Oddálení menstruace na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
27.12.13 22:45

@Lejaa Jen na to radši upozorňuji, protože až moc holek si dneska myslí, bůhví jak neškodé bonbonky to jsou, a nikdo je nevaruje - z toho mi jde mráz po zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.12.13 23:13

@Mazlinaa
Přesně.. Miminko je nejdůležitější:)
Tak ať je všechno OK..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.12.13 23:20

@Litta
to je fakt.. ale jak jsi psala, když už se HA bere, tak je asi jedno jestli se pauzy dělaj pravidelně nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 19:15
@Litta píše:
Jo, kiwi splňuje i tu kyselost, to by snad mohlo pomoci. Ono hlavně tím stresem, že to chceš oddálit, by to vyjít mohlo…

Snad to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.13 19:16
@Lejaa píše:
Holky, podle mě jsou to babské rady, byl by zázrak, kdyby ti to vyšlo. HA předpokládám nebereš, když jsi sáhla po takovém řešení…?
Jinak příště, až budeš chtít oddálit Menses, tak si zajdi za doktorem, dá ti prášky, kterýma se to dá oddálit (není to HA)..

antikoncepci neberu, bohužel. Šla jsem k doktorce si napsat prášky na oddlálení, male prý je to pěkné svinstvo, tak to raději neberu. Raději zkusím ovoce a vit. c

• Citovat
  • Upravit
14637
28.12.13 19:19
@Anonymní píše:
antikoncepci neberu, bohužel. Šla jsem k doktorce si napsat prášky na oddlálení, male prý je to pěkné svinstvo, tak to raději neberu. Raději zkusím ovoce a vit. c

Při „nejhorším“ to prostě vydržíš, nevím, co všichni na tom Silvestru vidíte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 19:24
@Litta píše:
Při „nejhorším“ to prostě vydržíš, nevím, co všichni na tom Silvestru vidíte. :lol:

Měla bych pokažený Silvestr, chci slavit ne, hlídat. :)

• Citovat
  • Upravit
8959
28.12.13 19:25
@Anonymní píše:
antikoncepci neberu, bohužel. Šla jsem k doktorce si napsat prášky na oddlálení, male prý je to pěkné svinstvo, tak to raději neberu. Raději zkusím ovoce a vit. c

svinstvo to je, ale pro jednou… ona ta HA asi není o moc lepší.. :lol: Snad ti to s vitamínem vyjde.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.13 19:27
@Anonymní píše:
Měla bych pokažený Silvestr, chci slavit ne, hlídat. :)

V tom případě nevím, co hlídáte. :nevim: Já si prostě ráno vezmu tampon, pak si ho párkrát za den vyměním a nic nikde nehlídám. Ani o tom nevím, prostě jdu čůrat a udělám o jeden úkon navíc. Si vezmi větší, jestli se bojíš. :think: A když se s tím klukem nevyspíš první den, bude to pro tebe jen plus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.13 20:16
@Litta píše:
V tom případě nevím, co hlídáte. :nevim: Já si prostě ráno vezmu tampon, pak si ho párkrát za den vyměním a nic nikde nehlídám. Ani o tom nevím, prostě jdu čůrat a udělám o jeden úkon navíc. Si vezmi větší, jestli se bojíš. :think: A když se s tím klukem nevyspíš první den, bude to pro tebe jen plus. :mrgreen:

Ale se žádným klukem spát nebudu :) Jen zkátka nechci mít menzes na Silvestra. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.13 20:17

@Lejaa zatím to sa vitamínem vychází :dance:

• Citovat
  • Upravit
8959
29.12.13 20:28

@Litta
Tak to jsi šťastná žena..:-) Každá to nemá tak, že se hlídat nemusí, víš?;-)
Navíc jsem nikde nevyčetla, že by zakladatelka byla nějaká mladá holčička, co chce spát s klukem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.12.13 20:29
@Anonymní píše:
@Lejaa zatím to sa vitamínem vychází :dance:

Tak to je fajn..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.13 20:38

@Lejaa Litta to nemyslela ve zlem. Mě doktorka zakázala tampóny, kvůli tomu, že zadržují krev vevnitř. Když mám bolestivou menstruaci, tak je mi nepříjemné si brát tampon, to radši vložku.
Nechi spát, se žádným klukem. Prostě jen nechci na to myslet.

• Citovat
  • Upravit
14637
29.12.13 21:12
@Anonymní píše:
@Lejaa Litta to nemyslela ve zlem. Mě doktorka zakázala tampóny, kvůli tomu, že zadržují krev vevnitř. Když mám bolestivou menstruaci, tak je mi nepříjemné si brát tampon, to radši vložku.
Nechi spát, se žádným klukem. Prostě jen nechci na to myslet.
:hug: Ono to vyjde. Nebo při nejhorším budeš nadopovaná vitaminy a aspoň na toho Silvestra nenastydneš, když už nic jiného. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí