Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je mi moc líto. Jestli má děti kdo pohlídat a ty to tak cítíš, tak s ním zůstaň.
Hrozný je, ze ma asi i bolesti a narika.Jsem u nej.Je to strasný, když mu nemužu pomoct.
@Aries6 píše: Více
Děkuji, cítím, že bych si potřebovala odpočnout na druhou stranu mam strach, že tu ráno uz nebude a ja ho nechala samotnýho.
To mne mrzi… Jaky cas mu davaji lekari? Pokud moc kratky a tatinek by tu uz rano nebyl a pokud deti nejsou doma samy, tak bych zustala. Ja takhle sedela u brachy, sice jen nekolik hodin, ale byla jsem s nim, kdyz odesel. Myslim, jsem přesvědčena, ze je dobre, kdyz clovek neodejde sam a je s nim nekdo, kdo ho drzi za ruku, kdo ho pohladi, kdo mu povida, kdo mu pak otevre okno… jsem rada, ze jsem s nim byla az do konce. Citila jsem, ze tak je to spravne. Poloz telefon a zkus byt jen ty a tata a pak budes vedet. Nepremyslej, co bys mela, rid se pocitem. Drz se ![]()
Moc mě to mrzí, taky sem si tím prošla… pokud může děti někdo pohlídat buď s ním… přeji hodně sil…na bolest zkus poprosit o morfium.
@Anonymní píše: Více
Tak to je smutné, zvlášť když v patek ještě bylo vše ok a najednou není naděje.
Zůstala bych u něj, pokud je o děti postaráno?
Zvládnout to zvládneš, ale bude to těžké, přeji hodně sil ![]()
Co by tobě teď nejvíc pomohlo?
@Wilík píše: Více
Jdi za Dr a řeš s ním tu bolest. Někteří mají zábrany dávat opiátů větší dávky, ale když se blíží konec, není strach z vytvoření závislosti namístě. Hodně sil.
@Anonymní píše: Více
To je mi moc líto
. Prošla jsem si tím s mým bratrem. Je to jedna z nejtěžších věcí na světě. Nám pomohla víra v Boha. Pozvali jsme bratrovi i kněze. Vyzpovídal se, dal mu i poslední pomazání, a bratrovi se dost ulevilo. Popravdě, bez víry v Boha, a víry, že to smrtí nekončí, nevím, jak bych to zvládla.
Přeji Ti, ať Ti dá Pán Bůh hodně síly. ![]()
Taky mi pomohla víra v Boha. Poprosila jsem, ať si maminku vezme k sobě a nad jejím tělem jsem se pomodlila Otčenáš a zapálila na cestu nahoru svíčku. Moc mi to pomohlo. Anonym víra, nechci se stát terčem útoků nevěřících
Už je asi pozdě.
Když umíral otec, tak jsem tak den předem měla pocit, že bude konec. A ten den jsem tam už nemohla jet, jelikož to bylo daleko a já bych se nedostala domů - veřejnou dopravou.
Nechala jsem otci vzkázat, že přijdu druhý den.
A on počkal. Zemřel asi 5-10 minut po mém příchodu.
A tušení o konci jsem měla i třicet minut předtím po cestě, kdy jsem si říkala, škoda, že tady jdu naposledy a pak se zarazila, když jsem si uvědomila, že taťka ještě žije.
Drz se
Musi to byt tezke. Ja bych zustala. A jdi za dr., at mu nastavi poradne leceni bolesti.
Ahoj holky, prosím potrebuji si jen popovidat. Umírá mi tatínek, jsem u něj-zničeho nic, v patek byl ještě v pořádku. Je mi hrozně-jsem tu celý den, už mu nedávají ani jídlo a pití i pres to má bolesti, to je to nejhorší. Mam dve male deti doma s na noc bych mela jit za nima, ale nevím, zda tu nezustat do rána. Chci prijit hned zase ráno, oči už mam vyplakaný……jsk to zvládnout?