Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše: Více
Hmm, to možná ne… ale dvacet stran jí to tady přece jen vyhodilo.
![]()
@Klopotkova píše: Více
Podívej se, já tě z 90% ignoruju, to musíš uznat.
Zezačátku to třeba ještě bylo někdy i zábavné, ale těmi svými oplzlostmi a fantasmagoriemi to tu fakt plevelíš, koneckonců i tahle diskuze je zpoloviny zaplevelená jen tebou.
Je to otravné a únavné.
@Anonymní píše: Více
Inteligentní a kvalitní humor hledej hlavně u dobrých přátel ve skutečném životě a ne u anonymních lidi na netu ![]()
@Šmoulice píše: Více
No právě
Proto musí zakládat anonymní diskusi úplně o ničem ![]()
@jkra píše: Více
plus K, ty dvě dohromady zaplevelí a otráví jakoukoli diskuzi…
Podle me je emimino jeste dobre prostredi. Da se tady rozvijet nejaka konstruktivni diskuze.
Se zakladatelko podivej na facebook. Od te doby, co tam trolli farmy z Ruska a SPD pred par lety nastavily prostredi tupych nadavek, je to tam jak soutez „kdo se projevi jak vic agresivni idiot“.
Kdepak emimino, to je proti tomu akademicka debata. ![]()
@Liberalissima píše: Více
Je to tak, opakovaný vtip už nebývá vtipem a opakované rádoby šokující oplzlosti, kterým stejně nikdo, už jsou jen trapné.
@Klopotkova píše: Více
Ty už taky nevíš co meleš, bude to rok, co si furt opakovaně mlela dokolečka dokola, že ja a Stinga jsme jedna a ta sama osoba, musel ti to i několikrát vyvracet admin a stejně sis jela svou, teď sis ve své fantasmagorii vybájila, že jsem Andromeda, tak jsem zvědavá s čím přijdeš za rok. Předpokládám, že zas mě budeš spojovat s nějakým jiným nickem, který nesnášíš. Paradoxní je, že sis téma adromedíma nickama vždycky tak notovala a rozuměla, vzájemně jste si srdickovaly příspěvky a najednou je tvá trollí nejka na černé listině ![]()
Mimochodem zakladatelka by si měla dat pozor na tebe a tvé báchorky a vymyšlené deti a dokonaly život po boku dokonalého, který vleze na všechno co má díru. Taky, ze jsi sem několikrát cpala nechutné fotky a admin te musel několikrát zablokovat, přesto však s prosíkem opět i po několika banech přilezeš jako největší trapka. Vyhodí ji dverma a leze dovnitř oknem… ![]()
Uz tu dlouho nebylo tvé fňukání jak ti ostatní ubližují a jak tě všichni šikanuji ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
A ta nechutná fotka toho polonahého jatečního prasete z osmdesatkoveho obýváku byl taky majstrštyk plus se chlubit tim, ze mi manžel domu dotáhne pohlavní chorobu
@884135 píše: Více
Jenomže si za to může spousta uživatelů sama. Občas kliknu na diskuzi, která má zajímavý název a když vidím, že to založil Klopotka, tak jdu pryč. Ale ty diskuze mají třeba deset nebo dvacet stran a je tam mnoho lidí.
@Heduš Homolková píše: Více
Vždyť je všechno od ní smyšlené
… Ale umí to dobře, když se spousta lidí chytne a pořád vyvolává emoce.
@Bytsamsebou píše: Více
Jo kdysi ji tu někdo vtipně nazval největší pohádkářkou emimina ![]()
@Liberalissima píše: Více
Co musím uznat…, já si tě z diskuzi vůbec nepamatuju.
Každý má nárok si založit diskuzi, pokud moje diskuze někdo považuje za fantasmagorie, ať je nečte, taky bych nečetla něco, co považuju za fantasmagorie.
Já jsem tady v tomto tématu zakladatelce odpověděla na úvodní dotaz. A lidi na mě začali reagovat, vždyť nemuseli.