Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asddsa píše: Více
To jde úplně mimo mě.
Mám FB jen z praktických důvodů, sleduji jen oblíbené prázdninové destinace, jídelníčky oblíbených restaurací, školy dětí a starostu města.
A „starej“ to ví.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Opravdu se snažím. Ale v hlavě se mi stále přehrávají úděsné scénáře.
@Anonymní píše: Více
A vy nedokážete žít bez manželových peněz?
Pasivní agrese. Gratuluji k primitivnímu dětskému jednání ![]()
@syslomil
No..fb a instagram je plný nemocných lidí, neboť jen ubožák má nutkání sledovat jiné lidi. Ano, je to stalkerstvi
Podívejte se na to z druhé strany. Jak by se na ty vaše scénáře asi tvářila druhá strana? A je jedno, jestli se nějaký z těch scénářů (ne)naplňuje. Nebyla by to trapná komedie? A skutečně tak chcete v těch očích vypadat?
Komedie je to už teď. Akorát v ní hraji jen vedlejší roli a nemám šajn, jak dopadne. ![]()
A mas nejaky realny podezreni, ze spolu neco maji? Rozumim ti, muze to byt traumatizujici, zranujici, pokud k tem srdickum, lajkum je i realne podezreni, ze spolu neco maji.
I mne davaji kamaradky srdicka, lajky, ex ex mi posila smajlik s pusou v prani k narozkam, pritom spolu nic nemame, cista nula…
Takze bacha na to, abys tomu treba neprikladala vetsi vahu nez to ma, a muzi a hlavne i sobe jsi zbytecne neprudila zivot…
Tak buď to dokoukáte do konce, anebo to vypnete. Vypnutí znamená se silně proti tomu jednání ohradit, třeba i za cenu rozvodu. Pokud v tom hodláte setrvávat, může to mít dost drsné následky třeba na vaše zdraví. Aktivita je řešením, pasivita vás dříve, či později semele.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak snad stačí říct muži, že jí to je nepříjemné a muž pokud jí má stále rád, tak to s druhou stranou vykomunikuje, aby se to neopakovalo a když se to nepovede, tak druhou stranu zablokuje a je klid. Vysmívání se a házení viny na ženu není normálním jevem. Nebo snad jsou ty bezvýznamné lajky důležitější, než spokojená žena? Pokud se žena v něčem cítí nekomfortně, tak muž jí má dopřát tu jistotu komfortu. Neplést s luxusem.
Neni luxus jano exkluzivita, tos mel asi na mysli:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Exkluzivitu bych do toho raději vůbec netahal.
Cítím, že mě to semílá.
Srabácky se vymlouvám na děti, na psa, na dům, na…na tlakovou níži nad Atlantikem.
Zatím nemám sílu něco násilně měnit.
Život je příliš krátký na takové ptákoviny. Nenechte se tím otravovat.