Problém s bývalou milenkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2260
16.1.26 14:49
@IcePlanet7 píše: Více

Já píšu: Říká, co potřebuje… A pak je namístě se o tom bavit a k něčemu dojít.

Ty čteš: Když řekne, co chce, musí to dostat.

Těžký toto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4370
16.1.26 14:54
@Anonymní píše: Více

tulipanku, on ti naprosto jasne rekl, ze pro nej jsi TY jsi AZ ta DRUHA… preber si to vis jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3577
16.1.26 15:28
@KKubula píše: Více

Ale to nieje pravda, ona sa s nim o tom bavila a on jej jasne povedal ze nie, ze milenky sa nevzda.

Rovnako ako v tom opacnom pripade, chlap sa zo zenskou pobavil ze by chcel sex a ona mu jasne povedala ze nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
16.1.26 20:32

Já bych mu schválně dala prostor, ať se vygraduje. Tvářila bych se normálně, spokojeně, než bych odjela. Odjela bych třeba na týden, od všeho si odpočinout, třeba s kámoškou. Nečetla jsem vše, nevím jestli máte děti, pokud ano, tak i s dětmi, pryč. Ale pojistila bych se tak, abych věděla co se děje, kamarád, kamera, nebo odposlech. Aby při rozchodu z Tebe nedělal žárlivou hysterku, která nemá žádný důkazy, nemá to podložený tu jeho případnou nevěru. Pak už by nemohl tvrdit, že nic špatnýho neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
16.1.26 20:35
@Modrá Vlčice píše: Více

Teď jen jestli jí jde čistě o zábavu, nebo něco víc, nebo oboje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
17.1.26 14:48

Vysmála se vám oprávněně. Váš manžel si ji do přátel přidávat opětovně nemusel. Přidal, přestože mu muselo být jasné, že vám to bude vadit. To je čistě jeho volba. Pokud řvete na ni, řvete na nesprávnou osobu. Ona dělá, co on jí dovolí. Váš vztah je zodpovědnost vašeho muže, ne jeho milenky. Na něho řvěte. Jestli jediný způsob, jak si udržet tohohle chlapa je „odstřelovat“ potenciální hrozby, tak se obávám, že máte chlapa, kterého nestojí za to si takhle komplikovaně udržovat. Ono by totiž vůbec nemělo být potřeba se zbavovat jiných ženských. Protože kdyby pro toho chlapa byl váš vztah opravdu priorita a fakt o vás stál, tak to nebude riskovat tím, že si bude do života pouštět nějaké milenky. Tohle mi spíš zní, že jste byla ochotná odpustit a zkusit to znovu, tak to vzal. Bohužel je vždycky velké riziko, že ten chlap tu druhou šanci pochopí tak, že nevěra neznamená konec vztahu, tudíž se zase tak moc neděje, když se jí bude dopouštět. Však vás zase ukecá, až mu poteče do bot… Osobně si myslím, že pokud se někdo rozhodne riskovat manželství pro frndu nějaké Anči, co šla chvíli kolem, tak by o to manželství měl po zásluze přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
17.1.26 14:58
@MartinL45 píše: Více

Jemu chybí asi hlavně charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
17.1.26 15:23

Zkrátka a jednoduše, neustáli jste to. Jen si to namlouváte.

• Citovat
  • Upravit
2285
17.1.26 20:23
@MartinL45 píše: Více

A on měl zakázáno manželce říct, že mu něco chybí, že jo ;) K milence byl vlastně donucen, jiné řešení nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.1.26 14:46
@Mmmrkvička píše: Více

Asi je to jedno…takovy vztah je pro manzelku opravdu nedustojny a takovy pan manzel jako neco co rozumna zena nechce…nevazi si zeny, jejich pocitu, niceho… k cemu takovy chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
20.1.26 14:02
@Klávesa289 píše: Více

Když někdo o své bývalé milence, se kterou se nevídá asi tak 11 měsíců (a to bůh ví jestli ne méně) řekne, že je to JEN kamarádka, a že se jí NEVZDÁ, tak vsaď boty na to, že to není žádná EXmilenka. A to už s tímhle nějaké zkušenosti mám. Ukončit jakékoli vazby s milenkou/milencem je naprosto legitimní požadavek druhé strany a tohle je absolutní minimum a základ toho co by měl nevěrník udělat. Tam není absolutně žádný prostor pro nějaké „kdyby“, vůbec žádná mezera. Prostě šmitec. Smazat ze sociálních sítí, smazat telefon, e-mail, zablokovat, sypat si popel na hlavu a dělat vše pro záchranu oficiálního vztahu (pokud chce), a ne se s dotyčným kamarádit, dopisovat si s ním a já nevím co všechno, tvl. Ještě by spolu mohli jet na školení a on by po zakladatelce mohl řvát, že slyší trávu růst, když mu nevěří, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
20.1.26 14:39
@hopsalka píše: Více

Ani všechno tohle nemusí pomoct. Jednou mu dala druhou šanci, tak teď vidí, jakou udělala chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.26 06:39

Taky máme Lajkovačku. Píšu s velkým L, protože je děsně urputná. Každý mužův příspěvek zasype srdíčky, palečky, nadšenými komentáři. Nevšiml by si toho leda slepý. Taky je to údajně jen kamarádka. :(
Taky se o tom spolu nebudeme bavit. :(
Snažím se být nad věcí, ale s každým novým lajkem se mi zvedne žaludek. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1599
17.2.26 09:16

Domluv se s kolegou nebo kamarádem, ať ti taky dává lajky a komentáře. Uvidíme, co na to starej bude říkat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
17.2.26 10:57

@asddsa to si stačí založit falešnej profil s hezkou fotkou a lajkovat si to sama, občas tam postnout srdíčko a jen tak mimochodem se doma zmínit, že kámoš na sobě v posledním roce fakt zamakal a je kus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí