ze jsem se lovecakem, uherakem a sunkou cpala cele detstvi
@Kriss Tina píše: Více
Tak doufam, ze je to aspn pul napul. V me bubline je to většina co si vari ze zakladnich surovin, coz samozřejmě stoji cas ale je to investice do zdravi