Holky, litujete někdy odmítnutí z vaší strany?

10.1.26 13:13

Holky, litujete někdy odmítnutí z vaší strany?

Ahoj všem. :mavam:
Poslední dobou přemýšlím, jak to mají ostatní ženy. Stalo se vám někdy, že vám nějaký muž nadbíhal nebo řekl, jaké k vám chová city a vy jste odmítly? Asi před čtvrt rokem jsem se vídala s jedním mužem, který byl starší asi o pět let (já aktuálně 28), ale postupně jsem náš kontakt z nejistoty utlumila až mu jednou napsala, že nikoho nehledám. Momentálně je to asi měsíc, co nejsme v kontaktu, ale stále na sebe máme sociální sítě, na kterých není prakticky aktivní. Před pár dny jsem ho zahlédla na akci, ale on mě tam vůbec nezaregistroval ( bydlíme od sebe asi 60 kilometrů ) a mně se v tu chvíli úplně stáhl hrudník jen tím, že ho vidím ( nikdy mezi námi však nic nebylo). Několik posledních dnů přemýšlím, zda nebyla chyba jeho snahy odmítnout. Na moji zprávu nereagoval, nic nevysvětloval, ani nepřišly žádné scény po zprávách, jak to u jiných bývá zvykem.
Stalo se vám někdy, že jste najednou nevěděly, co vlastně aktuálně cítíte a prožíváte a ten dotyčný člověk vám začal chybět? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cizinka 999
10.1.26 13:26

Odmitla jsem par napadniku po nejake dobe, ale vzdy jsem s tim byla v pohode. Jen u kluka s kterym jsem byla 2 roky a mela ho hodbe rada, mne to taky bolelo ale vedela jsem ze musim jit dal, prestala jsem ho milovat

• Citovat
  • Upravit
10.1.26 13:30
@Cizinka 999 píše: Více

A jak na to z nich někteří reagovali? Mě vždy pak vypisovali, litovali se nebo začali být hodně agresivní. Tento prostě přestal komunikovat, zvát mě a vůbec netuším, co dělá. A začalo mi to hodně nasazovat broučka do hlavy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
10.1.26 13:35
@Tacostalepremysli píše: Více

Tak byla jsi zvykla že ti ostatni dolizali a ten ne, a tve ego to nedava vid?
V me době ještě nebyli mobily ale o to to bylo nekdy horší, volali domů, taťka říkal že ze se z těch amantu jednou zblazni, co porad volaji a litoval je :D Občas čekali s kytkou pred domem. Jeden se přihlásil na stejnou VS jen aby me denně vidal. Ale byli to normalni kluci, žádní agresori, jen byli zamilovani ani nevim proc :lol:

• Citovat
  • Upravit
8751
10.1.26 13:38

Takže tě překvapilo, že tenhle nedolízal a nesnažil se tě přesvědčit, abys s ním byla? 8o neměla jsi najednou tu pozornost kterou jsi čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
10.1.26 13:45

Když mi bylo náct, dala jsem klukovi kopačky. Ani si už nepamatuju důvod. Prostě jsem ho už asi nemilovala. Tak jsem se s ním čestně rozešla :P Po dlouhých letech jsem na něj natrefila a říkala jsem si, to jsem byla ale frajerka lehkomyslná, že jsem takového hocha pustila k vodě :oops: Kde bych já dneska mohla bejt. :mrgreen:
Jinak úplný ignor by mi ego trochu pošramotil, ale brzo bych se asi vzpamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.26 13:56
@izabe píše: Více

To není o egu. Spíše nedořešená minulost a prvotní situace, že člověk odejde ze života. Ale asi máš pravdu. Možná ego, možná tam nějaké city přeci jen byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
10.1.26 13:57

Nemas koule ho pozvat na rande? A rict mu ze Ti chybi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.26 14:03

Ale jo, je to o egu, jen si to přiznej ;)
Kdyby tě ukecával nebo naopak byl zhrzený, tak už na něj dávno nemyslíš. Ale tohle byla reakce, kterou jsi nečekala a to tě dostalo.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
10.1.26 14:08

No jo no, to je tak, kdyz zenska nevi co chce, ale neda pokoj, dokud to nedostane. :lol: Jinak se priklanim k tomu, ze jsi po kopackach nedostala reakci, co jsi chtela, nebo co jsi zvykla a to ti nasadilo broucka do hlavy. Kdyby zacal dolejzat, rychle by te to zase preslo.

• Citovat
  • Upravit
10.1.26 14:09
@Anonymní píše: Více

Sama vím, jaké to je být zhrzená. A roky to nosí to člověk v sobě. Možná máš pravdu. Nepláče, žádné přemlouvání, žádné zprávy jak nenápadně navázat kontakt…třeba to tak má v povaze, třeba jsem ho moc nezajímala. V každém případě cyklón pocitů, co jsem nepoznala za poslední dny :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.1.26 14:13
@Andelskej_Satan píše: Více

Nebyl by to trochu trapas? :think: A kdyby nakrasne do toho typek znovu sel, tak mu po mesici zase napise, ze si to rozmyslela? Verim, ze to nejaky duvod melo se s nim rozejit a ten nezmizel jen proto, ze se typek nedoprosuje.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
10.1.26 14:15

Tak si to priste predem poradne rozmysli, ty cyklone. :jazyk: Co znamena „postupně jsem náš kontakt z nejistoty utlumila až mu jednou napsala, že nikoho nehledám.“ Z ceho pramenila ta nejistota?

• Citovat
  • Upravit
5760
10.1.26 14:16

Samozřejmě, že každý někoho v životě odmítl. A ne jednoho. Nejde přece chodit s každým, kdo si řekne. :roll:
Když ti chybí, tak se mu ozvi a nevytvářej drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.26 14:17
@Silverine247 píše: Více

Jak jsem psala. Neuzavřená minulost. Ano, líbil se mi a smysl pro humor co měl byl specifický. Problém je ve mně, že stále v hlavě někdo, kdo se již nevrátí. A já tímto odehnala muže, co zná sám sebe jak je vidět. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí