Jak často se vydáte s přáteli, když už máte dítě?

Anonymní
10.1.26 21:42

Jak často se vydáte s přáli když máte už díite

Zdravím jak často se vydáte s přáteli?
Máme jedno dítě, práce, školka kroužky, logopedie a já nevim co. Přátelé jsem viděla hodně přes Vánoce ale před tím třeba v červnu, a to je moje hodně dobrá kamarádka která bydlí cca 20km ale prostě už má taky rodinu a děti.
S ostatníma je to stejné, ale teď jak jsme se viděli po delší době bylo to zvláštní. Takové trošičku vzdálené mezi námi, samozřejmě od doby co se nevidíme si voláme aspoň párkrát do měsíce, ale přijde mi to u všech. Máte to také podobné?
Když už máte děti, jak často stě schopni k někomu jít nebo si ho pozvat domu na návštěvu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3812
10.1.26 22:03

Kam se máme vydat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.1.26 22:33

V létě několikrát do týdne, v zimě aspoň jednou týdně, spíš častěji. My teda nepěstujeme “oficiální” návštěvy, ale sejdem se na chvíli na pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
10.1.26 22:40

Jsme z vesnice, takže v létě se potkáme venku i víckrát týdně, v zimě teda méně než když je teplo (ale teď třeba tu zase je čirý společenský ruch na rybníce při bruslení :mrgreen: ).
Já jsem tedy tvor společenský a alespoň 1× měsíčně chodím i posedět s kamarádkami bez zbytku rodiny (ať už na kávu, večeři nebo k některé domů). Od 4 let věku dětí jezdím i 1× ročně s kamarádkami na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13797
10.1.26 22:51

Řekla bych, že je to individuální, každý má jinou potřebu. Já se třeba vídám s kamarádkami jednou za jeden až dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.1.26 23:02

Moc často ne. Jak s kým. Jednoho kamaráda vídáme jednou, 2× ročně. :roll:
V podstatě jsme ale se všemi v kontaktu přes sociální sítě. Ne často ale víme o sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
11.1.26 10:00

Jak se kterými. S těmi, co mají cca stejně staré děti a bydlí blízko, s těmi často - několikrát do týdne. Se známými a kamarádkami třeba ještě z mladších let, s těmi nárazově. Někdy se nám povede třeba dvakrát do měsíce, a pak je třeba období, kdy se nám nezadaří i dva, tři měsíce - to jsme pak v kontaktu aspoň přes telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
11.1.26 12:27
@Anonymní píše: Více

Každý měsíc minimálně spis casteji

• Citovat
  • Upravit
14690
11.1.26 12:34

Pořád se s někým vídám, jen se změnil okruh. Momentálně jsem nejčastěji (tak jednou týdně) s maminkami kamarádů mých dětí a podnikáme něco společně. S některými jsem vyrostla, některé jsem poznala před lety s nástupem nejstaršího dítěte do školky, některé jsou úplně nové. Prokládám to divadlem nebo kafem s holkami, se kterými jsme se během let trochu vzdálily, ať už místně, názorově, životní etapou… Jednou za měsíc až dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14104
11.1.26 12:46
@Anonymní píše: Více

I jsme jezdili na nějaké společné dovolené, grilovačky, když jsme měli děti batolata, tak jsme se setkávali v herničkách, pravidelně jsme se pak scházeli na chvíli u vina, kafe. Jinak by to v tom životě nešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí