Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hibou píše: Více
no, pochybuji, že ví, ona už má dávno nový nick
@stinga píše: Více
Co vím, tak tu byla ještě pod přezdívkami Snorlaxik a Alpacass. A možná ještě dalšími… ![]()
@rmot píše: Více
To jsou jen výmluvy, stačí přeskakovat a opět lžeš, nejsem nalezlá v x diskuzích, ba naopak, dlouhodobě chodím do dvou stálých.
Co mně třeba ale na zdejších diskuzích vadí, je to, když zakladatelka například napíše, že neplánovaně otěhotněla, protože ji selhala antikoncepce, že prvních několik příspěvků je ve smyslu: „Proč ses (líp) nechránila“, "No jistě, další, které selhala antikoncepce
" a podobně, i když se na toto zakladatelka neptá a sama to ví taky.
Nebo, když píše o otci dítěte, který se nestará, dělá naschvály atd., tak opět několik příspěvků typu: „Jakého otce jsi dítěti vybrala…“, „Před početím takový určitě nebyl
"… Ale co s tím ta matka může dělat, když dítě už tu je. Musí řešit a řeší, co je teď, ne to, co bylo před x lety. Ona si je toho sama vědoma, není potřeba jí ještě "nakládat“.
Někteří lidé mi tu přijdou neempatičtí, neumějí se vcítit do druhého…
S některými uživateli se v některých diskuzích shodnu a v jiných ne. Ale to považuju za součást diskuzí. A je to naprosto v pořádku, že každý má svůj názor na určitou situaci. Však proto ty diskuze také jsou…
A jsou tady i lidé, kterých si na základě příspěvků opravdu vážím, kteří se snaží poradit, pomoci, umí se vcítit… To je moc hezké.
Škoda, že to tady kazí trollové a že se může používat anonymita i tam, kde autor nepíše nic citlivého nebo hodně osobního.
@Klopotkova píše: Více
Pta se ta, co na forum pro matky dala fotku sveho naheho přirození.
@Bytsamsebou píše: Více
By si mohla dělat meme na klopotkovou ![]()
V poslední době mi přijde, že tě tolik nevídám, ale jeden čas jsi byl/a pomalu v každé diskusi a vždy se to tak zvrhlo, že jsem si říkal, co je to za úchylného honiče.
@stinga píše: Více
Jednou jsem dle tebe důchodkyně, poté muž. Nedržíš se toho, co říkáš. I to svědčí o tvém křivém charakteru.
@rmot píše: Více
Opět nesouhlasím. Chodím i do seriózních diskuzi, kde normálně a k věci radím. Neustále o mně lžeš a už mě to nebaví. Trhni si nohou. ![]()
Asi došlo u tebe k omylu, jsi teď přihlášený/á pod nickem Klopotková. Takovéto věci pronášel přeci ten vztahový expert ![]()
@Anonymní píše: Více
Fíha. Vážně zrovna ty? To mě hodně překvapuje. S každou z nich se občas názorově rozcházíme, ale nikdy jsem od žádné z nich nevnímala nic útočného, ošklivého, nesnažily se být protivné.
Naopak, vlastně právě tyhle a některé další jsou pro mě zárukou normální debaty. Jsou fajn.
Občas narazim na někoho, kdo se snaží mě rozhodit, shodit, to se asi málokdy málokomu podaří, když nenajdou cíl pro svůj útok, tak většinou končí.
Diskutuju na netu pomalu třicet let a tady to mám za dost slušné prostředí. Pro mě je důležitá jen moje rodina, zdraví, klid a pohoda v dnešním divokém světě, tohle tady je zábava a zdroj informací pro běžný život
Tak si z toho Klopotková zase udělala onemanshov…. ![]()
Ale asi si tahle diskuze nic lepšího nezasloužila….