Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ppalea píše:
Liz ma prevdu nejlepsi bys mela presvedcit starsiho aby chtel jet s tatinkem…
Zkoušela jsem to, ale nehnu s ním a nechci, aby to dopadlo tak, že ho nacpu do auta, zavřu za ním dveře a muž ho odveze řvoucího k moři. To si pak asi tu „dovolenou“ neužije nikdo…
InkoK
Tak jestli by jel takhle uplne sam, tak to se obavam ze ho nepresvecis… Asi to vyzni blbe ale to by byl fakt chudat tam tejden cucat sam, nemit s kym pokecat, pobavit se.. Navic ta cesta teda nebude v jednom zadnej med.. To bych se teda o nej bala stoprocentne ze nekde usne za volantem.. Chapu ze si chces odpocinout, ale nutit ho do takove „dovolene“ kam sama nechces to uz by bylo trochu drsny..
Nebo mu nech deti doma a jet se tam zrekreovat sama kdyz se ti ta vidina libi..
Nebo jen se starsim nebo tak..
chápu tě - pohled na chlapa co jen leží u notasu je pro matku dvou malých dětí velmi stresující a chápu tě, že ho chceš vypakovat..( to dokáže lézt na nervy spolehlivě
).. škoda že syn nechce - naše byla už od 4 let s tatínkem v turecku a v 10ti s ním na krétě a dobrý - oni ví, že já k moře NEÉ..
co to vzít přes fyzičku - popíchnout, že by mu plavání prospělo a byl by opálenej a že tobě se opálenej vždycky líbíl a další pindy
![]()
A nebo jak říkají ostatní - proč nevymyslíte úplně něco jiného, kde by bylo pro malého lepší prostředí a skvělá kuchyně??? Když celý den leží u pc tak by mohl něco najít..
Mě taky napadlo-jiní členové rodiny??? Určitě máte někoho - švgr s dětmi, švagrová, sestra s dětmi, sestra, bratr s dětmi , možná by pak jel i tvůj syn..
Já nevím, ale já bych se spíš bála pustit manžela se synem samého..
Ne že bych mu nedůvěřovala, že se nepostará, ale taková ta myšlenka, co kdyby mu tam onemocněl a byl na to sám, nevím no
Víc lidí je o něčem jiném, ti si lepší poradí, ale sám chlap ![]()
Já bych ho nenutila. Jet sám takovou dálku a být v kempu taktéž sám není tedy nic moc, i když je tam moře. To vyjde nastejno, jako kdyby si postavil stan na zahradě ![]()
Ta varianta se starším a prarodiči zní dobře, ale píšeš, že jsou i jiné důvody proč nechce jet ![]()
Já osobně bych sbalila děti a jela, ale to nechceš slyšet
![]()
Monjie píše:
A nemohla by jet babicka s dedou se starsim? a jeste tatik?
Bohužel jsme se dostali do stadia, kdy se starším nehnu. Nejdřív říkal, že pojede, pak se mu něco „hnulo“ v hlavě a beze mě a mladšího prostě nepojede. Možná, že kdybych dala muži ještě ročáka, tak by starší jel, ale muž by dvě děti najednou nezvládl - to není můj pocit, to je prostě realita - není zvyklý mít na krku obě děti najednou a ještě takhle daleko. Krom toho ten roční je fakt jak čertík z krabičky - neposedí, běhá si kam chce, do pusy strká všechno, co se mu tam vejde, co se nevejde, tak aspoň olízne…prostě je to takový malý průzkumník
)))
InkoK
Lizbeth píše:
A nebo jak říkají ostatní - proč nevymyslíte úplně něco jiného, kde by bylo pro malého lepší prostředí a skvělá kuchyně??? Když celý den leží u pc tak by mohl něco najít..
Liz, nápady máš pěkný - já mám taky takový. Ale vysvětli to ještě mému muži ![]()
Přeci nebude hledat něco jinýho, když můžeme jet zadarmo…
InkoK
Monjie píše:
Tak chapu ze si potrebujete odpocinout. Neslo by, aby deti hlidala babicku a vyprdli se na Chorvatsko a jeli treba na 3dny sami do nejakeho paradniho hotelu s welness a uzili si to?Ja nevim, asi bych to odpiskala.
Příspěvek upraven 19.08.11 v 13:15
ppalea píše:
Tak jestli by jel takhle uplne sam, tak to se obavam ze ho nepresvecis… Asi to vyzni blbe ale to by byl fakt chudat tam tejden cucat sam, nemit s kym pokecat, pobavit se.. Navic ta cesta teda nebude v jednom zadnej med.. To bych se teda o nej bala stoprocentne ze nekde usne za volantem.. Chapu ze si chces odpocinout, ale nutit ho do takove „dovolene“ kam sama nechces to uz by bylo trochu drsny..Nebo mu nech deti doma a jet se tam zrekreovat sama kdyz se ti ta vidina libi..Nebo jen se starsim nebo tak..
Sama jet nemůžu a že bych z fleku jela, jenže nemám řidičák
Krom toho mám dost známých, které by se mnou jely. Děti bych mu necat nemohla, na to by nikdy nepřistoupil…
InkoK
Anonymní píše:Lizbeth píše:Liz, nápady máš pěkný - já mám taky takový. Ale vysvětli to ještě mému muži
Přeci nebude hledat něco jinýho, když můžeme jet zadarmo…
InkoK
Tak sakra je to sice zadarmo, ale nechceš tam jet ty ani on, tak jestli tohle mu dává smysl, tak jsem Miluška Voborníková..
![]()
Nakonec shnijete doma oba dva a ty budeš milosrdně čekat na konec prázdnin, až zase odejde do práce ![]()
Dík, že nejsem jediná
Problém je v tom, že starší s ním nechce, ale důvod proč nechce je na úplně jinou diskuzi…
)))))
Celý den by do zdi snad nečuměl - jede k moři, tak snad by aspoň trošku zarelaxoval. Doma leží na gauči, sem tam něco zařídí, ale jinak čumí do notebooku a to může i v Chorvatsku
InkoK