Problém s bývalou milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
15.1.26 11:12
@Anonymní píše: Více

Delas si srandu?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
15.1.26 11:14

A ze z tebe verejne delaji kra.vu, to je v poradku? Vzdyt to je uplne vysmech vuci tobe! Jestli mas kam jit, odesla bych. Rozhodne JI nic nepis ale, jeste vic se ponizis.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 11:24
@Muž 1.2 píše: Více

tvoje žena byla šest let nevěrná a když to prasklo, dala najevo, že o vztah s tebou stojí? nebo to chápu špatně? protože si neumím představit, proč by měla tak dlouhý paralelní vztah a přitom chtěla to, co má doma. shodou okolností šest let paralelní vztah mám a kdyby na něj muž přišel, určitě bych si to u něj nešla žehlit - vzhledem k tomu, že doma to stojí za houby a to je právě ten důvod, proč mám někoho jiného

• Citovat
  • Upravit
432
15.1.26 11:28

Nevěra trvala skoro rok. Prasklo to až po šesti letech, kdy to měla dávno ukončené. Já to vím dva a půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
15.1.26 11:35

tak tady do tohoto okamžiku jsem si říkala, že je prostě jenom ofenzivní, a že ho zřejmě nebaví se dohadovat.

Ale teď jak jsem si přečetla, že on to nebude řešit, protože jsou JENOM kamarádi, tak ti říkám rovnou - jsi v řiti. Prostě spolu spí. Bývalí milenci co se museli násilím rozejít ač nechtěli jsou nyní JEN kamarádi. A teď mi prosím upřímně odpověz: věříš tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 11:39

Ne, nevěřím tomu. Proto jsem dělala dusno.
A moc děkuji za rady, že nejsem blázen a že na to máte stejný názor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 11:46
@jita22 píše: Více

Ne, to jsem ja 😀 zakladatelka ma asi podobny problem. Ja uz jsem se dostla do faze, kdy jsem sbalila 3 deti oree Vanocema a prijela k hotove veceri. Dale je dulezite zmenit pristup. Ukazat, ze on neni ten, ktery si urcuje pravidla. Hodit mu deti na starost a jit si po svym, i kdybys mela brecet za rohem. Nenech si vsugerovat, ze nemas hodnotu. Me manzel rekl, ze fajt necekal, ze bych opravdu odesla. Ze si myslel, ze nad tim primhourim oci :roll: u nas stale neni dobojovano. Ale kazdym dnem mu svym pristupem davam najevo, ze jsem pripravena zit bez nej. Ted se snazi, stale ale neprisel s nejakym jasnym planem, spis je to snaha dostat se do puvodniho stavu. A to ja uz nedovolim. Nejsem mu podrizena. Chces milenku? Ok, jdi si a neotravuj. A necekej, ze deti budu mit na starost jen ja. Taky hezky rozdeleni majetku, alimenty. Jakepak kamaradickovani s milenkou. Duvera je jen jedna a bez duvery nefunguje nic. Poradne se nastvi. Mas na to plne pravo. Pochopila jsem, ze slova jsou k nicemu. Tenhle typ chlapu rozumi jen zmene chovani. Jo a modli se, aby nesel kolem me nejaky normalni chlap, protoze by to mel velmi jednoduche. A na to pozor. At se nedostanes akorat do dalsiho prusvihu. Drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.26 11:54
@MartinL45 píše: Více

A ten chlap neumi prijit a rict manzelce, ze ho trapi to a to a chtel by to jinak? Ano, je na vine on, protoze misto snahy o reseni problemu utika za milenkou. Je to srac a slaboch.

• Citovat
  • Upravit
2805
15.1.26 12:00

Ne opravdu blázen nejsi. Nebudu se ti vysmívat za tvojí naivitu, protože dobře chápu, že člověk chce mít nějakou naději a vymýšlí v hlavě psí kusy jen aby si nemusel přiznat pravdu.

