Nepříjemní a agresivní uživatelé na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16421
18.1.26 03:07
@Janli píše: Více

Hmm, to možná ne… ale dvacet stran jí to tady přece jen vyhodilo. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.1.26 06:47
@Klopotkova píše: Více

Podívej se, já tě z 90% ignoruju, to musíš uznat.

Zezačátku to třeba ještě bylo někdy i zábavné, ale těmi svými oplzlostmi a fantasmagoriemi to tu fakt plevelíš, koneckonců i tahle diskuze je zpoloviny zaplevelená jen tebou.

Je to otravné a únavné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
18.1.26 07:28
@Anonymní píše: Více

Inteligentní a kvalitní humor hledej hlavně u dobrých přátel ve skutečném životě a ne u anonymních lidi na netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15641
18.1.26 07:42
@ibis píše: Více

Třeba žádný nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
18.1.26 07:51
@Šmoulice píše: Více

No právě :think: Proto musí zakládat anonymní diskusi úplně o ničem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56303
18.1.26 08:29

Tak tu zase pofnukala Lucena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41565
18.1.26 09:01
@jkra píše: Více

plus K, ty dvě dohromady zaplevelí a otráví jakoukoli diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21591
18.1.26 09:58

Podle me je emimino jeste dobre prostredi. Da se tady rozvijet nejaka konstruktivni diskuze.

Se zakladatelko podivej na facebook. Od te doby, co tam trolli farmy z Ruska a SPD pred par lety nastavily prostredi tupych nadavek, je to tam jak soutez „kdo se projevi jak vic agresivni idiot“.
Kdepak emimino, to je proti tomu akademicka debata. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
18.1.26 09:58
@Liberalissima píše: Více

Je to tak, opakovaný vtip už nebývá vtipem a opakované rádoby šokující oplzlosti, kterým stejně nikdo, už jsou jen trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
18.1.26 10:04
@Klopotkova píše: Více

Ty už taky nevíš co meleš, bude to rok, co si furt opakovaně mlela dokolečka dokola, že ja a Stinga jsme jedna a ta sama osoba, musel ti to i několikrát vyvracet admin a stejně sis jela svou, teď sis ve své fantasmagorii vybájila, že jsem Andromeda, tak jsem zvědavá s čím přijdeš za rok. Předpokládám, že zas mě budeš spojovat s nějakým jiným nickem, který nesnášíš. Paradoxní je, že sis téma adromedíma nickama vždycky tak notovala a rozuměla, vzájemně jste si srdickovaly příspěvky a najednou je tvá trollí nejka na černé listině :P

Mimochodem zakladatelka by si měla dat pozor na tebe a tvé báchorky a vymyšlené deti a dokonaly život po boku dokonalého, který vleze na všechno co má díru. Taky, ze jsi sem několikrát cpala nechutné fotky a admin te musel několikrát zablokovat, přesto však s prosíkem opět i po několika banech přilezeš jako největší trapka. Vyhodí ji dverma a leze dovnitř oknem… :P

Uz tu dlouho nebylo tvé fňukání jak ti ostatní ubližují a jak tě všichni šikanuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
18.1.26 10:07
@PaníBovaryová píše: Více

A ta nechutná fotka toho polonahého jatečního prasete z osmdesatkoveho obýváku byl taky majstrštyk plus se chlubit tim, ze mi manžel domu dotáhne pohlavní chorobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
18.1.26 10:09
@884135 píše: Více

Jenomže si za to může spousta uživatelů sama. Občas kliknu na diskuzi, která má zajímavý název a když vidím, že to založil Klopotka, tak jdu pryč. Ale ty diskuze mají třeba deset nebo dvacet stran a je tam mnoho lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11134
18.1.26 10:10
@Heduš Homolková píše: Více

Vždyť je všechno od ní smyšlené :lol:… Ale umí to dobře, když se spousta lidí chytne a pořád vyvolává emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
18.1.26 10:12
@Bytsamsebou píše: Více

Jo kdysi ji tu někdo vtipně nazval největší pohádkářkou emimina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
18.1.26 10:19
@Liberalissima píše: Více

Co musím uznat…, já si tě z diskuzi vůbec nepamatuju.
Každý má nárok si založit diskuzi, pokud moje diskuze někdo považuje za fantasmagorie, ať je nečte, taky bych nečetla něco, co považuju za fantasmagorie.
Já jsem tady v tomto tématu zakladatelce odpověděla na úvodní dotaz. A lidi na mě začali reagovat, vždyť nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí