Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildpoppy píše: Více
Protože máš poměr tuku pod hranicí, která je považována za zdravou, a občas se to projeví vymizenim cyklu.
@wildpoppy píše: Více
No pretoze pri 15% telesneho tuku by si s urcitostou ziaden cyklus nemala. Resp nestretol som ziadnu zenu ktora by mala pod 17% a mala ho (samozrejme v meraniach ktore som mal ja k dispozicii z DXA scanneru bola chyba nejake +-3%, takze sa to moze hybat).
Ked vezmem do uvahy ze u teba je chyba merania desiatky percent tak by som tipoval ze skutocnost bude minimalne 20% telesneho tuku, skor viac.
Pri 15% by si mala nepriehladnutelny a neschovatelny sixpack (nie len taky ze pri niektorych polohach, napumpovani a zatnuti svalov sa ukaze), pri 15 je proste jasny a viditelny bez ohladu na polohu tela, napumpovanie a zatnutie svalov.
Tak u nás než jsem otěhotněla tak 168/60, manžel 186/140…je to kus chlapa a jiného bych ho nechtěla ![]()
Nezapomeňte, že tady každá druhá vypadá minimálně o pět let mladší, o pět kilo lehčí a pod padesát hrubého výplaty nevstává z postele…
![]()
Manzel 195 cm/ 90kg, ja jsem vedle nej prcek 165cm/52 kg, on je tmavy typ a ja bila jako stena, on extrovert ja introvert ![]()
@z.pepa
205 cm??? To je masakr, já mám 160, neumím si takhle velkýho člověka ani představit:-)))
@Fire_CarCoolCa píše: Více
Věčně by vás bolelo za krkem, když byste se mu chtěla dívat do očí.
Já v rozmezí 45-47 kg… mám 156 cm… partner má také kolem 47 kg? Výšku nevím, ale je to do 170 cm… jsme oba dva chcípáci
no nejraději bych to vložila anonymně no ![]()