Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
aha, takže nemáš odvahu říct svůj názor veřejně, stydíš se za něj a naopak jsi to ty, kdo chce beztrestně urážet a napadat, ale pod rouškou anonymity, aby nemusel nést následky ![]()
Aha, takže Lucenka. Děkuji za ujištění.
@884135 píše: Více
Kritiku unesu. Co je špatné, tak že někdo vytahuje ty informace v jiných diskuzích. A ne nepotřebuju, aby třeba v diskuzi o vaření někdo napsal, že jsem v jiné diskuzi psala, že tahle uživatelka mi je nesympatická.
No vida, jak se tu hezky slétá stará známá parta, ať si může kopnout
ještě vás pár chybí ![]()
Uneseš kritiku a sama kopeš do jiných anonymně. Dost oxymoron.
LUcenko, my všichni víme, že jsi to ty, takže ty konkrétně se nemusíš za anonym schovávat, je to zbytečné
To přece není pravda, četla sis někdy pravidla? Anonym můžes používat jen v případě, že o sobě píšeš něco citlivýho, neco hodne osobniho. Ty tu jen bonzujes a urazis. Celkem trapný, kdyz to neumis napsat ani sama za sebe.
Jinak je plno nicků, u kterých nesouznim s nazorem ve vice pripadu, ale nekdy jo. Pak je plno nicku, kde vetsinou souhlasim, ale nekdy se nazor rozchazi. Vyslovene me uz nebavi cist Klopča, ty diskuze preskakuju, jeji nazory taky. Ale jinak jo, stvou me anonymove hrdinové. ![]()
ony vaří oběd, víš? za chvíli se dočkáš, drahoušku
Hele tohle už je diagnóza. ![]()
Myslíš, že jsi tak strašně zajímavá a každý tě všude řeší, jo? ![]()
@stinga píše: Více
Já jsem tak dokonalá, že to stíhám i u vaření oběda.
Řízky se smaží, br kaše hotová. Za chvilku dorazí hladové dítě. ![]()