Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prožila jsem dost podobný příběh a rada… Odejít.
Vim, že to nechceš slyšet. Také jsem nechtěla. Ale on si tě neváží. Kdyby ano, udělal by si s milenkou pořádek a už by o ni kolo nepopřel, ne ji nechal vypisovat komentáře a provokovat. Ona vlastně čeká, že ty zase bouchneš. Proto mu píše veřejně.
Dát jednu šanci… Ok, nechat ze sebe dělat blbce opakovaně už ok není.
Rozveď se. Nic jiného ti nezbývá, pokud si chceš zachovat alespoň zbytky důstojnosti.
Vůbec nevím, co mám dělat. On se na mě urazil a nemluví se mnou.
Zakladatelko měla jsi něco pořádně od plic říct tomu tvýmu záletnýmu ptáčkovi. Nebo ho za něj rovnou chytnout a vyrazit s ním dveře.
Být v pozici té milenky, vysměju se ti taky. Neponižuj se už před ní znovu ….
@Anonymní píše: Více
Klasika. Chce tě dohnat k tomu, aby ses mu začala omlouvat. Ideální výsledek pro něho teď je, že si bude dál psát se svojí ctitelkou a nebude to muset před tebou skrývat, protože přece už je to vyřešené a svědomí má čisté. ![]()
Vyč. ranost no
a není mu ted dobře? Nechce se o tom bavit, a tak se raději “urazi” a má klid
Hm, on se jeste urazi? ![]()
Ma te pekne na haku, je mu fuk jak se citis. Hod mu na hlavu rozvodovy papiry, treba pak mluvit zacne.
@asddsa píše: Více
Přesně, ideálně to celé hodit na zakladatelku a čekat na omluvu, protože on nic, on má to svědomí čisté
@Parvaneh píše: Více
Asi tak. A měla to udělat už před tím rokem. Lidi se moc nemění a bude podvádět dál …
Ano, jsi chudinka. Co ti pomůže, že ji něco napíšeš od plic? Spíš si promluv s manželem a zjisti důvody nevěry. Třeba zjistíš, že manželovi něco chybí..
@MartinL45 píše: Více
On se milost pan urazil a nemluvi s ni. Proc by mela zjistovat duvod nevery? Nemela by se mu nakonec jeste omluvit?
@arinecka píše: Více
Jo! A pozvat milenku na nedělní oběd a i te se omluvit ![]()
Příspěvek upraven 14.01.26 v 12:59
Manzel si ta ani stipku nevazi. Toto je presne situacia, kedy by som rozvod zvazovala. S rakymto clovekom by som nebola. Druhu sancu si treba sakra zasluzit a ten tvoj, skoda reci. Milenku neries, je primitivna. Problem je manzel a asi budete mat viacero problemov, nie len milenku.
Tak pokud je manžel hajzl, tak asi není co řešit, ne? S ex to bylo občas divoké, ale za hajzla bych ho neoznačila.