Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe píše: Více
Jooo, omluvit se ji a predat ji manzela s kufrem ![]()
Nic už jí nepiš, ztrapnila jsi se poprvé až až.
To si vyřeš doma.
@Anonymní píše: Více
takže on se kurvil, ale oběť udělá z tebe, no to je pěkný ko.kot ![]()
Myslím, že jste manželovu nevěru moc nezvládli. Kolik dalších šancí budeš chtít ještě dát, je jen na tobě. Pokud byste jeho zálet ustáli, neudělal by nic, co by tě jen kapku znejistělo. Vlastně ti tím dává manžel najevo, jak moc o ten vztah a o tebe stojí.
Neponižuj se.
Dej manželovi jasne ultimátum, žádný kontakt s milenkou, ani na fb, nikde vubec. Nebo sbalit kufr a jít. Žádné kompromisy, pochopeni, nic.
@Alušáček píše: Více
To prý neexistuje a já si mám poroučet max. dětem, ale jemu je. On se jí nevzdá, protože jsou prý kamarádi.
Ty mas len dve moznosti. Rozvod, alebo sa od neho uplne odpojit citovo. On uz od teba odpojeny je, uz pre neho nie si partnerkou a nevazi si ta. Mate deti?
Hale a to s ním ještě spíš? Bych mu udělala paličkou na maso uprostřed čela razítko ![]()
Jestli je toto pravda a ne troll, tak mě potěš koště. ![]()
A mas kam jit? Jinak si nedokazu prestavit, proc s nim porad jsi. ![]()
To jsi zase ty? Chodíte na terapie a manžel chce kamarádit s milenkou?
No pěkný dáreček doma máš. Hele milence nepiš. To nemá smysl. Ženská, která má žaludek na ženáče si z toho bude prď dělat. Naopak bude mít ještě radost, že vám to doma skřípe.
Hele on to neviditelně neukončí. Nebo minimálně ne trvale. A pokud mu nedělá problém jí veřejně lajkovat a komentovat příspěvky. Tak mu je už i jedno jak budeš reagovat ty.
Tohle už je vážně akorát na to ho poslat k té milence.
Jako bych to psala ja…vypada to spis ze chce s milenkou byt kdyz je mu jedno ze to vite…ja tenkrat cekala a cekala a lituju toho ze sjem manzela nevyrazila…u nas ji on nakonec smazal az kdyz malem doslo na rozvod…ja potom otehotnela ale neverim mu a nikdy nebudu a lituju ze jsem ten rozvod stahla…
@izabe píše: Více
No možná nejsou jen dvě
ale tři a víc…borec je dobrej.
Zakladatelko já bych ho kopla do… do zadku je to málo, takže spíš do předku. Žádné exmilence bych nepsala. Akorát se ponižuješ a on za tebou nestojí a třeba se ti spolu smějou. ![]()
I nevěra má mít úroveň a ne toto..