Ale on ti řekl, že to řešit nebude, že je to kamarádka, a že se jí nevzdá. To znamená jediné: oni spolu i nadále udržují vztah, což je neúcta k tobě level 10 (za tím už nic víc neexistuje).

Jako já nevím, co chceš vlastně ty? Je ti jasné, že on to řešit nechce a tím pádem ti vzkazuje, že s ní bude souložit dál a buď se s tím smíříš nebo ne. Ještě tě vydírá a hází vinu za dusno v rodině na Tebe, čímž tomu dává úplně jiný rozměr? Nulová sebereflexe to jenom dokresluje. Otázka je: chceš v tom být i nadále? Třeba 5-6 let? Nebo jsi ochotna přivřít oči a dělat, že o manželově nevěře nic netušíš a jeho kecem věříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2285
15.1.26 12:00

A proč jsi s manželem? Kvůli dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 12:02

Vůbec to s ním už neřeš. Tvoje nářky má totálně u pr.ele. s ledovým klidem se ho zeptej, jak si to po rozvodu představuje… Děti, rozdělení majetku, bydlení… Buď věcná a emoce si někam schovej. Žádný pláč. Pořádně se naštvi. To že pochybuješ, zda nejsi hysterka ty, je jeho záměr. Přece tohle není normální. Seber se a bojuj za svoji důstojnost, jinak si za pár let budeš mlátit hlavu, jak sis na ni nechala sr. t. Vím o čem mluvím.

• Citovat
  • Upravit
8748
15.1.26 12:03

No pokud tam jsou i po tom ještě city, tak asi rozvod nebude na pořadu dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 12:06
@izabe píše: Více

Já taky měla city. Ještě hodně dlouho. Ale v zájmu zachování svého duševního i fyzického zdraví, jsem do to řízla a musela situaci řešit. Co z citů, když je manžel neopětuje a dává jasně najevo, že jsou mu totálně jedno. V tomhle se žít nedá. Vím to, zkusila jsem to rok a totálně mě to zničilo.

• Citovat
  • Upravit
8748
15.1.26 12:09

A to je to, co musí zakladatelka překonat - ty city a uvědomit si, že jen její city v tomhle případě nejsou všechno na záchranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 13:35

Me na tomhle (jsem ve stejne situaci, jen u nas udajne nedoslo k fyzicke nevere, ale za neveru to povazuji) strasne stve to, ze jako kvuli cemu tu rodinu rozbiji? Tady vidis, jak premysli nebo spis nepremysli. Postara se mu milenka o deti? Bude mu delat vsechny sluzby, ktere nyni ma od tebe? Ve vsem si pohorsi. Majetky, rozvod, deti, psychicka zatez… co bude mit z milenky? Kdyby aspon slo o opravdu vztah, ktery mu za to stoji. Kdyby to vykomunikovali poradne, s respektem, uctou a sli zit s nekym jinym. Budiz. Ale tohle chovani ke sve vlastni zene, ktera mu az na asi nejake drobnosti - nebojim se rict v tomto kontextu -,,slouzi,, kvuli svemi egu, protoze ME NEBUDE NIKDO RIKAT CO MAM A NEMAM DELAT je proste ukazka prvotridni tuposti. Pardon. A to mam taky takovy exemplar, jak jsem pochopila, az po 3. diteti, kdy jsem ho potrebovala naplno zapojit doma. Tihle nezkrotni borci konci dost hrozne a jedine, co je paradoxne zachrani je jejich nulova sebereflexe. Ach jo 🌹 posilam ti silu. Pokud utece, dobre pro tebe. Pokud zustane a zacne bojovat, uz nikdy se nestavej dobrovolne do podrizene pozice. Je to strasne, to uvedomneni, ze s partnerem vlastne bojujes. Dalsi moznost je proste odejit. Nevim, jake mas moznosti. Ve me se i hromadi vztek za to, kolik energie davam tady tomu problemu misto uzivani si zdravych deti atd. Mozna i to bude mym motorem pro odchod. Chci venovat svou energii necemu jinemu nez hasit pozary nevyzraleho partnera. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky