Problém s bývalou milenkou

Anonymní
14.1.26 11:50

Problém s bývalou milenkou

Ahoj,
potřebuji poradit. Manžel měl před rokem milenku. Ustáli jsme to a jelo se dál. Před rokem jsem jí napsala něco hezky od plic, ona se manželovi vysmála, že jsem vlastně chudinka. Teď jsem zjistila, že s mají opět v přátelích a znovu lajkuje manželovi fotky a nechává tam komentáře. S manželem jsme se pohádali, prý má svědomí čisté. Mám chuť jí zase něco napsat nebo aspoň, co tím sleduje a ať nám dá pokoj.
Poraďte prosím, samozřejmě vím, že na vině je manžel a ten by to měl utnout. Ale to on neudělá. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8747
14.1.26 11:55
@Anonymní píše: Více

Upřímně? Nedivím se, že se ti vysmála. Tohle si fakt má vyřešit hlavně manžel. Naopak pro ni je tvá reakce jako živná půda pro další provokaci, protože ví, že tě to štve a že máte kvůli tomu doma hádky, není blbá. Proč ji má manzel opět v přátelích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 11:56
@izabe píše: Více

Protože je to haj.zl

• Citovat
  • Upravit
8747
14.1.26 11:58

Tak to asi primární problém k řešení nebude milenka ale on ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
14.1.26 12:02

Proc bys ji psala?
Sama od sebe by mu asi fotky nekomentovala, to ze se maji v přátelích, to ji to přátelství musel asi potvrdit ne? :lol:
Tohle bych řešila výhradně s manželem, ne s ní. Ta se ti znova vysměje tak maximálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
14.1.26 12:04

Ani se ti nedivim. Zenska, ktera takhle schvalne provokuje, je za me ubozacka.
Proc se maji v pratelich? To by se mi od manzelo nelibilo po tom, co jste si prozili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 12:06

Proč se mají v přátelích, na to mi samozřejmě neodpověděl. Prý má svědomí čisté a dál to řešit nebude. Ale já mám teď hroznej vztek.

• Citovat
  • Upravit
257
14.1.26 12:08

Me prijde, ze je prave varovný signál to, kdyz od toho dava ruce pryč a ze to nebude resit. Kdyby mel svědomí čisté, naopak se te snaží ubezpečit, ze se nic neděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8747
14.1.26 12:09
@Anora píše: Více

Tak hlavně si ji tam přidávat ani neměl. Snad si nemyslel, že bude zakladatelka nadšena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
14.1.26 12:10

Scénami si nepomuzes, spise naopak - ona bude na koni. Ale chapu te. Potrebujes si ulevit, ale tohle nebude uplne na urodnou pudu. Ona na tohle ceka. Nejvetsi problem je manzel. Byl/je ti neverny, a jeste necha milenku, at mu verejne vypisuje… no, mate spolu velke zavazky? jestli to ma s nim vubec budoucnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.1.26 12:27

Takze manzel mel milenku, ustali jste to a ted se kontakt rozjizdi znovu.
Co to znamena - ustali? Manzel si posypal hlavu popelem, znovu si ziskal tvoji duveru? Nebo se rozhodl zustat doma a ty jsi byla rada.
Pripada mi, ze spis varianta 2. Tim padem je mi to lito, tahas za kratsi kus provazu. Muzes se ponizovat kontaktovanim milenky (ktera te bude s gustem provokovat), ale hlavnim vinikem vseho je tvuj muz.
Chapu tvoji nejistotu a vztek, ale vsechno zacina a konci u tveho muze.

• Citovat
  • Upravit
978
14.1.26 12:30

Pořád jsou milenci, dle mého názoru. Kdyby to s ní skončil, neměl by potřebu si s ní znovu vypisovat a ještě před tvými zraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599

Pokud to s tebou muž nechce řešit, tak jste to neustáli. Na ni se vykašli, na ní si nic nevezmeš. Jemu dej nůž na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34194

Ty jo, on měl milenu, jemu to prošlo, jí si napsala něco hezky od plic jo? Uff, nedivím se že tě označila jak tě označila. A tedˇ? Ty víš že na vině je manžel, a zase se chceš pustit do ní? To snad nemyslíš vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34194
14.1.26 12:32
@marcellia píše: Více

Vážně ona? Proč? Sama do těch přátel nevlezla že jo. Pan manžel to s ní evidentně táhne dál a nehodlá nic řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí