Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
A co vše to vlastně takhle může ovlivnit? :/
Co ovlivnit? Ta antikoncepce? Nebo to posunutí?
Me tedy konsky davky citronu, vitaminu C pomohly… nebo mozna ta psychika, to se asi nedozvim, kazdopadne posunuto o tri dny, presne jak jsem „potrebovala“ ![]()
@Anonymní píše:
To posunutí samozřejmě
Já se tu totiž ztrácím, nevím ani, jestli tu jsou dva anonymové, nebo jen jeden. ![]()
Jestli to myslíš tak, co může posunout menstruaci, tak znám jen tu babskou radu, stres a hormony.
Jestli se ptáš, co může ovlivnit posunutí menstruace, tak asi může jen rozhodit cyklus, jinak by to vadit nemělo, stává se to občas samo.
A jestli se ptáš, co může ovlivnit braní antikoncepce v kuse, tak tam bych se spíš ptala, co všechno ovlivní samotné braní antikoncepce.
Uf, snad jsem něco nevynechala. ![]()
@Anonymní píše:
Děvčata, a jaký je Váš názor na oddalování MS antikoncepcí tak, že třeba berete 3 měsíce, vynecháte, a zase 3 měsíce a vynecháte?
Ahoj, já to tak před porodem normálně dělala.. i 4 měsíce jsem to někdy brala… A nikdy mi z toho nic speciálního nebylo.. Normálka.. Po porodu už dělám pauzy pravidelně (jen teď přes vánoce si to posunuji), po porodu mi MS přestala tolik vadit.
Nene, jen já tu píšu jako anonym, páč nechci aby jste si o mě mysleli buhví co
spíš mě právě zajímá, jestli jako má nějaké následky braní té antikoncepce jak jsem psala 3 měsíce, počkat na MS a zase 3 měsíce a takhle to dělat ![]()
@Anonymní píše:
To posunutí samozřejmě
Hele, já posunovala pravidelně, jak jsem psala v předchozím příspěvku. A stalo se jen to, že jsem si posunula MS.. žádné jiné dopady to na mě nemělo..:-)
@Anonymní píše:
Nene, jen já tu píšu jako anonym, páč nechci aby jste si o mě mysleli buhví cospíš mě právě zajímá, jestli jako má nějaké následky braní té antikoncepce jak jsem psala 3 měsíce, počkat na MS a zase 3 měsíce a takhle to dělat
Tvrdí se, že i kdybys nedělala žádné pauzy, vadit to nebude.
Já bych to ale na sobě netestovala, jsem proti hormonální antikoncepci celkově. ![]()
@Lejaa píše:
Ahoj, já to tak před porodem normálně dělala.. i 4 měsíce jsem to někdy brala… A nikdy mi z toho nic speciálního nebylo.. Normálka.. Po porodu už dělám pauzy pravidelně (jen teď přes vánoce si to posunuji), po porodu mi MS přestala tolik vadit.
Tak to jsi mě moc potěšila, děkuji. Já to tak právě dělám, ale občas si to v yčítám abych třeba potom neměla problém otěhotnět nebo tak..
@Anonymní píše:
Tak to jsi mě moc potěšila, děkuji. Já to tak právě dělám, ale občas si to v yčítám abych třeba potom neměla problém otěhotnět nebo tak..
Myslím, že ne
Já ji brala 6 let.. v podstatě jsem s tím různě čarovala.. a po vysazení jsem byla těhotná do měsíce ![]()
Jééé, tak takhle rychle to zatím nechci, ale je to dobré vědět! Holky vy umíte udělat radost! Tak já už se teda ukážu bez anonymity
![]()
@Mazlinaa Optimismus je v pořádku, ale tohle ti stejně nikdo nezaručí. Snad sis aspoň přečetla celý příbalový leták.
Tak ať toho jednou nelituješ, měj se. ![]()
To víš že přečetla, ale zkušenost druhých také pomáhá. A optimismus bude, až bude dítko na světě, do té doby se jásat nedá, protože nikdy nevíš, co ti vkročí do cesty..
@Mazlinaa
Já vysadila po svatbě s tím, že do půl roku se třeba zadaří a ono šup…:-) a bylo to.. Ale neboj, dr. říkal, že to je zase extrémní rychlost..:-)
@Litta
Já bych to tak hrozně nebrala..:-)
@Lejaa Tak ono někdo má štěstí a někdo si musí počkat, na každého to působí jinak
ale hlavně když se zadaří a dítko je zdravé ![]()