Nepříjemní a agresivní uživatelé na eMiminu

Anonymní
17.1.26 00:15

Agresoři na emiminu

Čau lidi,
toď pojmenování obecně, ač mnohých se to tu netýká…
Zajímalo by mne, jestli tu máte nějaké propálené profily urejpanejch, zlých lidí, na koho si dát pozor, nebo jeho názory ani nečíst.
Jsem tu nová, nenacházím se zrovna v nejšťastnějším období života, chci si tu spíše inteligentně a s humorem popovídat a ne se nechat peskovat a urážet jako malý děcko

Děkuji předem moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
17.1.26 00:19

A neměla by sis spíš udělat obrázek sama? Kdo ti bude sympatický a kdo ne? Tohle mi přijde jako diskuze - pomlouvej koho můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.26 00:47

Ano, mám v seznamu některé na černé listině… :lol: :lol: :lol: Ale veřejně to dávat nebudu, protože by byla naprostá ztráta času s nimi diskutovat. A mám pocit, že naše názory jsou naprosto odlišné a není možné se s nimi shodnout. Doporučila bych na hlupáky nereagovat. To jim většinou prostě zavře hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8182
17.1.26 01:27
@Anonymní píše: Více

Já jsem agresivní jen na anonymy, co zakládají témata, kde fakt anonym není opodstatněný. Jako třeba toto téma, ty ****** **** ****** *** **! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
17.1.26 01:51

Tak to máš asi opravdu velkej strach, když zakládáš takovou diskuzi, zrovna pod jednou z těch všech anonymních kytek, zahrady eMimina. :P :mrgreen:
No jak to říct…
Jaký si to uděláš, takový to máš. A to platí nejen tady, ale i v reálu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
17.1.26 02:00
@Duše_jako_kaviár píše: Více
Říká se ústa. :cert:
Doufám, že teď snad nejsem na tvé černé listině… :andel: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20929
17.1.26 05:38

Já nemám nikoho, jelikož by to znamenalo, že dělá lepší práci než já a to prrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.1.26 06:20

Mně se taky do seznamů moc nechce, ale zároveň přemýšlím proč vlastně. Jestli je to nějaký pozůstatek ze školky - blé, žalobníček-, nebo bych si připadala jako domovní důvěrnice z padesátých let -nevím. :nevim: Přitom mě napadá několik situací, kdy by mi bývalo dost
helflo, kdyby mě někdo před některými individuy varoval.

Jo a ještě si vzpomínám na situaci, kdy jsem začala nahlas mluvit o něčem, co velmi nebylo v pořádku, a čočku jsem dostala spíš já než pachatel. Jako kdyby byl špatnej ten, kdo o tom mluví, ne ten, kdo to dělá. :cert:

Takže kdybych měla pocit, že je tu někdo fakt zákeřnej, kdo si člověka namotá a pak bodne, tak bych varovala. Ale teď mě napadají jen lidi, který se odkopou po třech příspěvcích, tak tam to asi není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 06:50

Je jich tu hodně a útočí v týmu. Vždycky si vyhlídnou jednu dvě oběti a útočí ve všech diskuzích, kde se tahle oběť vyskytne. Bohužel jim to už několik let prochází.

• Citovat
  • Upravit
65506
17.1.26 07:21

Vždyť tahle diskuse je tu v různých obměnách snad každý týden. S cílem to tu trochu rozproudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9241
17.1.26 07:26
@rmot píše: Více

Pravda. Poslední dobou jsi na ně vysazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34171
17.1.26 07:33

Jako že založíš diskuzi jako anonym, a chceš aby ti někdo napsal koho nečíst, a kdo je urýpaný? Tohle přece vnímá každý jinak, tak si musíš udělat názor sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36235
17.1.26 07:42

Projdi si pár diskuzí a uvidíš. Pak si můžeš udělat uzavřenou skupinu a pozvat tam je uživatele co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
17.1.26 07:46

V týmu :lol: Ne, fakt tu není žádný specializovaný a sehraný trollí tým :mrgreen:
To je jen důsledek davové psychózy, která funguje i v běžném životě, kdy dynamiku a „náladu“ diskuze utvoří většinou prvních pár jedinců nebo ti silnější a respektovanější, a ostatní se pak spíš vezou. A někdy další diskuze na podobné či stejné téma za pár dní vypadá dost jinak, a člověk jen fascinovaně kouká. To je za mě skutečně pozorovatelná věc (nejen tady). Lidi jsou stádní a primitivní, no :nevim: A v reálu je to ještě horší, než tady, tam jít proti proudu nikdo moc nechce a hubu při nějaké nespravedlnosti nebo nelogičnosti otevře málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15444
17.1.26 07:54

Vzdyt ti to muze byt jedno, cizi anonymní lidi, ktere nikdy neuvidíš. Ti nejdrzejší, nejspíš budou zamindrákovaní chudáci s blbým životem. At si píšou co chtej, clovek si tu aspoň rozšíří obzory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí