Odcizení telefonu¨

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.7.16 13:04

Odcizení telefonu

Zdravím diskutující, potřebuji prosím nutně poradit.

V pátek jsme omylem z kapsy vytratila telefon, ve kterém byl samozřejmě aktivní paušál. Nechala jsme kartu bloknout a vyžádat si hovory, které byly po ztrátě realizovány. Člověk, který mobil našel si normálně z mého telefonu po nějakou dobu volala. Teď to podstatné, podařilo se mi zjistit adresu, jméno člověka, který telefon nalezl, ale odmítá ho vydat. mám v něm hromadu důležitých informací, mám nějakou šanci, když se obrátím na policii, že mi telefon bude vydán? Veškeré papíry k němu mám.. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
18.7.16 13:09
@Kikinka2208 píše:
Zdravím diskutující, potřebuji prosím nutně poradit.V pátek jsme omylem z kapsy vytratila telefon, ve kterém byl samozřejmě aktivní paušál. Nechala jsme kartu bloknout a vyžádat si hovory, které byly po ztrátě realizovány. Člověk, který mobil našel si normálně z mého telefonu po nějakou dobu volala. Teď to podstatné, podařilo se mi zjistit adresu, jméno člověka, který telefon nalezl, ale odmítá ho vydat. mám v něm hromadu důležitých informací, mám nějakou šanci, když se obrátím na policii, že mi telefon bude vydán? Veškeré papíry k němu mám.. Díky za info

máš krabičku od toho mobilu? Pokud jo je tam číslo EMEI a s tím číslem zajít na policii a oni podle toho mobil mohou vyhledat či na dálku zablokovat. Plus jestli v tom mobilu máš aktivní účet google tedy gmail tak si z pc můžeš zjistit kdy byl naposledy použitý a kde je a taktéž ho na dálku nechat nepěkně nahlas vyzvánět. Ale to by musel být připojený k internetu. Ale pokud máš tu krabičku tak s tím emei na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 13:12

To mám, vše včetně záručáku. Teď otázka, zda se to černým bude chtít řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.7.16 13:15

@Kikinka2208 musí ať chtějí nebo ne. Ty jdeš podat oznámení, takže se tebou zabývat musím. Navíc pokud to ten co ho našel odmítl na vyzvání navrátit má problém. Záručák máš, majitel jsi ty takže bych neváhala a okamžitě to šla nahlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.7.16 13:18

A ten nalezce tedy vi ze ty to vis ze ho ma on? byt tebou tak uz to resim vcera bylo pozde hodne uspechu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 13:21

@AjinaVlada
ANO VÍM, JELIKOŽ BYL TAKOVÝ FRAJER A VOLAL Z MÉHO PAUŠÁLU NA NĚKOLIK ČÍSEL, Z VÝPISU JSEM TO ZJISTILA ZAVOLALALA NA JEDNO, BYL TO JEHO BRÁCHA, SNAŽIL SE MU VYSVĚTLIT AŤ HO VRÁTÍ A ONI TO ODMÍTLI. BRÁCHA S NIMI NEBYDLÍ. PROTO MI DAL ADRESU A JMÉNO KDE JE NAJDU, ZATÍM JSEM TAM NEBYLA JSEM V PRÁCI :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27274
18.7.16 13:44

@Kikinka2208
No tak alespoň brácha je normální… :roll: Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 14:18

To asi je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33180
18.7.16 14:26

@Kikinka2208 Určitě zajdi na policii, ten kdo tvůj mobil našel si ho nesmí jen tak nechat, když k němu máš všechny doklady tak by neměl být problém. Příště ho radši nenos v kapse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 15:35

Jak to s tím telefonem dopadlo? Vrátil se ti zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joujoujou
9.8.16 13:13

Taky mi někdo už mobil jednou ukradl. Naštěstí jsem tam měl aplikaci na sledování. Policie ho lapla přímo v bazaru. :D

• Citovat
  • Upravit
11.8.16 11:47

Ahojda :) No šla jsme na polici, totálně se mi vysmáli, že sice mám podezření, kdo ho má, ale oni řeší případy nad nějakou určitou hodnotu a když zjistili, že je to phone pouze za nějakých 7 tisíc, tak mi řekli, že banán. Nechala jsem to být jsou to sousedi od naproti, evidentně totální socky a já bych nerada bay se mstili na psech nebo na autu. Díky ale za rady :) Už mám novéj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák