Problém s bývalou milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
14.1.26 18:27
@IcePlanet7 píše: Více

Velryba v neckach take dobra… ja s tebou tedy souhlasim, borec se chova jako hovadko x mesicu a pani manzelka ke vsemu jde po milence, protoze trapne sveho muze a jeho excesy nezvlada… problem je pan manzel a pani manzelka take - milenka se asi musi skvele bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.1.26 18:46

Kdyby mu na manzelstvi zalezelo tak ji zadost neprijme nebo si ji blokne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2285
14.1.26 19:10
@IcePlanet7 píše: Více

Ale ona nepíše, že rok tolerovala milenku. Píše, že před rokem měl milenku a před rokem jí napsala něco od plic :nevim: Ustáli to, jeli dál a teď zjistila, že ji má v přátelích. Takže za mě prostě chce manžela, co nessuká jinde. Ale místo toho, aby si to vyřídila s manželem, zaměřila se na milenku. Což je samozřejmě blbost. Když oni dva si notují, jaké mají hezké přátelství, ona se akorát ztrapňuje, když chce manžela „zachránit“ od její nevyžádané pozornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3331
14.1.26 20:36
@Anonymní píše: Více

Tím ti říká, že kamarádka pro něho znamená víc, než je zdrávo. Nechápe nebo jsou mu jedno tvé pocity.

Mozek nevěrníka funguje často trochu jinak. Situaci ospravedlňuje tím, že tvé pocity bagatelizuje. Empatie se tak postupně vypíná. Ne proto, že by dotyčný byl ze své podstaty bezcitný, ale proto, že plná empatie by mu znemožnila dál se takto chovat bez pocitu viny.

V psychologii se často říká, že míra naší empatie vůči druhým je přímo úměrná míře naší sebereflexe.

Vztah po nevěře se dá napravit z velké části hlavně tím, že se musí obnovit důvěra, která je postavená na respektovaní pocitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
15.1.26 07:16

Tak pápá. Na 2 stoličkách sedieť sa nedá. Nestál by mi ani za ďalší rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
15.1.26 07:19
@MartinL45 píše: Více

Má íst o dom ďalej a nie nájst si milenku. Ospravedlňuješ neospravedlniteľné. A tento pán má namiesto chrbtovej kosti reťaz z bicykla. Humusák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 09:15
@jita22 píše: Více

Na žádné terapie nechodíme. A není to žadný výmysl.

• Citovat
  • Upravit
8748
15.1.26 10:03

Nulový respekt vůči tobě, tady toho moc nezmůžeš. Sbalila bych mu a nakopla ho k milence, teda ke “kamarádce” ;) věř, že se ti bude žít mnohem líp bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 10:04

Ano, do ted jsme spolu normálně spali. Myslela jsem si, že to utnul. Až včera jsem viděla, že mu lajkuje fotky a veřejně píše pod fotky. Takže jsem se mrkla a je v přátelích a já sem zase za bl.bce.
Na manžela jsem hned vystartovala, nejdřív v klidu, ale když se snažil ze mě udělat zase hysterku, tak už jsem byla ostrá i na něj. Jwnžw on řekl, že se jí vlastně nevzdá, že je to kamarádka a že o nic nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 10:07

Moc bych si přála se od něj citově odpoutat a aby mi to bylo jedno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 10:08
@izabe píše: Více

Souhlasím, žádný respekt vůči mě. A teď kvůli tomu máme i tichou domácnost. Prý se mnou bude mluvit, až já se hodím do klidu a budu v pohodě a nebudu dělat zase drama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 10:14

A co když opravdu dělám jen zbytečný dusno?

• Citovat
  • Upravit
34195
15.1.26 10:19

Ne, tvuj chlap te ma na haku. Kdyz si necha milenu v pratelich a je to pro nej kamaradka ktere se nevzda… to vypovida za vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8748
15.1.26 10:24

Tak jsi uplně bl. á a naivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.1.26 10:30

Podívej, u nás praskla nevěra manželky po dlouhých šesti letech. Je tomu 2,5 roku, co o tom vím. Rok a půl jsem po ní chtěl ať odejde. Kdyby mi dala jen malou záminku, abych o její loajálnosti pochyboval, měla by sbaleno a letěla z domu. Až potom bych vůbec řešil, co bude s dětma a majetkem. Psala jsi, že jste to ustáli, rok je hodně krátká doba to ustát a jet dál. U nás 2,5 roku a jsme tak možná v půlce s hodně nejistým koncem. A to se manželka chová naprosto vzorně a denně dokazuje, jak moc o ten vztah stojí.

Ve tvém případě bohužel není co řešit. Nemůžeš milovat někoho, komu jsou tvé pocity ukradené a jede si svoje. Pokud by manžel o tebe stál, do konce života by tě nosil na rukou, abys alespoň částečně, zapomněla.

Přeju ti sílu a správné rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria