Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. ![]()
Poslední dobou přemýšlím, jak to mají ostatní ženy. Stalo se vám někdy, že vám nějaký muž nadbíhal nebo řekl, jaké k vám chová city a vy jste odmítly? Asi před čtvrt rokem jsem se vídala s jedním mužem, který byl starší asi o pět let (já aktuálně 28), ale postupně jsem náš kontakt z nejistoty utlumila až mu jednou napsala, že nikoho nehledám. Momentálně je to asi měsíc, co nejsme v kontaktu, ale stále na sebe máme sociální sítě, na kterých není prakticky aktivní. Před pár dny jsem ho zahlédla na akci, ale on mě tam vůbec nezaregistroval ( bydlíme od sebe asi 60 kilometrů ) a mně se v tu chvíli úplně stáhl hrudník jen tím, že ho vidím ( nikdy mezi námi však nic nebylo). Několik posledních dnů přemýšlím, zda nebyla chyba jeho snahy odmítnout. Na moji zprávu nereagoval, nic nevysvětloval, ani nepřišly žádné scény po zprávách, jak to u jiných bývá zvykem.
Stalo se vám někdy, že jste najednou nevěděly, co vlastně aktuálně cítíte a prožíváte a ten dotyčný člověk vám začal chybět? ![]()
Odmitla jsem par napadniku po nejake dobe, ale vzdy jsem s tim byla v pohode. Jen u kluka s kterym jsem byla 2 roky a mela ho hodbe rada, mne to taky bolelo ale vedela jsem ze musim jit dal, prestala jsem ho milovat
@Cizinka 999 píše: Více
A jak na to z nich někteří reagovali? Mě vždy pak vypisovali, litovali se nebo začali být hodně agresivní. Tento prostě přestal komunikovat, zvát mě a vůbec netuším, co dělá. A začalo mi to hodně nasazovat broučka do hlavy. ![]()
@Tacostalepremysli píše: Více
Tak byla jsi zvykla že ti ostatni dolizali a ten ne, a tve ego to nedava vid?
V me době ještě nebyli mobily ale o to to bylo nekdy horší, volali domů, taťka říkal že ze se z těch amantu jednou zblazni, co porad volaji a litoval je
Občas čekali s kytkou pred domem. Jeden se přihlásil na stejnou VS jen aby me denně vidal. Ale byli to normalni kluci, žádní agresori, jen byli zamilovani ani nevim proc ![]()
Takže tě překvapilo, že tenhle nedolízal a nesnažil se tě přesvědčit, abys s ním byla?
neměla jsi najednou tu pozornost kterou jsi čekala?
Když mi bylo náct, dala jsem klukovi kopačky. Ani si už nepamatuju důvod. Prostě jsem ho už asi nemilovala. Tak jsem se s ním čestně rozešla
Po dlouhých letech jsem na něj natrefila a říkala jsem si, to jsem byla ale frajerka lehkomyslná, že jsem takového hocha pustila k vodě
Kde bych já dneska mohla bejt. ![]()
Jinak úplný ignor by mi ego trochu pošramotil, ale brzo bych se asi vzpamatovala.
@izabe píše: Více
To není o egu. Spíše nedořešená minulost a prvotní situace, že člověk odejde ze života. Ale asi máš pravdu. Možná ego, možná tam nějaké city přeci jen byly.
Nemas koule ho pozvat na rande? A rict mu ze Ti chybi?
Ale jo, je to o egu, jen si to přiznej ![]()
Kdyby tě ukecával nebo naopak byl zhrzený, tak už na něj dávno nemyslíš. Ale tohle byla reakce, kterou jsi nečekala a to tě dostalo.
No jo no, to je tak, kdyz zenska nevi co chce, ale neda pokoj, dokud to nedostane.
Jinak se priklanim k tomu, ze jsi po kopackach nedostala reakci, co jsi chtela, nebo co jsi zvykla a to ti nasadilo broucka do hlavy. Kdyby zacal dolejzat, rychle by te to zase preslo.
@Anonymní píše: Více
Sama vím, jaké to je být zhrzená. A roky to nosí to člověk v sobě. Možná máš pravdu. Nepláče, žádné přemlouvání, žádné zprávy jak nenápadně navázat kontakt…třeba to tak má v povaze, třeba jsem ho moc nezajímala. V každém případě cyklón pocitů, co jsem nepoznala za poslední dny
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Nebyl by to trochu trapas?
A kdyby nakrasne do toho typek znovu sel, tak mu po mesici zase napise, ze si to rozmyslela? Verim, ze to nejaky duvod melo se s nim rozejit a ten nezmizel jen proto, ze se typek nedoprosuje.
Tak si to priste predem poradne rozmysli, ty cyklone.
Co znamena „postupně jsem náš kontakt z nejistoty utlumila až mu jednou napsala, že nikoho nehledám.“ Z ceho pramenila ta nejistota?
Samozřejmě, že každý někoho v životě odmítl. A ne jednoho. Nejde přece chodit s každým, kdo si řekne. ![]()
Když ti chybí, tak se mu ozvi a nevytvářej drama.
@Silverine247 píše: Více
Jak jsem psala. Neuzavřená minulost. Ano, líbil se mi a smysl pro humor co měl byl specifický. Problém je ve mně, že stále v hlavě někdo, kdo se již nevrátí. A já tímto odehnala muže, co zná sám sebe jak je vidět.
![]()