Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@884135 píše: Více
Právě že se bohužel nemýlí… vidíš, že se příspěvky množí, stránky přibývají… a proto se to děje. Proto zavedli nedotknutelnost anonymů (a obhajují ji právními překážkami, které zřejmě stvořila utajená rada zednářů speciálně pro eMimino
), proto tady dlouhodobě tolerují nejrůznější trolly, provokatéry a další přihlouplé existence… Klopotky, Lucenky, Moudré a Chytré. jakési, a další a další…
Jak už tu správně zaznělo - potřebují udržet zdání života, potřebují, aby se tu něco dělo, aby naskakovaly příspěvky a stránky (jedno v jaké diskusi, hlavně někde) bez ohledu na kvalitu a informační hodnotu… protože jedině tak budou mít inzerenti zájem o reklamu a neskončí to tady jako na jiných, dávno zaniklých serverech tohoto typu.
@inkakřivák píše: Více
Místo Věruška jsi mělo napsat třeba Baruška. Už dříve jsem Ti psala, že bys mělo jít aspoň trochu s dobou. Mělo by sis brát moje dobře míněné rady k ♥️.
@kazzatel píše: Více
Jsem si musel najít, co to ti Red pilled chlapi jsou a mám pocit, že (nejen) tady se každá normální ženská vysměje chlapovi, co na to věří, nebo se tím dokonce snaží řídit
Podle mě chlap se zdravým sebevědomím a vlastními koníčky neřeší takové kraviny, ale užívá si života.
@rmot píše: Více
Tak takový chlap většinou má vztah i shuk, což tihle incelové nedokážou pochopit a připustit, a proto vymyslí všelijaké teorie, než aby si přiznali, jací jsou loseři ![]()
@WhiteCrow píše: Více
Incel, loser…
Bílá(ý) (rytíř) beta vrána škemrá o validaci lokalniho publika. LOL
@kazzatel píše: Více
Zajímavá reakce, ublížili jsme ti já a to validující publikum moc? ![]()
@rmot píše: Více
debatuješ s přízní od klopoty, farářmarcel, trosečniceježíšova, kazzatel
@stinga píše: Více
Opět jsi Doňa Mimoňa. Trosecnicejeziskova byla Andruš, to tady ví kdekdo. Nemáš zač. ![]()