Nepříjemní a agresivní uživatelé na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3814
18.1.26 21:04
@MartinaIrena píše: Více

Klabouch: „Kolik máš hodin?“
Knotek: „Osm, pane Klabouch.“
Klabouch: „A už jsi dostal v osm přes držku?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80352
18.1.26 21:21
@Klopotkova píše: Více

Takže té mám nahlásit? Tož dobře, jdu na to. Uvedu, že jsi s hlášením souhlasilo. Tolik sebereflexe jsem nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
18.1.26 21:36

:mrgreen: trapná anonymní provokace…
já bych tu naopak každého pochválila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
18.1.26 21:46

Zklidni se, nikdo tě neurážel, ale pravda bolí, proto tak kopeš kolem sebe. Urážíš opakovaně ty mě - nejdřív že jsem Stinga, paradoxní je, že po roce si to záhadně nepamatuješ a děláš že nic. Měla by ses nechat vyšetřit ty značko. Jaký lži? To o tvém vymyšleném miminu nebo že tvůj starej vleze na všechno, co ma díru a domu ti tahá pohlavní choroby? Uz chybí to tvé opakované, ze tě tu všichni šikanuji, to uz tu taky párkrát bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
18.1.26 22:26
@Heduš Homolková píše: Více

jj, prostě tady už nikdo není zvědavý na slizkou bájivou lhavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
18.1.26 22:57
@Janli píše: Více

A co ta Heduš, to neodpovíš, že?… Prostě nejsi spravedlivá, tobě je to jedno. Mohla ses nad sebou zamyslet, být, když ne přímo férovým a lepším člověkem - zázraky se nedějí, lidé se nemění, tak to aspoň zkusit a být férovější, spravedlivější, bohužel komu není rady, tomu není pomoci. Já jsem se snažila ti promluvit do duše, nikam to nevede, kašlu už na to. Je to tvoje svědomí. Poroučím se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
18.1.26 23:01
@inkakřivák píše: Více

Vždyť jsme tady každý sám za sebe, dělej si co chceš, nevím, proč ses mě na takovou hloupost ptalo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
18.1.26 23:16

A co Heduš? Tou jsi posedlá jenom ty. A ty jediná s ní máš pseudoproblém. Nemám důvod se s ní zabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
18.1.26 23:21

To se opět hodně mýlíš. Nejde o Heduš jako takovou. I kdyby to byla jiná uživatelka, tak je to pořád stejné v tom, že si začala, psala o mně lži, začala mi první vypisovat ona a ty jsi napsala, že jsem se kvůli ní rozvášnila, zatímco já jsem se jen těm lžím bránila. Nenechám svoje jméno špinit od kohokoliv.

Příspěvek upraven 18.01.26 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
18.1.26 23:23

Už s tím jdi někam……

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16421
18.1.26 23:28

Už se tady dohadujete jak malý holky na písku… :lol:
Bych si z toho prd dělala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
18.1.26 23:28

Já jsem si nezačala na rozdíl od tebe. Ty jsi mě tady napadala s tím, že jsem se rozvášnila atd, já a Lučenka a vůbec nebereš v potaz, že já jsem si nic nezačala. Prostě jsi nespravedlivá. Člověk se nemění, když, tak jen k horšímu, ale pořád trvám na tom, ze by ses o to aspoň pokusit mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
19.1.26 01:59

Jako takhle: nezazila jsem, ze by tu na me byl nekdo hruby nebo nejak neprijemny, proste normalni diskusni forum, nekdy se shodneme, nekdy ne, neni treba nic hrotit. :D 100 lidi 100 nazoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pamina
19.1.26 07:42
@Šmoulice píše: Více

Jo, to máš asi pravdu. Sice jsem tady už docela dlouho, ale jako jemná a nesmělá duše se výbušným diskuzím vyhýbám. :lol:
Tahle mi přišla od začátku jako podezřele kontroverzní, nějak nevěřím, že je zakladatelka opravdu nováček, jak tvrdí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3220
19.1.26 07:56
@Pamina píše: Více

Určitě nová není, ale tato diskuze má pořádný drive! :potlesk: Zbožňuju, když mohu zlým lidem psát, jak blbě se chovají. A v některých těch zlých tyto diskuze vzbuzují emoce a oni dávají na odiv svoji otřesnou povahu. Problematických, zákeřných uživatelů je tady více než dost, tak je tady hodně materiálu a co je důležité, tato diskuze tomu všemu dává pořádný prostor.Jsem ve svém živlu! :P :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí