Umírá mi tatínek

Anonymní
11.1.26 18:02

Umírá mi tatínek

Ahoj holky, prosím potrebuji si jen popovidat. Umírá mi tatínek, jsem u něj-zničeho nic, v patek byl ještě v pořádku. Je mi hrozně-jsem tu celý den, už mu nedávají ani jídlo a pití i pres to má bolesti, to je to nejhorší. Mam dve male deti doma s na noc bych mela jit za nima, ale nevím, zda tu nezustat do rána. Chci prijit hned zase ráno, oči už mam vyplakaný……jsk to zvládnout?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.26 18:03

Dostává jen silné leky na bolest.

• Citovat
  • Upravit
25331
11.1.26 18:08

To je mi moc líto. Jestli má děti kdo pohlídat a ty to tak cítíš, tak s ním zůstaň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 18:14

Hrozný je, ze ma asi i bolesti a narika.Jsem u nej.Je to strasný, když mu nemužu pomoct.

• Citovat
  • Upravit
24995
11.1.26 18:16
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 18:17
@Aries6 píše: Více

Děkuji, cítím, že bych si potřebovala odpočnout na druhou stranu mam strach, že tu ráno uz nebude a ja ho nechala samotnýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.26 18:18

@lucad77 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
3505
11.1.26 18:23

:hug: To mne mrzi… Jaky cas mu davaji lekari? Pokud moc kratky a tatinek by tu uz rano nebyl a pokud deti nejsou doma samy, tak bych zustala. Ja takhle sedela u brachy, sice jen nekolik hodin, ale byla jsem s nim, kdyz odesel. Myslim, jsem přesvědčena, ze je dobre, kdyz clovek neodejde sam a je s nim nekdo, kdo ho drzi za ruku, kdo ho pohladi, kdo mu povida, kdo mu pak otevre okno… jsem rada, ze jsem s nim byla az do konce. Citila jsem, ze tak je to spravne. Poloz telefon a zkus byt jen ty a tata a pak budes vedet. Nepremyslej, co bys mela, rid se pocitem. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
11.1.26 18:27

Moc mě to mrzí, taky sem si tím prošla… pokud může děti někdo pohlídat buď s ním… přeji hodně sil…na bolest zkus poprosit o morfium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11281
11.1.26 18:40
@Anonymní píše: Více

Tak to je smutné, zvlášť když v patek ještě bylo vše ok a najednou není naděje.
Zůstala bych u něj, pokud je o děti postaráno?
Zvládnout to zvládneš, ale bude to těžké, přeji hodně sil :hug:

Co by tobě teď nejvíc pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
11.1.26 19:01
@Wilík píše: Více

Jdi za Dr a řeš s ním tu bolest. Někteří mají zábrany dávat opiátů větší dávky, ale když se blíží konec, není strach z vytvoření závislosti namístě. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 19:03
@Anonymní píše: Více

To je mi moc líto :?. Prošla jsem si tím s mým bratrem. Je to jedna z nejtěžších věcí na světě. Nám pomohla víra v Boha. Pozvali jsme bratrovi i kněze. Vyzpovídal se, dal mu i poslední pomazání, a bratrovi se dost ulevilo. Popravdě, bez víry v Boha, a víry, že to smrtí nekončí, nevím, jak bych to zvládla. :? Přeji Ti, ať Ti dá Pán Bůh hodně síly. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.26 20:49

Taky mi pomohla víra v Boha. Poprosila jsem, ať si maminku vezme k sobě a nad jejím tělem jsem se pomodlila Otčenáš a zapálila na cestu nahoru svíčku. Moc mi to pomohlo. Anonym víra, nechci se stát terčem útoků nevěřících

• Citovat
  • Upravit
12324
11.1.26 20:57

Už je asi pozdě.
Když umíral otec, tak jsem tak den předem měla pocit, že bude konec. A ten den jsem tam už nemohla jet, jelikož to bylo daleko a já bych se nedostala domů - veřejnou dopravou.
Nechala jsem otci vzkázat, že přijdu druhý den.
A on počkal. Zemřel asi 5-10 minut po mém příchodu.
A tušení o konci jsem měla i třicet minut předtím po cestě, kdy jsem si říkala, škoda, že tady jdu naposledy a pak se zarazila, když jsem si uvědomila, že taťka ještě žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.1.26 21:44

Drz se :hug: Musi to byt tezke. Ja bych zustala. A jdi za dr., at mu nastavi poradne leceni bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí